Lorelai čestitke na curi i nadam se da ti bude sve okej....ja baš nisam iskusna vezano za nuhalni, ali kažu da je DO 3mm prihvatljivo, zato ti valjda doktor ne drami. Koliko si sada tj+dana?
žena-majka-carica:)
Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊
Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji…a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima
Ma nisam ni mislila da ga tjeras 😂
Lorelai čestitke na curi i nadam se da ti bude sve okej….ja baš nisam iskusna vezano za nuhalni, ali kažu da je DO 3mm prihvatljivo, zato ti valjda doktor ne drami. Koliko si sada tj+dana?
Ja isto mislim da je do 3mm ok, cini mi se da mi je moj ginekolog tako reka kad sam bila na tom pregledu
Lorelei, zasto bi se brinula oko 2,3mm? Kad je do 3mm normalno.
Barbs, koliko si dosad dobila kg?
Ja sam dragome naredila da mora samnom.
A znam da... U zadnje vrijeme sam zaboravljala na moje dnevne rituale kao npr ujutro: jogurt sa žitaricama, frape, itd... i na kraju je to dio "dijete"
9 kg sam dobila Što je puno u 21 tj.
A držat ću se njihove prehrane + izbacit ću kruh + jesti više voća i povrća... i šetati se s psom svaki dan minimalno pola sata.
Mislim da je tebi to jos od svadbe i festanja... sad samo malo smanji i to je to...jesi dobila onu dijetu 1800 kalorija?
Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊
Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji…a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima
Ma nisam ni mislila da ga tjeras 😂
Mislim da sam vise ovo napisala da sebe uvjerim nadam se, da se on ne osjeca ko da ga tjeram...moram da ispitam malo..
url=https://lilypie.com]
Lorelai cestitam na curici 😍
Violeta bas si zgodna i vidim da i tata cvjeta 😊
Moj muz u srijedu prvi put ide samnom na pregled i jedva ceka.
Barbs +9kg?
Joj i mene strah sta ce mi reci jer sam ja u 19tt bila na +5, a sad novi pregled kod socijalnog gin 24og u 23tt. 100% sam nabacila jos koju, vidim po robi.
A papam sve zdravo (bar se trudim), puno voca i povrca i setam 2-3x dnevno sa psom po 1h.
Violeta prekrasne slike, presladak trbuh i trudnica također ❤
Moj suprug je isto takav kao i tvoj. Ne skriva emocije. Stalno me mazi po trbuhu. Cak i kada smo u drustvu, mora bar jednom dodirnuti trbuh hahaha, a doma da ne govorim. Vec je razvio teme s bebom 😂
Inace, radi kao specijalac i nikada covjek ne bi rekao da je takav ali je fakat veliki emotivac, pazljiv i ne skriva emocije nikada. Koliko sam mu se samo do sada ismijala zbog tih prica s bebom, uffff 😂
Nego, ja sam 100% sigurna da sam upravo osjetila bebu. Ne znam koliko je to moguce ali osjetila sam. Lezala sam na boku, skoro zaspala kad ono nesto u trbuhu, malo nize od pupka i samo na tom mjestu. Kada sam prvi put osjetila, bilo mi je cudno i onako bzvz stavila ruku kad ono opet. Cak me malo i smucio taj pokret. Onda jednom kao da se okrece, pa opet udarac i to je to. Ne znam ali mislim da je to bila beba. Nije mi tako nikada do sada...sad ne znam sama 😂 Vidjet cu hoce li se ponoviti narednih dana
Sortiraj odgovore
Najstariji