Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Svibanj 2017. 17:40

barbs

Dena, eto, tako je bilo i kod meneŠto se slatkoga tiče… tjedan dana prije pira su se krenuli raditi kolači koje smo imali još nekoliko dana nakon pira… Oćeš nećeš kad ti se nađu ispred moraš jesti+ Svadbena torta… Inače prije toga bi znalo proći i 3-4 dana a da ništa od slatkoga (osim voća) ne stavim u usta… Ali ajde, što je bilo, bilo jeSad ću pripaziti na 

To je ono kad cujes kolace kako te zovu iz frizidera 😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    16. Svibanj 2017. 17:44

Da, čula sam za to da socijalni mora sve izdavati... 
    E, pa po tome (ako si oduzmem kg) imam samo 6 kg više  (tiješit ću se) 
    Cure drage, ja ne mogu vjerovati kako vrijeme prolazi. Eto, već ulazim u 22.tjedan trudnoće...  Od vjenčanja je prošlo već 10ak dana... Aaaajmeeeee, kako vrijeme leti... Eto, za vikend imamo feštu za rodbinu mojih roditelja (da ih počastimo povodom našeg vjenčanja), 3.6. je djevojačka od prijateljice, 14.6. pregled, 15.6. rođendan dragoga i 17.6.vjenčanje.... 

barbs
    16. Svibanj 2017. 17:44

Ne samo iz frižidera nego i iz druog stana 

16. Svibanj 2017. 17:58

Mene kolaci zovu iz grada😂😂😂 danas nam je godisnjica..6. godina...i sad sam rekla dragome da idemo na kolace 😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    16. Svibanj 2017. 18:17

sanjchi sretna vam godišnjica! ...za takvu prigodu valja se malo zasladit:)

žena-majka-carica:)

• sretna
    16. Svibanj 2017. 19:25

Moj ginekolog je privatnik, ali ima ugovor sa hzzo-m pa.ne moram uz njega imat i socijalnog ginekologa jer moj izdaje i ulutnice i sve sto je potrebno.

Sanjchi, sretna godisnjica 😊

violeta1
    16. Svibanj 2017. 20:08

Sanjchi sretna godisnjica. 
    Barbs i meni vrijeme leti, iako sam doma vec evo 3 mj ali to mi tak proletilo. Brzo ce nam i vrijeme do poroda proci, jedva cekam dan kad budemo dosli doma iz bolnice 😊😊 
    Meni se danas samo spava i bas sam umorna. Isla sam na predavanje i kad sam vozila doma 45min voznje imam skoro sam zaspala, dosla sam kuci i spavala pa se sad osjecam bas slomljeno. 😔😩 

barbs
    16. Svibanj 2017. 20:09

Sanchy, sretna vam godišnjica i dobar teeeek!!! 
    Violeta, moguće da je i radi vremena... Ove promijene vremena su najgore... 

Belle84
    16. Svibanj 2017. 20:12

Imam dvije svadbe sad za mjesec dana i uopce ne znam sta da obucem. Trudnicke haljine su mi velike na trbuhu jer su napravljene za vec poodmaklu trudnocu a moje haljine su mi preuske 😩

barbs
    16. Svibanj 2017. 20:20

Belle, naći ćeš sigurno neke haljinu da nisu trudničke!  Kad su svadbe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.