Pa ti izaberi 😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam dragome naredila da mora samnom.
…..
9 kg sam dobilaŠto je puno u 21 tj.
I ja svom. Prvi porod je htio, a kad je vidio kako je to sve gnjusno, drugi put je rekao da ide samo zbog mene (radi podrške) ali da nije ugodno na šta sam mu ja rekal da mora, da neću rodit bez njega
kao da me tko pita, ali eto
Sad će opet ić, više radi mene....a ne da uživa u prizorima. Njemu ionako nisu dali bebu da drži, nego je meni na prsa stavili a njega potjerali...
kilaža - ja sam dobila 10 pa šta! ...otić će to sve, šta ne porodom, onda poslije dojenjem.....i što ne stigneš sebi jest od bebe

žena-majka-carica:)
Ma sigurno mi je se sve to skupilo od feštanja jer stvarno smo puno jeli, ali nismo imali normalne obroke. Ujutro smo jedva jeli, ali zato navečer, ajmeeeeemajkomojamila 10ak dana prije pira su bila stvarno ubitačna i stresna i nije ni čudo da sam se udebljala. Ja sam i mislila da ću dobiti kg, ali baš toliiiikooo...
Ovo je prehrana koju su mi dali s time da ću naravno i sama dodavati nešto, pogotovo za ručak.

Belle, ja sam bebicu osjetila krajem 18. tjedna i to ne ono pravo nego nešto jesam, a udarce sam počela osjećati negdje krajem 19. tjedna Još je rano
Mame koje imaju već minimalno jedno dijete osjete bebine udarce (one prave) puno prije.

sanjchi woooow, pravi čopor! i super vam je što ste u kući (s okućnicom i dvorištem jelte) ...baš sam se mislila kako to misliš da NE šetaš pse??

žena-majka-carica:)
Pa ti izaberi 😍
Psi su ti prekrasni... obozavam pse i imamo 2..ali ih ne setam, zenska je 9god i kad ju stavim na povodac ona samo legne i ne mrda. A muski je 5 god i on voli na povodac ali rijetko idemo. U dvoristu se igramo s lopticom pa se istrce

Sta se tice tog nuhalnog nabora i slicnih pretraga za utvrditi downow sindrom, ovdje u njemackoj to puno kosta, od 400eura nadalje, frendica je cak platila 1000eura, tak da to nismo radili, jedino sad neku pretragu zadnje kad sam bila gdje se moze utvrditi eventualan rascijep ledja (to za ledja prvi put cujem) i usne. Jesi ti radila te pretrage Dena?
U Hrvatskoj bih trebala 7.6. napraviti sljedeci pregled i 3D uzv, a u sklopu toga jos jednom i Anomaly scan jer mi ga je ovdje Dr radila s 18+0 sta je malo prerano da se sve tocno vidi i ustanovi.
Marijana, i ja sam uvijek morala paziti prije trudnoće, što jesti, koliko jesti... baš sam sklona debljanju... a i priznajem, u zadnje vrijeme sam stvarno sr**** jela: pizze, itd, itd, itd... kruha svaki dan... a prije trudnoće max jednom tjedno bih si dozvolila kruh...
Treca sreca, pa mislim da je i najbitnije da muž bude uz tebe pri porodu da ti pomogne... moje mišljenje... Ti si ušla u trudnoću s manje ili više kg? Vjerojatno i to igra ulogu jer ja sam sa 64kg ostala trudna, a 167cm sam visoka. To je ipak malo više...

Mi imamo staricu od 11 godina i isto tako joj bacimo lopticu i mladu od godinu i par mjeseci i njoj treba puno istrčavanja da se ona izmori. Svaki dan se igra i sa susjednim psom, pa se izmori, ali ipak mi nekako i paše ići u šetnju s njom. Na početku trudnoće sam išla svaki dan po minimalno pola sata, ponekad bi se znalo odužiti na sat vremena... a onda je krenulo ružno i hladno vrijeme, pa je dragi odlazio s njom u škornjama A to kako vaša starija samo legne i ne miče se me podsjeća na psa od prijateljice. Isto je starija i kad joj dosadi joj se usred šume baci na pod i neće
Legende!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji