Ah treba docekat tako dugo...ja cu sad pa onda opet kasnije 😂😂 nisam vec dugo vidjela mrvicu pa ce mi bit predugo.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea, znači, prije 23.tjedna ništa? Mi smo mislili sutra nazvati da dogovorimo za slijedeći tjedan, ali makar ćemo dogovoriti kad mi bude 23.tjedan.
Kada se radi ogtt??? Meni je rekao za 2-3 tjedna, ali nisam sigurna, a zaboravila naravno pitati!
Tea, svaka cast doktoru! 😊 i super za bebu da je sve kako treba biti!
Treca sreca, da, 2 h je bio s nama nakon poroda u boxu. Kod nas je isto beba cijelo vrijeme s mamom u sobi.
Tea, znači, prije 23.tjedna ništa? Mi smo mislili sutra nazvati da dogovorimo za slijedeći tjedan, ali makar ćemo dogovoriti kad mi bude 23.tjedan.
Barbs jel bi se to narucili kod sebe negdje ili ovdje u Sk? Gdje je i Tea bila?
Sanchy, odlična ideja za sanjkama!
Govori meni sada nona(baka) od dragoga: tebe je najviše uništilo ono vrijeme prije jer si se inače normalno hranila
Ma meni su svi rekli da nisam puno dobila. Sve je išlo u trbuh i guzicu… Ali sam ja osjećala da sam se zdebljala. No, što je tu je… Riješit ću ja to ap cap(zahvaljujući njihovoj prehrani
).
Ma rijesavat cemo to poslije poroda kad necemo morat toliko paziti sto jedemo, pa cemo smjet dijetu drzat i sl, nekako cemo ih se rijesit..ja sam genetski podlozna debljanju i sad me strah kako cu u 10. mj izgledat, ali najbitnije mi je da jr moja bebica zdrava, a kilograme cemo vec otopit nekako
Imam poznanicu koja se u trudnoci udebljala 50kg, zapocela trudnocu sa 50 i rodila sa 100. Ubrzo nakon poroda vratila se na starih 50....pa se eto tješim Ja sam u 24 tt i isto sam dobila 8 - 9 kg, u petak imam pregled, pa ti se mozda pridruzim na dijeti sljedeci tjedan Barbs
url=https://lilypie.com]
Kada se radi ogtt??? Meni je rekao za 2-3 tjedna, ali nisam sigurna, a zaboravila naravno pitati!
Mislim da oko 25-26 tt, ako me sjecanje dobro sluzi
Tea bas mi je drago da je sve ok...bebac se skriva, ne voli paparazzie
Ma dijeta je super, Dena!!!
Sretna, mi ćemo u Poreču jer nam je najbliže ako ne bi otišli u RI. Mi smo iz Pule.
Aha...tesko je pohvatat gdje je tko, i odakle tko dolazi...bitno da se to obavi!! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji