Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorelai
    15. Svibanj 2017. 20:08

Jos jednom puuno hvala svima! Tata je i  cekao curicu.. sada sam u 15.tjednu. u strahu ..kao i u prvoj tridnoci valjda su  velike oci 🤣 tri dr.su mi potvrdili isto..i rekli da je to samo statistika..nema garancije.
    Prema tablicama smo u granici..no ja sam htjela jos dodatne pretrage.Naravno, nista od toga nije garancija 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 20:11

Na granici za nuhalni? Pa meni je ginekologica rekla da je 3mm granica. Ne kuzim kako si sad ti na granici

Marijana12345
    15. Svibanj 2017. 20:13

Bok cure, ja sam 18+5 tj i dobila sam 5kg, nekad vaga pokazuje i 6kg. To mi tesko pada jer sam uvijek morala pazit na kilazu, a sad sam i prije trudnoce dobila oko 5kg od svoje idealne. Ufffff.... jedem dosta (doduse tamnog od razi ili pira i tak tog kao zdravog) ali samo zato jer od pocetka do sada po cijele dane osim ujutro imam nesnosne mucnine i kiselinu u zelucu koju ne znam kako drugacije "pokupiti". Probala sam i s onim stiroporima, i s krekerima i s kokicama, i sa sodom bikarbonom ali nista ne uspjeva. Ne pijem ni kavu a sad rijetko i cajeve jer mi se od svega dize zeludac i pece zgaravica.

violeta1
    15. Svibanj 2017. 20:14

Dragy

Violetaprekrasne slike, presladak trbuh i trudnica također ❤
    Moj suprug je isto takav kao i tvoj. Ne skriva emocije. Stalno me mazi po trbuhu. Cak i kada smo u drustvu, mora bar jednom dodirnuti trbuh hahaha, a doma da ne govorim. Vec je razvio teme s bebom 😂
    Inace, radi kao specijalac i nikada covjek ne bi rekao da je takav ali je fakat veliki emotivac, pazljiv i ne skriva emocije nikada. Koliko sam mu se samo do sada ismijala zbog tih prica s bebom, uffff 😂

Nego, ja sam 100% sigurna da sam upravo osjetila bebu. Ne znam koliko je to moguce ali osjetila sam. Lezala sam na boku, skoro zaspala kad ono nesto u trbuhu, malo nize od pupka i samo na tom mjestu. Kada sam prvi put osjetila, bilo mi je cudno i onako bzvz stavila ruku kad ono opet. Cak me malo i smucio taj pokret. Onda jednom kao da se okrece, pa opet udarac i to je to. Ne znam ali mislim da je to bila beba. Nije mi tako nikada do sada…sad ne znam sama 😂 Vidjet cu hoce li se ponoviti narednih dana

Hehe to pricanje s bebom mi je bas slatko...moj zna prica kao s bebom pa meni govori sta mi je beba porucila hehe... bas mi bude sladak 😊

15. Svibanj 2017. 20:14

Pa ti izaberi 😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 20:16

barbs

Ja sam dragome naredila da mora samnom.
    …..
    9 kg sam dobilaŠto je puno u 21 tj.

I ja svom. Prvi porod je htio, a kad je vidio kako je to sve gnjusno, drugi put je rekao da ide samo zbog mene (radi podrške) ali da nije ugodno na šta sam mu ja rekal da mora, da neću rodit bez njega kao da me tko pita, ali eto
    Sad će opet ić, više radi mene....a ne da uživa u prizorima. Njemu ionako nisu dali bebu da drži, nego je meni na prsa stavili a njega potjerali...
    kilaža - ja sam dobila 10 pa šta! ...otić će to sve, šta ne porodom, onda poslije dojenjem.....i što ne stigneš sebi jest od bebe

žena-majka-carica:)

barbs
    15. Svibanj 2017. 20:16

Ma sigurno mi je se sve to skupilo od feštanja jer stvarno smo puno jeli, ali nismo imali normalne obroke. Ujutro smo jedva jeli, ali zato navečer, ajmeeeeemajkomojamila  10ak dana prije pira su bila stvarno ubitačna i stresna i nije ni čudo da sam se udebljala. Ja sam i mislila da ću dobiti kg, ali baš toliiiikooo...
    Ovo je prehrana koju su mi dali s time da ću naravno i sama dodavati nešto, pogotovo za ručak.

Belle, ja sam bebicu osjetila krajem 18. tjedna i to ne ono pravo nego nešto jesam, a udarce sam počela osjećati negdje krajem 19. tjedna Još je rano  Mame koje imaju već minimalno jedno dijete osjete bebine udarce (one prave) puno prije. 

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 20:17

sanjchi woooow, pravi čopor! i super vam je što ste u kući (s okućnicom i dvorištem jelte) ...baš sam se mislila kako to misliš da NE šetaš pse??

žena-majka-carica:)

violeta1
    15. Svibanj 2017. 20:18

sanjchi255

Pa ti izaberi 😍

Psi su ti prekrasni... obozavam pse i imamo 2..ali ih ne setam, zenska je 9god i kad ju stavim na povodac ona samo legne i ne mrda. A muski je 5 god i on voli na povodac ali rijetko idemo. U dvoristu se igramo s lopticom pa se istrce

Marijana12345
    15. Svibanj 2017. 20:19

Sta se tice tog nuhalnog nabora i slicnih pretraga za utvrditi downow sindrom, ovdje u njemackoj to puno kosta, od 400eura nadalje, frendica je cak platila 1000eura, tak da to nismo radili, jedino sad neku pretragu zadnje kad sam bila gdje se moze utvrditi eventualan rascijep ledja (to za ledja prvi put cujem) i usne. Jesi ti radila te pretrage Dena?
    U Hrvatskoj bih trebala 7.6. napraviti sljedeci pregled i 3D uzv, a u sklopu toga jos jednom i Anomaly scan jer mi ga je ovdje Dr radila s 18+0 sta je malo prerano da se sve tocno vidi i ustanovi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.