Marijana, i ja sam uvijek morala paziti prije trudnoće, što jesti, koliko jesti... baš sam sklona debljanju... a i priznajem, u zadnje vrijeme sam stvarno sr**** jela: pizze, itd, itd, itd... kruha svaki dan... a prije trudnoće max jednom tjedno bih si dozvolila kruh...
Treca sreca, pa mislim da je i najbitnije da muž bude uz tebe pri porodu da ti pomogne... moje mišljenje... Ti si ušla u trudnoću s manje ili više kg? Vjerojatno i to igra ulogu jer ja sam sa 64kg ostala trudna, a 167cm sam visoka. To je ipak malo više...

Mi imamo staricu od 11 godina i isto tako joj bacimo lopticu i mladu od godinu i par mjeseci i njoj treba puno istrčavanja da se ona izmori. Svaki dan se igra i sa susjednim psom, pa se izmori, ali ipak mi nekako i paše ići u šetnju s njom. Na početku trudnoće sam išla svaki dan po minimalno pola sata, ponekad bi se znalo odužiti na sat vremena... a onda je krenulo ružno i hladno vrijeme, pa je dragi odlazio s njom u škornjama A to kako vaša starija samo legne i ne miče se me podsjeća na psa od prijateljice. Isto je starija i kad joj dosadi joj se usred šume baci na pod i neće
Legende!

Marijana probaj za kiselinu jabuku jest, meni je pomogla
Luce jabuka mi pomogne trenutacno, na 15min, a onda opet isto 😔 jedem u zadnje vrijeme i dosta banana pa me mozda to zdebljalo, a sve otislo u guzu i noge 🤔🤔 nadam se da cemo se dojenjem otopiti 😎
ma da, startna kilaža igra ulogu puno. Ja sam zadnje 2 godine u minusu zaglavila cca 5kg u odnosu na svoju normalnu.
Pa mi je ovaj dobitak taman dobro došao. Tko god me vidi, komentira "pa nisi se niš nadebljala" - a ja nabacila 10kg ali se s pola pokrio minus, a drugih 5 se rasporedilo u stomak i cice, malo u dupe....nit ne vidi se sve skupa.
kvaliteta prehrane - jaooo puno sam zdravije jela prije T, sad (osim tog zdravog koje mi je još uvijk kostur svega) jedem stalno slajiće, evo zadnjih dana tooooonu šlaga s jagodama (kao da se ne mogu same jagode jest!), pa keksiće (bezglutenske naravno; ali svejedno to je smeće, nema vitamina i minerala u tom, nit išta korisno...)

žena-majka-carica:)
pa me mozda to zdebljalo, a sve otislo u guzu i noge 🤔🤔
ne vjerujem da su ti se noge "zdebljale" nego se u trudnoći počme zadržavati tekućina pojačano....ja sam već puna celulita a inače nisam neka debeljuca, nego eto nakuplja se voda - poznata trudnička tegoba...koristile bi masaže kome muž ima volje.

žena-majka-carica:)
Koliko si ukupno dobila u prvoj trudnoci?
8 kg ukupno. Startala s 56 kg na 170 cm.
Treca sreca,sta ne ostaju mužebi s mama nakon poroda kod vas? Kod nas muz ostaje jos 2h s mamom i bebom nakon poroda

Imamo kucu i veliko dvoriste i vocnjak-sve ogradeno, imali smo ova dva mala, pa su nam se oni nekako "gubili u tom velikom dvoristu" onda smo odlucili ove male medvjedice uzet. Imaju gdje trcat pa mi nije toliko bitno da ih vodim na povodcu, imaju skoro 100 m duzine i 20 sirine dvorista i vocnjaka, bas imamo veliko dvoriste, pa imaju gdje trckarati. Ja sam ove manje vodila u setnju, ali kak smo nabavili bijele, previse ih je, a kad odem s dva, druga dva u dvoristu cvile i placu sto su ostali sami, pa mi ih zao..ovako su svi skupa. Budmo setali, moram ih naucit da po zimi mogu vuci sanjke😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanchy, odlična ideja za sanjkama!
Govori meni sada nona(baka) od dragoga: tebe je najviše uništilo ono vrijeme prije pira jer si se inače normalno hranila
Ma meni su svi rekli da nisam puno dobila. Sve je išlo u trbuh i guzicu... Ali sam ja osjećala da sam se zdebljala. No, što je tu je... Riješit ću ja to ap cap (zahvaljujući njihovoj prehrani
).

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji