ma može se već od 18tog dobro vidit na 3d, samo u tim tjednima beba počme taman nabacivat malo "mesa" pa bude "ljepša" božemeprosti na fotkama.....ali meni je to sve lijepo, samo nek je sve kako treba.
Inače prošli put je prenjačila mjerama točno 2tj pa sad s ovih mojih 21tj trudnoće beba je valjda za 23tj
Tako da ja svakako neću više čekati, idem idući tjedan valjda se beba bude namjestila bolje nego prošli put!
žena-majka-carica:)
Ma kod mene je stvar sto sam ja velika i teze se vidi a sa 25 26 tjedana bebino lice poprimi punocu znaci nosic je prcast okice i usta isto izrazajnije on je meni na kraju pokazao slike jedne trudnice u 26tt to je sasvim druga prica jer kaze ima manje mjesta beba je punija ima vise grama i dio po dio ljepse uspije snimit i prikazati ovako je jos mrsavi kako da vam kazem heh .. ma da opet na mrsavim trudnicama se opet bolje vidi nego na mene debljoj 😁😁😁
Imamo 375g hihi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Imam poznanicu koja se u trudnoci udebljala 50kg, zapocela trudnocu sa 50 i rodila sa 100. Ubrzo nakon poroda vratila se na starih 50….pa se eto tješimJa sam u 24 tt i isto sam dobila 8 - 9 kg
ja sam tako 20, dobila, i izgubila da nisam ni znala kako su otišli prije. Ali pedeseeeet? Jadna žena, bi'će joj se sva koža ovjesila
žena-majka-carica:)
A misic mali ...samo neka raste...joj sad sam jos nestrpljivija...jedva cekam!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi zove se Antonio Matoc
Barbs nadam se da nemas secer ♡
Meni isto kad je mjerio plodnu vodu kaze nemate secer kao plodne vode ima taman koliko treba.. A sa J sam imala vise plodne vode i isto toliki secer ...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Imam poznanicu koja se u trudnoci udebljala 50kg, zapocela trudnocu sa 50 i rodila sa 100. Ubrzo nakon poroda vratila se na starih 50….pa se eto tješimJa sam u 24 tt i isto sam dobila 8 - 9 kg
![]()
ja sam tako 20, dobila, i izgubila da nisam ni znala kako su otišli prije. Ali pedeseeeet? Jadna žena, bi'će joj se sva koža ovjesila
Trudboca je trudnoca i kod svake zene razlicita, al po mom misljenju ona je bila podosta sama kriva. Svake noci muz je trazio po gradu hamburgere, cokolade, sladoled i sto joj se prohtjelo, to je ipak malo pretjerano. Neznam za kozu, nikad je nisam vidjela bez odjece 😉
Moja seka dobila 19kg, nakon 1,5 g izgleda ko model, jos mrsavija nego prije trudnoce 🙂
url=https://lilypie.com]
Tea, i ja se nadam
Belle, budem bolje slikala sutra. Taman sam dobila novi mobitel
Dena, i ja sam naravno kriva Nitko me nije tjerao da sve ono jedem, pa ipak mislim da nije problem u šećeru... tj. NADAM SE... Madamo imamo i on i ja u familiji šećeraše
Dena, i ja sam naravno krivaNitko me nije tjerao da sve ono jedem, pa ipak mislim da nije problem u šećeru… tj. NADAM SE… Madamo imamo i on i ja u familiji šećeraše
Ima i tu istine, ni mene niko ne tjera pa jedem😉 Al mislim da je to malo posebna prica bila, da ne pisem sad sto je sve ona izvodila..to jos ni kod jedne trudnice nisam vidla...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji