Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Svibanj 2017. 15:23

Violeta, jako lijepa slika 😊

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 15:30

violeta, ipak si našla lijepu prikladnu haljinu....super ti pristaje.
    I kjut je baš fotka....ja nema nijednu "sredjenu" dosad, uvijek neki kućni đir ili me nenašminkanu i nesređenu klinci uhvate mobom. Koma

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 16:11

Cure, jel ima od vas koja, da je rodila ili će roditi sa operiranim kukom? 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    15. Svibanj 2017. 16:26

Hvalaa 😊😊
    Barbs bilo je lijepo, papaj sjedi i tako stalno. Mozda mi je od cobanca bio je malo ljut 🤔A cijelo vrijeme sam sjedila pa malo setala i bas su me guza i leda bolile od sjedenja jucer. Sad sam lezala na suprotnoj strani i sve ok a cim drugacije nesto ili ustanem malo boli. Ak mi i sutra bude tako mislim da cu doktora zvati.
    Treca sreca hvalaaa.. ovu je muz birao 😊 Svi su me jucer hvalili kako sam lijepa, slatka i da bas imam drugaciji sjaj 😊 Aj pokazem vam jos jednu sliku. Ovo je moj muz, odusevljen s mojim stomakom hehe. Isto slikano jucer, iskoristili situaciju.

• Dena1009
    15. Svibanj 2017. 16:45

Violeta prekrasne slikice  haljina je bombončić  ja sam kupovala prosli mjesec za firmu i jedina koja mi je odgovarala, imali su samo u crnoj boji...

url=https://lilypie.com]

15. Svibanj 2017. 16:53

Ajme Violeta prekrasne slicice..a posebno ova s muzem, lijepo je vidjet da se i tata tako raduje bebacu..meni je ponekad krivo sto moj dragi nema naviku tako iskazivat emocije, pa kad vidim ovakve slikice sva se rastopim..😍😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    15. Svibanj 2017. 17:10

Kod nas je tajo jako zelio bebu i od kad je saznao da sam trudna non stop se smije, i sve mu je lagano raditi, rijetko kad kuka. Cak ga i sestra kod ginekologa pohvalila. Vec ga zna jer uvijek ide sa mnom na kontrole. Samo da mi takav i ostane kad bebac se rodi...iako je vec naglasio sve ce raditi samo ne previjati, ali sam mu rekla i to ces hehe... A vidit cemo sta ce biti 😊 Samo da smo zivi i zdravi. 😊 
    Hvala mame na komentarima 😘 Jako mi to znaci jer sam oduvijek strahovala da cu biti tenk trudnica hehe

violeta1
    15. Svibanj 2017. 17:13

Sanjchi samo zamoli dragog za tako neke slikice i vjerujem da hoce. Nama je trudnoca bas nesta posebno i prekrasno mi je vidjeti trudnicke slike pa se slikamo da i nama ostanu za uspomene. 

15. Svibanj 2017. 17:18

To je bas lijepo..i moj dragi je presretan i odusevljen, ali i inace on nije tip koji je emotivac, mozda se to promjeni kad se bebica rodi..nek mi trbuh jos malo poraste pa cemo se onda slikat, sad nije toliko uocljiv. Bas me zanima kak ce bit na 4d kad cemo ic, vjerojatno ce onda vise se otvorit, kad vidi mrvicu i kad cuje kako srceko kuca. 

15. Svibanj 2017. 17:19

Nazalost tako su ga odgojili, pa je to onda malo teze promijenit, ali kad dode beba, sigurna sam da ce to bit drugacije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI