Ja sam dragome naredila da mora samnom.
A znam da... U zadnje vrijeme sam zaboravljala na moje dnevne rituale kao npr ujutro: jogurt sa žitaricama, frape, itd... i na kraju je to dio "dijete"
9 kg sam dobila Što je puno u 21 tj.

A držat ću se njihove prehrane + izbacit ću kruh + jesti više voća i povrća... i šetati se s psom svaki dan minimalno pola sata.

Mislim da je tebi to jos od svadbe i festanja... sad samo malo smanji i to je to...jesi dobila onu dijetu 1800 kalorija?

Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊
Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji…a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima
Ma nisam ni mislila da ga tjeras 😂
Mislim da sam vise ovo napisala da sebe uvjerim nadam se, da se on ne osjeca ko da ga tjeram...moram da ispitam malo..

url=https://lilypie.com]
Lorelai cestitam na curici 😍
Violeta bas si zgodna i vidim da i tata cvjeta 😊
Moj muz u srijedu prvi put ide samnom na pregled i jedva ceka.
Barbs +9kg?
Joj i mene strah sta ce mi reci jer sam ja u 19tt bila na +5, a sad novi pregled kod socijalnog gin 24og u 23tt. 100% sam nabacila jos koju, vidim po robi.
A papam sve zdravo (bar se trudim), puno voca i povrca i setam 2-3x dnevno sa psom po 1h.

Violeta prekrasne slike, presladak trbuh i trudnica također ❤
Moj suprug je isto takav kao i tvoj. Ne skriva emocije. Stalno me mazi po trbuhu. Cak i kada smo u drustvu, mora bar jednom dodirnuti trbuh hahaha, a doma da ne govorim. Vec je razvio teme s bebom 😂
Inace, radi kao specijalac i nikada covjek ne bi rekao da je takav ali je fakat veliki emotivac, pazljiv i ne skriva emocije nikada. Koliko sam mu se samo do sada ismijala zbog tih prica s bebom, uffff 😂
Nego, ja sam 100% sigurna da sam upravo osjetila bebu. Ne znam koliko je to moguce ali osjetila sam. Lezala sam na boku, skoro zaspala kad ono nesto u trbuhu, malo nize od pupka i samo na tom mjestu. Kada sam prvi put osjetila, bilo mi je cudno i onako bzvz stavila ruku kad ono opet. Cak me malo i smucio taj pokret. Onda jednom kao da se okrece, pa opet udarac i to je to. Ne znam ali mislim da je to bila beba. Nije mi tako nikada do sada...sad ne znam sama 😂 Vidjet cu hoce li se ponoviti narednih dana

Ja sam 16 tjedana i jos nisam nista osjetila. Nadam se da je jos prerano. Sutra imam pregled u 9h. I naravno nervoza me pere, kao i svaki put.

Lorelei cestitam na curici! ☺️☺️☺️☺️
Ja sam u pocetku dobivala po kilu i onda na zadnjem pregledu nabila 4 i opomenula me. Sad sam na +6, 7 kg, kako koji dan vaga pokaze i morat cu pripazit jer to samo ide. 😅 No evo gledajuci svoje frendice sve koje su dojile su sada mrsavije nego prije trudnoce, pa eto mozda nesto ima i u tome. 😁
Moj ce dragi biti samnom na porodu, objasnila sam mu sto moze ocekivati ali kaze da mu ne smeta. 😁

Lorelai čestitke na curki
Ja nikad necu zaboraviti nas prvi pregled, kad nam je doktorica tek potvrdila trudnocu, moj muz se zagledao u monitor, oci su mu se zacaklile, to uzbuđenje na njegvom licu…ne mogu vam to opisat, nikad nisam vidjela toliko emocija na njegovom licu. Također dolazi prije s posla, da bi stigao na svaki pregled. Jedino se boji da bude sa mnom na porodu jer je gadljiv, al je pristao jer sam mu objasnila, da ce me drzat za ruku i gledat mene, a ne sta doktori rade.
Hvala najljepsa 😊 ah te nase polovice..neustrasivi su
Ja sam 16 tjedana i na +2kg sam s tim da pazim sta jedem, ne jedem bijeli kruh ni peciva, jedem puno povrca i voca. Slatko bas i ne jedem osim sto si sladoled priustim ponekad. I nisam povracala uopce u 1.tromjesecju, samo sam tu i tamo imala mucnine ali nista da bi mi zgadilo hranu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji