Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorelai
    15. Svibanj 2017. 18:18

Pozdrav svima, evo i nas s pregleda...Dr. pregledao nalaze nuhalnog i kombiniranog probira.Nuhalni je bio tada 2.3 (12tj.)ali se nitko od dr.ne uzrujava oko toga..iako ja naravno.jesam.
    Malo nizi tlak i nekakve vaginalete sam dobila, bebac napreduje..i izgleda da nam stize cura 😍😍

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 18:44

Lorelai čestitke na curki 

Ja nikad necu zaboraviti nas prvi pregled, kad nam je doktorica tek potvrdila trudnocu, moj muz se zagledao u monitor, oci su mu se zacaklile, to uzbuđenje na njegvom licu...ne mogu vam to opisat, nikad nisam vidjela toliko emocija na njegovom licu. Također dolazi prije s posla, da bi stigao na svaki pregled. Jedino se boji da bude sa mnom na porodu jer je gadljiv, al je pristao jer sam mu objasnila, da ce me drzat za ruku i gledat mene, a ne sta doktori rade.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    15. Svibanj 2017. 18:46

Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊

• sretna
    15. Svibanj 2017. 18:47

Lorelai, cestitke na curici! 😊

barbs
    15. Svibanj 2017. 19:02

Lorelai, drago mi je što je sve u redu!  Čestitke na curiciiii 
    Violeta, predivna slikica s mužićem. 
    Moj se dragi jako promijenio otkad sam trudna. Postao je nježniji i pomaže mi u svemu. 
    Eto nas s pregleda. NARAVNO da me dr nije pregledao, tj. pregledao me vaginalno i rekao da je sve u redu, ali uvz mi nije napravio je: nema potrebe kad si imala morfološki u petak. 
    Inače, na dijeti sam  Dobila sam prehranu. Moram izbaciti slatko. Dobila sam previše kg, ali nisam ni mislila drugačije jer onih 10ak dana prije pira je bilo ubitaćano. Jeden svašta u svako doba dana.  Ako ništa drugo, sada znam čega se moram držati.
    Slijedeći pregled 14.6. 

barbs
    15. Svibanj 2017. 19:02

Tea, javi se s pregleda! 

luce <3
    15. Svibanj 2017. 19:03

Lorelai cestitam na curici!!

MM isto nije od iskazivanja emocija rjecima i u javnosti al drzi me ko kap vode na dlanu... Na njega se stvarno mogu oslonit, od povjerenja, kucanskih poslova i svega ostalog... A njegov izraz kad je vidio nasu bebicu na uzv kako se mice, neprocjenjivo... Skamenio se od srice

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 19:05

sretna

Ja sam svom u prvoj t rekla da ga ne mislim tjerat da bide samnom na porodu, ako ne zeli ici neka ne ide. Ali je odmah rekao da on ide i da ne bi to propustio 😊

Ma nije da ja svog tjeram,al puno bi mi značilo s obzirom da je prvi porod, a k tome u stranoj zemlji...a njemu je isto sve to novo, pa jadan mislio da ce ko u filmu, morat da pomaze doktorima   

url=https://lilypie.com]

luce <3
    15. Svibanj 2017. 19:06

P.s. Violeta prekrasne su slike
    Barbs drago mi je da je sve u redu...

violeta1
    15. Svibanj 2017. 19:08

Barbs malo sad pripazi na hranu i bit ce dobro... Najbitnije da je beba super. 😊
    Moj muz ni cut za porod da ide sa mnom. Iako ja bih voljela, ali on ne moze neke stvari podnjeti pa ga ni ne silim, da ne bih se onesvijestio pa na kraju doktori oko njega. 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.