Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Svibanj 2017. 19:50

Ja sam u 18 tt i 800 g imam. Jedem sve

luce <3
    15. Svibanj 2017. 19:51

Belle84

Ja sam 16 tjedana i jos nisam nista osjetila. Nadam se da je jos prerano. Sutra imam pregled u 9h. I naravno nervoza me pere, kao i svaki put.

Ma virujem ja da ce bit sve u redu...sve nas uhvati nervoza prije pregleda...drzim fige

Ja sam za sada dobila niti 1.5kg, i bas me 'strah' tog debljanja jer sam usla u trudnocu s viskom kila tako da...pazim sto jedem al ne sad ono previse priustim sebi i slatko i grickalice al trudim se sto zdravije jesti...i jedem vise manjih obroka

MM je isto reka da zeli bit na porodu, i polako ga pripremam za to... Pa cemo vidit kako ce bit...

Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:54

Sretna, jesi imala mucnine u 1.tromj?

• sretna
    15. Svibanj 2017. 19:56

Belle84

Sretna, jesi imala mucnine u 1.tromj?

Ne, samo ujutro dok nisam pojela nesto 😂 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 20:06

Koliko si ukupno dobila u prvoj trudnoci?

15. Svibanj 2017. 20:08

Mene je opomenuo na pregledu, evo 17 tjedana, na +5 sam bila u srijedu na pregledu...od pocetka sam dobila 5 kg...ima dana da mi se nista ne jede, pojedem tek toliko da nesto pojedem, ali i ima i dana kad sam samo gladna, samo bi jela...i ja bi u setnju s psima, al ih je previse.heheh...imamo 4 komada..dva mala, (mala pasmina) i dva stenca od 3 mj. koji su mjesanci labradora-retrivera i samojeda...pa ti izaberi kojeg ces vodit u setnju😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Lorelai
    15. Svibanj 2017. 20:08

Jos jednom puuno hvala svima! Tata je i  cekao curicu.. sada sam u 15.tjednu. u strahu ..kao i u prvoj tridnoci valjda su  velike oci 🤣 tri dr.su mi potvrdili isto..i rekli da je to samo statistika..nema garancije.
    Prema tablicama smo u granici..no ja sam htjela jos dodatne pretrage.Naravno, nista od toga nije garancija 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 20:11

Na granici za nuhalni? Pa meni je ginekologica rekla da je 3mm granica. Ne kuzim kako si sad ti na granici

Marijana12345
    15. Svibanj 2017. 20:13

Bok cure, ja sam 18+5 tj i dobila sam 5kg, nekad vaga pokazuje i 6kg. To mi tesko pada jer sam uvijek morala pazit na kilazu, a sad sam i prije trudnoce dobila oko 5kg od svoje idealne. Ufffff.... jedem dosta (doduse tamnog od razi ili pira i tak tog kao zdravog) ali samo zato jer od pocetka do sada po cijele dane osim ujutro imam nesnosne mucnine i kiselinu u zelucu koju ne znam kako drugacije "pokupiti". Probala sam i s onim stiroporima, i s krekerima i s kokicama, i sa sodom bikarbonom ali nista ne uspjeva. Ne pijem ni kavu a sad rijetko i cajeve jer mi se od svega dize zeludac i pece zgaravica.

violeta1
    15. Svibanj 2017. 20:14

Dragy

Violetaprekrasne slike, presladak trbuh i trudnica također ❤
    Moj suprug je isto takav kao i tvoj. Ne skriva emocije. Stalno me mazi po trbuhu. Cak i kada smo u drustvu, mora bar jednom dodirnuti trbuh hahaha, a doma da ne govorim. Vec je razvio teme s bebom 😂
    Inace, radi kao specijalac i nikada covjek ne bi rekao da je takav ali je fakat veliki emotivac, pazljiv i ne skriva emocije nikada. Koliko sam mu se samo do sada ismijala zbog tih prica s bebom, uffff 😂

Nego, ja sam 100% sigurna da sam upravo osjetila bebu. Ne znam koliko je to moguce ali osjetila sam. Lezala sam na boku, skoro zaspala kad ono nesto u trbuhu, malo nize od pupka i samo na tom mjestu. Kada sam prvi put osjetila, bilo mi je cudno i onako bzvz stavila ruku kad ono opet. Cak me malo i smucio taj pokret. Onda jednom kao da se okrece, pa opet udarac i to je to. Ne znam ali mislim da je to bila beba. Nije mi tako nikada do sada…sad ne znam sama 😂 Vidjet cu hoce li se ponoviti narednih dana

Hehe to pricanje s bebom mi je bas slatko...moj zna prica kao s bebom pa meni govori sta mi je beba porucila hehe... bas mi bude sladak 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI