Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    16. Svibanj 2017. 14:26

Kako ste osjetile prve pokrete bebe? 
    Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba... Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa 
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno...

• sretna
    16. Svibanj 2017. 14:30

Suncokretica

Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…

Moguce da ti je to beba 😊
    U prvoj trudnoci sam osjetila sa 16 tt, sada sa 15 i nesto sitni. Ali osjetim samo kad sam skroz mirna

Belle84
    16. Svibanj 2017. 14:31

Suncokretica, ja jos ne osjecam bebu i bas sam danas to pitala doktoricu, kad mogu ocekivati prve udarce ili nesto slicno i rekla je da vrlo brzo jer mi je posteljica straga. Kaze da zene koje imaju posteljicu naprijed malo kasnije pocnu to osjecati.

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 14:34

Dena, da tako su i meni rekli, iako sam ja imala hematom u pocetku pa su mozda ostaci i od njega, tko zna...
    Treca sreca daaa to je bebac na fotkici, iz profila fotkan ☺️
    Suncokretica, ja sam mislila isto tako oko 15 tj da pocinjem osjecati bebu al nisam sigurna da je to bilo to, ali sam prosli tjedan pocela osjecati bas udarce i sada mislim da je to to iako ne bude to cesto, ovisi kako se beba namjesti. Evo ja uzv sada se on vrtio i mahao ali ja to nisam osjetila. Rekla mi je gin da najcesce pocnu osjecat oko 20 tj prvorotkinje ali i da ne osjetis nista od 23 tj da je to sve ok, a pratit i brojat udarce moramo od 24 tj nadalje.

I_me
    16. Svibanj 2017. 14:35

Suncokretica

Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…

krajem 17t,pocetak 18t...tako negdje..( posljedica sprijeda) kazu da zene kojima je sprijeda kasnije osjete pokrete.
    prvo su bili mjehurici i pucketanje.
    a sad nekad imam osjecaj da beba napravi salto,bas kao da se okrene..ne znam ti opisati..
    i dalje su mjehurici i pucketanje cesci nego ta salta 
    al muz jos ne osjeti kad stavi ruku...

barbs
    16. Svibanj 2017. 14:38

Kiki, drago mi je sve u redu! Bitno je da ideš svaki put kad pomisliš da je to potrebno. Bolje da ideš 5 puta mjesečno nego riskirati, po meni! 
    Belle, čestitam na pišonji i drago mi je što sve super napreduje. I da nisi dobila puno kg  Imamo slijedeći mjesec na isti dan pregled! 
    MOOOREEEEE!!!!!!! Srećom pa živim na moru. Jedva čekam da malo više zatopli i onda idem naći adekvatni kostim i ići ću na more koliko god puta mi srce poželi 
    Prehrana: slično sam se hranila i prije nego se približavao dan našeg pira. Ono me dokrajčilo. Nezdravo sam se hranila. Nisam baš ni pazila koliko puta dnevno jedem. Ponekad bi mi se desilo da jedem samo 2 puta i to sr*** ... Ali mislim da neću baš večeru jesti onako kako mi piše... Možda povremeno. Vjerojatno budem dodavala popis s večere u ručak, a večera mi bude bila onaj dio gdje piše fakultativno.  Kako su mi zabranili slatko, danas cijeli dan vidim uokolo slatkiše  Strašno. 

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 14:39

Sta sam ja nadrobila u zadnjij poruci, nadam se da cete razumjeti sto je pisac htio reci! 😂😂 kad pisem na mob duge tekstove pola mi prekrije pa ne vidim sto sam prije pisala. Strasno! 😂

barbs
    16. Svibanj 2017. 14:39

Suncokretica, ja sam počela osjećati bebicu krajem 17. tjedna ili početkom 18. I to onako neke mjehuriće. Oprostite mi, ali kao da trebaš prdnuti, a ne možeš  A prave udarce dan nakon pira, tj. u 20.tjednu... Čak mislim da sam možda i ranije osjećala, ali nisam znala da je to to.

barbs
    16. Svibanj 2017. 14:56

Kiki, sad sam vidjela slikicu koju imaš!!! 

barbs
    16. Svibanj 2017. 14:57

I_Me, sretno sutra na 4D pregledu! Javi kako je prošlo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI