ajme Tea supeeeeer! Ne mogu vjerovat da te toliko dugo pregledavao - ma svaka čast čovjeku.
Jel to ono što ste neki dan gledale ponudu za (samo) 250kn?? (nemoguće!)

žena-majka-carica:)
Lorelai cestitke na curici ♡
Barbs a sto imas secer ili? Ma samo malo pripazis tako i ja moram ♡
Violeta prekrasnaa slika,divna busica,ma pre pre je 😍
Sanjchi peseki su divnii ♡
Mi imamo velike peseke doma 3 rotta 😁😁😁

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, baš mi je drago što je sve prošlo u najboljem redu, tj. što je s bebicom dobro A maleni je očito nemiran!
Sanchy, imaš pravo Ali ova prehrana nije loša nit štetna bebici. Slično sam se hranila i prije vjenčanja, osim te večere koju su oni stavili jer je dosta bogata...

Treca sreca daaa to je tamo..Evo ici ce i Sanjchi pa cemo vidjet koliko ce njeno trajati,ja ti sanjchi samo preporucam da prije 23tt nejdes jer ce slike biti daaaleko divnije kasnije .. Pokusaj cekati ♡

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea kako se zove doktor, jel se sjecas? Jel to inace pregled traje toliko ili? Ajde bas minje drago da si zadovoljna. Jel vam sve objasnjavao sta se vidi?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea, ne znam... idem na ogtt za 2-3 tjedna... inače, nemam... ali je dr rekao da sam vjerojatno jela puno slatnog (a jesam) da sam dobila u tako kratkom roku toliko kg... i da smanjim/maknem slatko.
Ma da, sve je stvar prehrane inače

Ah treba docekat tako dugo...ja cu sad pa onda opet kasnije 😂😂 nisam vec dugo vidjela mrvicu pa ce mi bit predugo.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea, znači, prije 23.tjedna ništa? Mi smo mislili sutra nazvati da dogovorimo za slijedeći tjedan, ali makar ćemo dogovoriti kad mi bude 23.tjedan.

Kada se radi ogtt??? Meni je rekao za 2-3 tjedna, ali nisam sigurna, a zaboravila naravno pitati!

Tea, svaka cast doktoru! 😊 i super za bebu da je sve kako treba biti!
Treca sreca, da, 2 h je bio s nama nakon poroda u boxu. Kod nas je isto beba cijelo vrijeme s mamom u sobi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji