Marijana, i ja sam uvijek morala paziti prije trudnoće, što jesti, koliko jesti... baš sam sklona debljanju... a i priznajem, u zadnje vrijeme sam stvarno sr**** jela: pizze, itd, itd, itd... kruha svaki dan... a prije trudnoće max jednom tjedno bih si dozvolila kruh...
Treca sreca, pa mislim da je i najbitnije da muž bude uz tebe pri porodu da ti pomogne... moje mišljenje... Ti si ušla u trudnoću s manje ili više kg? Vjerojatno i to igra ulogu jer ja sam sa 64kg ostala trudna, a 167cm sam visoka. To je ipak malo više...
Mi imamo staricu od 11 godina i isto tako joj bacimo lopticu i mladu od godinu i par mjeseci i njoj treba puno istrčavanja da se ona izmori. Svaki dan se igra i sa susjednim psom, pa se izmori, ali ipak mi nekako i paše ići u šetnju s njom. Na početku trudnoće sam išla svaki dan po minimalno pola sata, ponekad bi se znalo odužiti na sat vremena... a onda je krenulo ružno i hladno vrijeme, pa je dragi odlazio s njom u škornjama A to kako vaša starija samo legne i ne miče se me podsjeća na psa od prijateljice. Isto je starija i kad joj dosadi joj se usred šume baci na pod i neće
Legende!
Marijana probaj za kiselinu jabuku jest, meni je pomogla
Luce jabuka mi pomogne trenutacno, na 15min, a onda opet isto 😔 jedem u zadnje vrijeme i dosta banana pa me mozda to zdebljalo, a sve otislo u guzu i noge 🤔🤔 nadam se da cemo se dojenjem otopiti 😎
ma da, startna kilaža igra ulogu puno. Ja sam zadnje 2 godine u minusu zaglavila cca 5kg u odnosu na svoju normalnu.
Pa mi je ovaj dobitak taman dobro došao. Tko god me vidi, komentira "pa nisi se niš nadebljala" - a ja nabacila 10kg ali se s pola pokrio minus, a drugih 5 se rasporedilo u stomak i cice, malo u dupe....nit ne vidi se sve skupa.
kvaliteta prehrane - jaooo puno sam zdravije jela prije T, sad (osim tog zdravog koje mi je još uvijk kostur svega) jedem stalno slajiće, evo zadnjih dana tooooonu šlaga s jagodama (kao da se ne mogu same jagode jest!), pa keksiće (bezglutenske naravno; ali svejedno to je smeće, nema vitamina i minerala u tom, nit išta korisno...)
žena-majka-carica:)
pa me mozda to zdebljalo, a sve otislo u guzu i noge 🤔🤔
ne vjerujem da su ti se noge "zdebljale" nego se u trudnoći počme zadržavati tekućina pojačano....ja sam već puna celulita a inače nisam neka debeljuca, nego eto nakuplja se voda - poznata trudnička tegoba...koristile bi masaže kome muž ima volje.
žena-majka-carica:)
Koliko si ukupno dobila u prvoj trudnoci?
8 kg ukupno. Startala s 56 kg na 170 cm.
Treca sreca,sta ne ostaju mužebi s mama nakon poroda kod vas? Kod nas muz ostaje jos 2h s mamom i bebom nakon poroda
Imamo kucu i veliko dvoriste i vocnjak-sve ogradeno, imali smo ova dva mala, pa su nam se oni nekako "gubili u tom velikom dvoristu" onda smo odlucili ove male medvjedice uzet. Imaju gdje trcat pa mi nije toliko bitno da ih vodim na povodcu, imaju skoro 100 m duzine i 20 sirine dvorista i vocnjaka, bas imamo veliko dvoriste, pa imaju gdje trckarati. Ja sam ove manje vodila u setnju, ali kak smo nabavili bijele, previse ih je, a kad odem s dva, druga dva u dvoristu cvile i placu sto su ostali sami, pa mi ih zao..ovako su svi skupa. Budmo setali, moram ih naucit da po zimi mogu vuci sanjke😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanchy, odlična ideja za sanjkama!
Govori meni sada nona(baka) od dragoga: tebe je najviše uništilo ono vrijeme prije pira jer si se inače normalno hranila
Ma meni su svi rekli da nisam puno dobila. Sve je išlo u trbuh i guzicu... Ali sam ja osjećala da sam se zdebljala. No, što je tu je... Riješit ću ja to ap cap (zahvaljujući njihovoj prehrani
).
Sortiraj odgovore
Najstariji