Ma dijeta je super, Dena!!!Sretna, mi ćemo u Poreču jer nam je najbliže ako ne bi otišli u RI. Mi smo iz Pule.
Barbs ako ces u Porec kod Line, zovi odmah sutra.. imaju guzvu.. svi cekaju cca 2-3tjedna.
Tea 2h pregleda?! Sretnice jedna!!! 😊
Paseki su medeniiiii, ne znam tko je vise stavio slike al mazuljr male slatke ☺
Vecer mamice, bome ste se raspisale .. Morat cu postat malo aktivnija ovako vise nez ko je sto napisa kad se puno toga skupi ..
Mame koje su bile na kontroli- drago mi je da je sve super :)
Bilo je rijeci o vodenim kozicama pa ste me dobro sitile,mozda koja mama zna jel smiju trudnice bit u blizini diteta koje je primilo cjelpivo-ono koje ide sa godinu ipo(zausnjaci,rubeola,ospice)??s obzirom da je to "zivo" cjepivo..ceka nas to ubrzo pa da znam ovu li odgoditi
Ej trudnice,
Bas dobro kaže kokoloo stvarno ste se raspisale
Evo bas mi je drago zbog pregleda koji su prošli odlično,i držim figice da i naredni pregledi prođu svima super ❤️
Ja noćas prvi put nisam dobro spavala,budila sam se i okretala,bas fuj!!
Danas sam bila na placu i kupilaaa one male šumske jagodice,marelice i nektarine i joooj kako su samo bile fine,velike i sočne!!mljac 😋
Vi već pajkite ili ste još budne?! 😘
Jutro cure! Ja se danas rano probudila sa nekim bolovima u donjem djelu leđa, al valjda ce proci kad se malo rashodam. Tražila sam po netu nesta vezano za 3D/4D i slučajno naletjela na ovaj kupon, pa ga djelim, mozda kojoj od vas dobro dođe - https://www.popustplus.hr/POPUSTI-ZDRAVLJA-ULTRAZVUK-DJETETA-ponuda-2722/
url=https://lilypie.com]
super ponuda za ZG cure!
mada, ja nekako izbjegavam te portale grupne kupnje za neke uslužne stvari. Jer kontam kad ti daju u pol cijene (ili niže) da onda i uslugu prilgode tom tj ne trude se kao za kupca po full-cijeni.....jer je uslužnost relativan pojam.
marelice, jagode, trešnje, breskve, dinje - stiže nam najljepše doba što se voća (i povrća!) tiče. Obožavam!
žena-majka-carica:)
Jutro! Ja sam sinoc ko kokos zaspala vec u 21:30 😂 i borim se da ne zaspim jer sam htjela pogledat seriju do kraja, al uzalud.
I ja se veselim svom ovom sezonskom vocu 😊
Dobro jutro, mamice! I ja sam nekako slabo spavala. Baš bih otišla nazad u krevet na još sat vremena, ali moram u grad riješiti papire.
Evo vam slikica prehrane!
Dena Dr.Đuričić je isto super ,, pregled mu traje 30min doneses svoj usb za snimanje .. Kod njega sam isla u prosloj trudnoci kao i vecina cura sa klokanice iz Zg :)) Dobra ponuda uvijek je ima a sve ti lijepo objasni..
Ogtt je naj najbolje raditi izmedu 24 i 26 tjedna trudnoce jer tada secer najvise ide gore
Ako se budes pridrzavala navedene dijete neces imati sigurno promblema sa secerom 😊😊😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji