Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 21:11

ajme Tea supeeeeer! Ne mogu vjerovat da te toliko dugo pregledavao - ma svaka čast čovjeku.
    Jel to ono što ste neki dan gledale ponudu za (samo) 250kn?? (nemoguće!)

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    15. Svibanj 2017. 21:13

Lorelai cestitke na curici ♡
    Barbs a sto imas secer ili? Ma samo malo pripazis tako i ja moram ♡
    Violeta prekrasnaa slika,divna busica,ma pre pre je 😍
    Sanjchi peseki su divnii ♡
    Mi imamo velike peseke doma 3 rotta 😁😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:13

Tea, baš mi je drago što je sve prošlo u najboljem redu, tj. što je s bebicom dobro  A maleni je očito nemiran! 
    Sanchy, imaš pravo  Ali ova prehrana nije loša nit štetna bebici. Slično sam se hranila i prije vjenčanja, osim te večere koju su oni stavili jer je dosta bogata... 

Tejuska♡
    15. Svibanj 2017. 21:14

Treca sreca daaa to je tamo..Evo ici ce i Sanjchi pa cemo vidjet koliko ce njeno trajati,ja ti sanjchi samo preporucam da prije 23tt nejdes jer ce slike biti daaaleko divnije kasnije .. Pokusaj cekati ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

15. Svibanj 2017. 21:15

Tea kako se zove doktor, jel se sjecas? Jel to inace pregled traje toliko ili? Ajde bas minje drago da si zadovoljna. Jel vam sve objasnjavao sta se vidi? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:15

Tea, ne znam... idem na ogtt za 2-3 tjedna... inače, nemam... ali je dr rekao da sam vjerojatno jela puno slatnog (a jesam) da sam dobila u tako kratkom roku toliko kg...  i da smanjim/maknem slatko.  Ma da, sve je stvar prehrane inače 

15. Svibanj 2017. 21:16

Ah treba docekat tako dugo...ja cu sad pa onda opet kasnije 😂😂 nisam vec dugo vidjela mrvicu pa ce mi bit predugo. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:16

Tea, znači, prije 23.tjedna ništa? Mi smo mislili sutra nazvati da dogovorimo za slijedeći tjedan, ali makar ćemo dogovoriti kad mi bude 23.tjedan.

barbs
    15. Svibanj 2017. 21:18

Kada se radi ogtt??? Meni je rekao za 2-3 tjedna, ali nisam sigurna, a zaboravila naravno pitati! 

• sretna
    15. Svibanj 2017. 21:19

Tea, svaka cast doktoru! 😊 i super za bebu da je sve kako treba biti! 

Treca sreca, da, 2 h je bio s nama nakon poroda u boxu. Kod nas je isto beba cijelo vrijeme s mamom u sobi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI