Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 14:39

Dena blago ti seee....meni baš žao što, kad već ne živim van, više nemam nikog tako negdje UK ili USA ili DE....
    u preth T sam imala jednu frendicu koja je iz ST otišla radit u London i onda kad neki UK seller ne bi pristao slati outside UK, ja bih lijepo platila i poslala paketić na frendicinu adresu.
    I onda lijepo kad bi ona dolazila u Hr, donijela bi mi sve te moje paketića...ili bih nekad platila poštarinu da mi ona sve to zajedno (povoljnije je) proslijedi. Ahh to su bila vremena s*anje su teško uradili sad s tim poštarinama!

žena-majka-carica:)

barbs
    15. Svibanj 2017. 14:53

Dena, moja prijateljica živi u DE i komentirala je kako je tamo normalno sve polovno kupovati. Naravno, i oni sami kupe novu robicu, ali opremu polovnu i robicu većinom isto.  Ja ću puno toga dobiti, ali isto tako želim i nešto kupiti. 
    Treca sreca, imaš pravo. Očito je sve moguće, samo što mi je to bilo upitno jer se nikad nisam susrela s nekime koji je više puta prebolio istu bolest. 

violeta1
    15. Svibanj 2017. 14:55

Pozdrav mame...mi smo bili jucer na pricesti kod necakinje...vidim da pisete o polovnoj odjeci, ja bih i uzela nesto ali moj muz ne zeli. Dog smo se samo da necemo puno toga kupovati. A dobit cemo samo od moje seke nesto, jer ona ima 2 cure pa moram izabrati. 
    Ovo smo mi. Stomacic raste 😊
    Iako danas od jutra me boli stomak s desne strane, jutros me bas jako a sad manje. Cim osjetim legnem i mirujem. Ne znam od cega zna boliti..nije me do sad bolilo

barbs
    15. Svibanj 2017. 15:03

AAAAJMEEEE, VIOLETA, KAKO SI LIJEPA!!!  Haljina lijepa, stomačić još ljepši! 
    Možda si se jučer previše naprezala??? 
    Kako je bilo?? 
    Super je što možeš od nekoga dobiti, a za svoje gušte si kupite nešto. 

• sretna
    15. Svibanj 2017. 15:23

Violeta, jako lijepa slika 😊

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 15:30

violeta, ipak si našla lijepu prikladnu haljinu....super ti pristaje.
    I kjut je baš fotka....ja nema nijednu "sredjenu" dosad, uvijek neki kućni đir ili me nenašminkanu i nesređenu klinci uhvate mobom. Koma

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 16:11

Cure, jel ima od vas koja, da je rodila ili će roditi sa operiranim kukom? 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    15. Svibanj 2017. 16:26

Hvalaa 😊😊
    Barbs bilo je lijepo, papaj sjedi i tako stalno. Mozda mi je od cobanca bio je malo ljut 🤔A cijelo vrijeme sam sjedila pa malo setala i bas su me guza i leda bolile od sjedenja jucer. Sad sam lezala na suprotnoj strani i sve ok a cim drugacije nesto ili ustanem malo boli. Ak mi i sutra bude tako mislim da cu doktora zvati.
    Treca sreca hvalaaa.. ovu je muz birao 😊 Svi su me jucer hvalili kako sam lijepa, slatka i da bas imam drugaciji sjaj 😊 Aj pokazem vam jos jednu sliku. Ovo je moj muz, odusevljen s mojim stomakom hehe. Isto slikano jucer, iskoristili situaciju.

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 16:45

Violeta prekrasne slikice  haljina je bombončić  ja sam kupovala prosli mjesec za firmu i jedina koja mi je odgovarala, imali su samo u crnoj boji...

url=https://lilypie.com]

15. Svibanj 2017. 16:53

Ajme Violeta prekrasne slicice..a posebno ova s muzem, lijepo je vidjet da se i tata tako raduje bebacu..meni je ponekad krivo sto moj dragi nema naviku tako iskazivat emocije, pa kad vidim ovakve slikice sva se rastopim..😍😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.