Dena blago ti seee....meni baš žao što, kad već ne živim van, više nemam nikog tako negdje UK ili USA ili DE....
u preth T sam imala jednu frendicu koja je iz ST otišla radit u London i onda kad neki UK seller ne bi pristao slati outside UK, ja bih lijepo platila i poslala paketić na frendicinu adresu.
I onda lijepo kad bi ona dolazila u Hr, donijela bi mi sve te moje paketića...ili bih nekad platila poštarinu da mi ona sve to zajedno (povoljnije je) proslijedi. Ahh to su bila vremena s*anje su teško uradili sad s tim poštarinama!
žena-majka-carica:)
Dena, moja prijateljica živi u DE i komentirala je kako je tamo normalno sve polovno kupovati. Naravno, i oni sami kupe novu robicu, ali opremu polovnu i robicu većinom isto. Ja ću puno toga dobiti, ali isto tako želim i nešto kupiti.
Treca sreca, imaš pravo. Očito je sve moguće, samo što mi je to bilo upitno jer se nikad nisam susrela s nekime koji je više puta prebolio istu bolest.
Pozdrav mame...mi smo bili jucer na pricesti kod necakinje...vidim da pisete o polovnoj odjeci, ja bih i uzela nesto ali moj muz ne zeli. Dog smo se samo da necemo puno toga kupovati. A dobit cemo samo od moje seke nesto, jer ona ima 2 cure pa moram izabrati.
Ovo smo mi. Stomacic raste 😊
Iako danas od jutra me boli stomak s desne strane, jutros me bas jako a sad manje. Cim osjetim legnem i mirujem. Ne znam od cega zna boliti..nije me do sad bolilo
AAAAJMEEEE, VIOLETA, KAKO SI LIJEPA!!! Haljina lijepa, stomačić još ljepši!
Možda si se jučer previše naprezala???
Kako je bilo??
Super je što možeš od nekoga dobiti, a za svoje gušte si kupite nešto.
violeta, ipak si našla lijepu prikladnu haljinu....super ti pristaje.
I kjut je baš fotka....ja nema nijednu "sredjenu" dosad, uvijek neki kućni đir ili me nenašminkanu i nesređenu klinci uhvate mobom. Koma
žena-majka-carica:)
Cure, jel ima od vas koja, da je rodila ili će roditi sa operiranim kukom?
url=https://lilypie.com]
Hvalaa 😊😊
Barbs bilo je lijepo, papaj sjedi i tako stalno. Mozda mi je od cobanca bio je malo ljut 🤔A cijelo vrijeme sam sjedila pa malo setala i bas su me guza i leda bolile od sjedenja jucer. Sad sam lezala na suprotnoj strani i sve ok a cim drugacije nesto ili ustanem malo boli. Ak mi i sutra bude tako mislim da cu doktora zvati.
Treca sreca hvalaaa.. ovu je muz birao 😊 Svi su me jucer hvalili kako sam lijepa, slatka i da bas imam drugaciji sjaj 😊 Aj pokazem vam jos jednu sliku. Ovo je moj muz, odusevljen s mojim stomakom hehe. Isto slikano jucer, iskoristili situaciju.
.
Violeta prekrasne slikice haljina je bombončić
ja sam kupovala prosli mjesec za firmu i jedina koja mi je odgovarala, imali su samo u crnoj boji...
url=https://lilypie.com]
Ajme Violeta prekrasne slicice..a posebno ova s muzem, lijepo je vidjet da se i tata tako raduje bebacu..meni je ponekad krivo sto moj dragi nema naviku tako iskazivat emocije, pa kad vidim ovakve slikice sva se rastopim..😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji