Kod nas je tajo jako zelio bebu i od kad je saznao da sam trudna non stop se smije, i sve mu je lagano raditi, rijetko kad kuka. Cak ga i sestra kod ginekologa pohvalila. Vec ga zna jer uvijek ide sa mnom na kontrole. Samo da mi takav i ostane kad bebac se rodi...iako je vec naglasio sve ce raditi samo ne previjati, ali sam mu rekla i to ces hehe... A vidit cemo sta ce biti 😊 Samo da smo zivi i zdravi. 😊
Hvala mame na komentarima 😘 Jako mi to znaci jer sam oduvijek strahovala da cu biti tenk trudnica hehe
Sanjchi samo zamoli dragog za tako neke slikice i vjerujem da hoce. Nama je trudnoca bas nesta posebno i prekrasno mi je vidjeti trudnicke slike pa se slikamo da i nama ostanu za uspomene.
To je bas lijepo..i moj dragi je presretan i odusevljen, ali i inace on nije tip koji je emotivac, mozda se to promjeni kad se bebica rodi..nek mi trbuh jos malo poraste pa cemo se onda slikat, sad nije toliko uocljiv. Bas me zanima kak ce bit na 4d kad cemo ic, vjerojatno ce onda vise se otvorit, kad vidi mrvicu i kad cuje kako srceko kuca.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Nazalost tako su ga odgojili, pa je to onda malo teze promijenit, ali kad dode beba, sigurna sam da ce to bit drugacije...
i moj dragi je presretan i odusevljen, ali i inace on nije tip koji je emotivac, mozda se to promjeni kad se bebica rodi..
Bas me zanima kak ce bit na 4d kad cemo ic, vjerojatno ce onda vise se otvorit, kad vidi mrvicu i kad cuje kako srceko kuca.
Po opisu vidim kao moj.
Divan je otac i djeca ga obozavaju, ali ne ocekuj izljeve tako neke u javnosti npr ljubit trbuh.
Ali najbitnije je ionako kakav ti je "u 4 zida" i suprug i tata..pogotovo u onim nekim situacijama (a nakupi ih se u toku roditeljskog staza) kad je cupavo i stresno, kad se pravi junaci vide....
A da je slatko vidit - jest!
Bas je lijepo kad su tate ponosni i ne stide se to pokazat svijetu...kao tvoj violeta:)
žena-majka-carica:)
Ah muski...prava enigma..tko bi ih shvatio😂😂
Ali bitno je da su oni uz nas, i da su nam potpora kad nam je to potrebno..i naravno, da budu dobri ocevi!
Najbitnije da su oni uz nas, a slikanje netko voli netko ne. Bitno da oni budu dobri ocevi i muzevi. Svi smo mi razliciti. Mi npr. Ne volimo ljubljenje u javnosti ufff...dok imamo jedan par u drustvu koji stalno se ljube i cmakaju. To mi je bas ono bljak. Bila sam nedavno u kaficu i par koji je sjedio do nas toliko se ljubio glasno da su i glazbu nadjacali, izgledali su kao da ce se mmm...hahaha...prijateljica i ja smo popile pice i zbrisale, nismo mogle to gledati.
Hahahahaja Violeta i mi smo par kojem je to uzasno neprimjereno. Aj ok ono cmoknut se al sad tu neke "predigre"...koma..bili smo na jednom doceku, bilo nas je 4 ili 5 parova..ovaj jedan par se toliko cmakao, bas sto kazes kao da ce se... Uzas..nama je bilo neugidno, a bome i ostalima..to mi jr degutantno u javnosti, kao sto sam rekla prije, smatram da se neke stvari rade u intimi..
Hahahahaja Violeta i mi smo par kojem je to uzasno neprimjereno. Aj ok ono cmoknut se al sad tu neke "predigre"…koma..bili smo na jednom doceku, bilo nas je 4 ili 5 parova..ovaj jedan par se toliko cmakao, bas sto kazes kao da ce se… Uzas..nama je bilo neugidno, a bome i ostalima..to mi jr degutantno u javnosti, kao sto sam rekla prije, smatram da se neke stvari rade u intimi..
Pa da, sad kad se sjetim toga smijesno mi je ali taj tren uff...bas mi bilo bljak hehe.
Moj se jako veseli bebi i cesto dira trbuh i pita za bebu 😄
Nadam se da ce mu posao dozvolit da na vrijeme stigne na 4d, u orvoj t ga je odusevio 😊
Ljubljenje u javnosti - isto ne! Ok cmoknut se, al plazit jedan po drugome, uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji