Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Svibanj 2017. 14:08

Kiki156

Cure evo i mene s pregleda, otisla danas jer mi se pojavilo malo smedeg iscjetka a kako su rekli da dodem ako se ponovi, otisla sam.
    Hvala Bogu sve je dobro! Ne znaju zasto se pojavljuje, vjerojatno pukne koja kapilarica pa dode, al nije ti svejedno kad to vidis.
    Odmah smo obavili i anomaly scan jer se moze vec od 18. tj pa kad sam vec dosla 😁 Sve je super, piso se isto jasno vidi, svi organi su super, beba raste i sve je u redu. Upalili su mi i taj 5D pa smo mu jasno vidjeli liceko i predivan je, ima usnice ko tata 😍❤
    Iduca kontrola redovno, kako je i trebala biti.

Kiki drago mi je da je sve u redu. Meni se isto desilo u subotu. Rekla je doktorica da je pojacana prokrvljenost maternice, sto je normalno za trudnocu i ne moram se brinuti. Eto, mozda je i kod tebe nesto takvo. Glavno da je sve u redu 🙂

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    16. Svibanj 2017. 14:15

Kiki super da je sve okej, a naravno da bih otišla provjerit i ja...bolje na vrime reagirat nego posli žalit.
    Jel to bebač na slici/avataru?

žena-majka-carica:)

I_me
    16. Svibanj 2017. 14:25

treca_sreca

I_me

ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba??
    toplomjeri,kadice…

ja sam uzela pamučni skafander za prvi period
    ono bez neke debljine/punjenja, izvana pliš pamuk, a iznutra glatki taaanki pamuk…da se beba ne znoji
    mislila sam ne uzimat, ali ipak možda će zatrebat za koji hladniji dan a dok ne zazimi
    to je H&M npr, inače je oko 130kn u dućanu, ja kupila polovnu pred par dana…40kn
    Srećom pa nas je malo blesavih da ovako rano kupujemo robu za zimu, pa se dade uhvatit (više nego) povoljno

koje vellicine si uzela pamucni skafander i ovaj deblji skafander?

I_me
    16. Svibanj 2017. 14:26

kiki drago mi je da je sve ok! 

Suncokretica
    16. Svibanj 2017. 14:26

Kako ste osjetile prve pokrete bebe? 
    Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba... Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa 
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno...

• sretna
    16. Svibanj 2017. 14:30

Suncokretica

Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…

Moguce da ti je to beba 😊
    U prvoj trudnoci sam osjetila sa 16 tt, sada sa 15 i nesto sitni. Ali osjetim samo kad sam skroz mirna

Belle84
    16. Svibanj 2017. 14:31

Suncokretica, ja jos ne osjecam bebu i bas sam danas to pitala doktoricu, kad mogu ocekivati prve udarce ili nesto slicno i rekla je da vrlo brzo jer mi je posteljica straga. Kaze da zene koje imaju posteljicu naprijed malo kasnije pocnu to osjecati.

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 14:34

Dena, da tako su i meni rekli, iako sam ja imala hematom u pocetku pa su mozda ostaci i od njega, tko zna...
    Treca sreca daaa to je bebac na fotkici, iz profila fotkan ☺️
    Suncokretica, ja sam mislila isto tako oko 15 tj da pocinjem osjecati bebu al nisam sigurna da je to bilo to, ali sam prosli tjedan pocela osjecati bas udarce i sada mislim da je to to iako ne bude to cesto, ovisi kako se beba namjesti. Evo ja uzv sada se on vrtio i mahao ali ja to nisam osjetila. Rekla mi je gin da najcesce pocnu osjecat oko 20 tj prvorotkinje ali i da ne osjetis nista od 23 tj da je to sve ok, a pratit i brojat udarce moramo od 24 tj nadalje.

I_me
    16. Svibanj 2017. 14:35

Suncokretica

Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…

krajem 17t,pocetak 18t...tako negdje..( posljedica sprijeda) kazu da zene kojima je sprijeda kasnije osjete pokrete.
    prvo su bili mjehurici i pucketanje.
    a sad nekad imam osjecaj da beba napravi salto,bas kao da se okrene..ne znam ti opisati..
    i dalje su mjehurici i pucketanje cesci nego ta salta 
    al muz jos ne osjeti kad stavi ruku...

barbs
    16. Svibanj 2017. 14:38

Kiki, drago mi je sve u redu! Bitno je da ideš svaki put kad pomisliš da je to potrebno. Bolje da ideš 5 puta mjesečno nego riskirati, po meni! 
    Belle, čestitam na pišonji i drago mi je što sve super napreduje. I da nisi dobila puno kg  Imamo slijedeći mjesec na isti dan pregled! 
    MOOOREEEEE!!!!!!! Srećom pa živim na moru. Jedva čekam da malo više zatopli i onda idem naći adekvatni kostim i ići ću na more koliko god puta mi srce poželi 
    Prehrana: slično sam se hranila i prije nego se približavao dan našeg pira. Ono me dokrajčilo. Nezdravo sam se hranila. Nisam baš ni pazila koliko puta dnevno jedem. Ponekad bi mi se desilo da jedem samo 2 puta i to sr*** ... Ali mislim da neću baš večeru jesti onako kako mi piše... Možda povremeno. Vjerojatno budem dodavala popis s večere u ručak, a večera mi bude bila onaj dio gdje piše fakultativno.  Kako su mi zabranili slatko, danas cijeli dan vidim uokolo slatkiše  Strašno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.