Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    15. Svibanj 2017. 20:59

Marijana

Sta se tice tog nuhalnog nabora i slicnih pretraga za utvrditi downow sindrom, ovdje u njemackoj to puno kosta, od 400eura nadalje, frendica je cak platila 1000eura, tak da to nismo radili, jedino sad neku pretragu zadnje kad sam bila gdje se moze utvrditi eventualan rascijep ledja (to za ledja prvi put cujem) i usne. Jesi ti radila te pretrage Dena?
    U Hrvatskoj bih trebala 7.6. napraviti sljedeci pregled i 3D uzv, a u sklopu toga jos jednom i Anomaly scan jer mi ga je ovdje Dr radila s 18+0 sta je malo prerano da se sve tocno vidi i ustanovi.

Meni moja doktorica nije nesto previse objasnjavala o pretragama, pa sam mislila da radi sve sto je potrebno. Nisam ni previse pitala jer mi je prvi puta i ni neznam kada i koje se sve pretrage rade. Al u zadnje vrijeme citam vise o tome, pa cu je u petak pitati, da mi objasni, da li ona sama radi sve sta i kad je potrebno ili moram neke od pretraga zahtjevati. A sta se tice nuhalnog nabora, neznam da li bi to htjela, jer ipak sto god da je, to je moje dijete, pretraga ne bi nista promijenila.

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    15. Svibanj 2017. 21:07

Heeej okruglice evo i mene konacno sa pregleda 😁😁😁
    Vjerovali ili ne bila sam na stolu 1 sat i 40 minuta 😁😁😁
    On se jadan mucio vise od sata da mi uslika lice a nas mali se nije dao 😂
    Sve je super hvala bogu,vidjela sam kako cucla palac,kako stuca jadnicak,kako trlja okice..
    Pitam ja njega kako lezi .. Kaze on na pocetku vodoravno,prije 5minuta na zadak a sada je zagnjurio glavu i neda se 😂😂
    Bilo mi ga zao preznojio se sto puta,ruka mu pocela gubit kontrolu,kaze nemogu nemogu vise 😅😅 kaze 7 sekundi mi treba da ga uhvatim a on se okrene na drugi polozaj 😅 uglavnom svaka mi cast izradio mi je preko 30 filmica i 20 slika,vecinom smo gledali guzu i noge 😅 Eto ja sam se nasmijala x puta uza njegove rijeci pa sam se okretala jer mu je ruka otrnula pa me spustao na lezaljci toj gore dole da voda ide gore dole ma ja sam se nasmijala ko niko 😂
    Kaze bilo bi bolje da sam dosla oko 25tt jer su veci i ima manje vode i dijete vec ima punasnije lice pa se bolje vidi a ja em sam jaca em je on divljao citavo vrijeme 😁😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 21:09

sretna

Treca sreca,sta ne ostaju mužebi s mama nakon poroda kod vas? Kod nas muz ostaje jos 2h s mamom i bebom nakon poroda

2 sata...ma daj?!
    mog su sprpali ća odmah nakon poroda, kad je krenulo meni šivanje šava od epi...a bebu odnijeli na pregled nakon malo maženja s mamom.

Doduše nakon prvog poroda malac je morao na temeljite pretrage zbog sumnji (iz trudnoće) na hidrocefalus, pa ga nije bilo saaaatima.
    A nakon drugog pošto sam se ispovraćala nakon poroda, sestra je kad me vidila ovako nevojnu i krhku, rekla da će odnijet bebu dok je mirna u drugu sobu da si ja malo dođem sebi (jer je inače rodilište sad "zajedno od početka" đir pa kad te smjeste u sobu s bebom, nema više odmora...)

žena-majka-carica:)

15. Svibanj 2017. 21:10

barbs

Sanchy, odlična ideja za sanjkama!
    Govori meni sada nona(baka) od dragoga: tebe je najviše uništilo ono vrijeme prije pira jer si se inače normalno hranila
    Ma meni su svi rekli da nisam puno dobila. Sve je išlo u trbuh i guzicu… Ali sam ja osjećala da sam se zdebljala. No, što je tu je… Riješit ću ja to ap cap(zahvaljujući njihovoj prehrani).

Ma rijesavat cemo to poslije poroda kad necemo morat toliko paziti sto jedemo, pa cemo smjet dijetu drzat i sl, nekako cemo ih se rijesit..ja sam genetski podlozna debljanju i sad me strah kako cu u 10. mj izgledat, ali najbitnije mi je da jr moja bebica zdrava, a kilograme cemo vec otopit nekako

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 21:11

ajme Tea supeeeeer! Ne mogu vjerovat da te toliko dugo pregledavao - ma svaka čast čovjeku.
    Jel to ono što ste neki dan gledale ponudu za (samo) 250kn?? (nemoguće!)

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    15. Svibanj 2017. 21:13

Lorelai cestitke na curici ♡
    Barbs a sto imas secer ili? Ma samo malo pripazis tako i ja moram ♡
    Violeta prekrasnaa slika,divna busica,ma pre pre je 😍
    Sanjchi peseki su divnii ♡
    Mi imamo velike peseke doma 3 rotta 😁😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:13

Tea, baš mi je drago što je sve prošlo u najboljem redu, tj. što je s bebicom dobro  A maleni je očito nemiran! 
    Sanchy, imaš pravo  Ali ova prehrana nije loša nit štetna bebici. Slično sam se hranila i prije vjenčanja, osim te večere koju su oni stavili jer je dosta bogata... 

Tejuska♡
    15. Svibanj 2017. 21:14

Treca sreca daaa to je tamo..Evo ici ce i Sanjchi pa cemo vidjet koliko ce njeno trajati,ja ti sanjchi samo preporucam da prije 23tt nejdes jer ce slike biti daaaleko divnije kasnije .. Pokusaj cekati ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

15. Svibanj 2017. 21:15

Tea kako se zove doktor, jel se sjecas? Jel to inace pregled traje toliko ili? Ajde bas minje drago da si zadovoljna. Jel vam sve objasnjavao sta se vidi? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:15

Tea, ne znam... idem na ogtt za 2-3 tjedna... inače, nemam... ali je dr rekao da sam vjerojatno jela puno slatnog (a jesam) da sam dobila u tako kratkom roku toliko kg...  i da smanjim/maknem slatko.  Ma da, sve je stvar prehrane inače 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.