Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 19:08

Lorelai čestitke na curi i nadam se da ti bude sve okej....ja baš nisam iskusna vezano za nuhalni, ali kažu da je DO 3mm prihvatljivo, zato ti valjda doktor ne drami. Koliko si sada tj+dana?

žena-majka-carica:)

• sretna
    15. Svibanj 2017. 19:09

Dena1009

sretna

Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊

Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji…a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima

Ma nisam ni mislila da ga tjeras 😂

luce <3
    15. Svibanj 2017. 19:10

treca_sreca

Lorelai čestitke na curi i nadam se da ti bude sve okej….ja baš nisam iskusna vezano za nuhalni, ali kažu da je DO 3mm prihvatljivo, zato ti valjda doktor ne drami. Koliko si sada tj+dana?

Ja isto mislim da je do 3mm ok, cini mi se da mi je moj ginekolog tako reka kad sam bila na tom pregledu

Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:11

Lorelei, zasto bi se brinula oko 2,3mm? Kad je do 3mm normalno.
    Barbs, koliko si dosad dobila kg?

barbs
    15. Svibanj 2017. 19:16

Ja sam dragome naredila da mora samnom. 
    A znam da... U zadnje vrijeme sam zaboravljala na moje dnevne rituale kao npr ujutro: jogurt sa žitaricama, frape, itd... i na kraju je to dio "dijete" 
    9 kg sam dobila  Što je puno u 21 tj.

barbs
    15. Svibanj 2017. 19:16

A držat ću se njihove prehrane + izbacit ću kruh + jesti više voća i povrća... i šetati se s psom svaki dan minimalno pola sata. 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 19:20

Mislim da je tebi to jos od svadbe i festanja... sad samo malo smanji i to je to...jesi dobila onu dijetu 1800 kalorija?

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 19:26

sretna

Dena1009

sretna

Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊

Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji…a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima

Ma nisam ni mislila da ga tjeras 😂

Mislim da sam vise ovo napisala da sebe uvjerim  nadam se, da se on ne osjeca ko da ga tjeram...moram da ispitam malo..

url=https://lilypie.com]

I_me

Lorelai cestitam na curici 😍
    Violeta bas si zgodna i vidim da i tata cvjeta 😊
    Moj muz u srijedu prvi put ide samnom na pregled i jedva ceka. 
    Barbs +9kg? 
    Joj i mene strah sta ce mi reci jer sam ja u 19tt bila na +5, a sad novi pregled kod socijalnog gin 24og u 23tt. 100% sam nabacila jos koju, vidim po robi. 
    A papam sve zdravo (bar se trudim), puno voca i povrca i setam 2-3x dnevno sa psom po 1h.

Dragy

Violeta prekrasne slike, presladak trbuh i trudnica također ❤
    Moj suprug je isto takav kao i tvoj. Ne skriva emocije. Stalno me mazi po trbuhu. Cak i kada smo u drustvu, mora bar jednom dodirnuti trbuh hahaha, a doma da ne govorim. Vec je razvio teme s bebom 😂
    Inace, radi kao specijalac i nikada covjek ne bi rekao da je takav ali je fakat veliki emotivac, pazljiv i ne skriva emocije nikada. Koliko sam mu se samo do sada ismijala zbog tih prica s bebom, uffff 😂

Nego, ja sam 100% sigurna da sam upravo osjetila bebu. Ne znam koliko je to moguce ali osjetila sam. Lezala sam na boku, skoro zaspala kad ono nesto u trbuhu, malo nize od pupka i samo na tom mjestu. Kada sam prvi put osjetila, bilo mi je cudno i onako bzvz stavila ruku kad ono opet. Cak me malo i smucio taj pokret. Onda jednom kao da se okrece, pa opet udarac i to je to. Ne znam ali mislim da je to bila beba. Nije mi tako nikada do sada...sad ne znam sama 😂 Vidjet cu hoce li se ponoviti narednih dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.