Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:36

Ja sam 16 tjedana i jos nisam nista osjetila. Nadam se da je jos prerano. Sutra imam pregled u 9h. I naravno nervoza me pere, kao i svaki put.

Kiki156
    15. Svibanj 2017. 19:37

Lorelei cestitam na curici! ☺️☺️☺️☺️
    Ja sam u pocetku dobivala po kilu i onda na zadnjem pregledu nabila 4 i opomenula me. Sad sam na +6, 7 kg, kako koji dan vaga pokaze i morat cu pripazit jer to samo ide. 😅 No evo gledajuci svoje frendice sve koje su dojile su sada mrsavije nego prije trudnoce, pa eto mozda nesto ima i u tome. 😁
    Moj ce dragi biti samnom na porodu, objasnila sam mu sto moze ocekivati ali kaze da mu ne smeta. 😁

• Lorelai
    15. Svibanj 2017. 19:39

Dena1009

Lorelai čestitke na curki

Ja nikad necu zaboraviti nas prvi pregled, kad nam je doktorica tek potvrdila trudnocu, moj muz se zagledao u monitor, oci su mu se zacaklile, to uzbuđenje na njegvom licu…ne mogu vam to opisat, nikad nisam vidjela toliko emocija na njegovom licu. Također dolazi prije s posla, da bi stigao na svaki pregled. Jedino se boji da bude sa mnom na porodu jer je gadljiv, al je pristao jer sam mu objasnila, da ce me drzat za ruku i gledat mene, a ne sta doktori rade.

Hvala najljepsa 😊 ah te nase polovice..neustrasivi  su

Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:40

Ja sam 16 tjedana i na +2kg sam s tim da pazim sta jedem, ne jedem bijeli kruh ni peciva, jedem puno povrca i voca. Slatko bas i ne jedem osim sto si sladoled priustim ponekad. I nisam povracala uopce u 1.tromjesecju, samo sam tu i tamo imala mucnine ali nista da bi mi zgadilo hranu.

• sretna
    15. Svibanj 2017. 19:50

Ja sam u 18 tt i 800 g imam. Jedem sve

luce <3
    15. Svibanj 2017. 19:51

Belle84

Ja sam 16 tjedana i jos nisam nista osjetila. Nadam se da je jos prerano. Sutra imam pregled u 9h. I naravno nervoza me pere, kao i svaki put.

Ma virujem ja da ce bit sve u redu...sve nas uhvati nervoza prije pregleda...drzim fige

Ja sam za sada dobila niti 1.5kg, i bas me 'strah' tog debljanja jer sam usla u trudnocu s viskom kila tako da...pazim sto jedem al ne sad ono previse priustim sebi i slatko i grickalice al trudim se sto zdravije jesti...i jedem vise manjih obroka

MM je isto reka da zeli bit na porodu, i polako ga pripremam za to... Pa cemo vidit kako ce bit...

Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:54

Sretna, jesi imala mucnine u 1.tromj?

• sretna
    15. Svibanj 2017. 19:56

Belle84

Sretna, jesi imala mucnine u 1.tromj?

Ne, samo ujutro dok nisam pojela nesto 😂 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 20:06

Koliko si ukupno dobila u prvoj trudnoci?

15. Svibanj 2017. 20:08

Mene je opomenuo na pregledu, evo 17 tjedana, na +5 sam bila u srijedu na pregledu...od pocetka sam dobila 5 kg...ima dana da mi se nista ne jede, pojedem tek toliko da nesto pojedem, ali i ima i dana kad sam samo gladna, samo bi jela...i ja bi u setnju s psima, al ih je previse.heheh...imamo 4 komada..dva mala, (mala pasmina) i dva stenca od 3 mj. koji su mjesanci labradora-retrivera i samojeda...pa ti izaberi kojeg ces vodit u setnju😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.