Sta se toce pocetnog broja za bebice, ovisi koliko ce se velika beba rodit. Npr vecina odmah uzima 56 i tako sam i ja, ali sam imala i par stvarcica 50 i dobro da jesam jer je u 56 doslovno plivao makar je roden s 50 cm.
Skafander za prvu bebu nisam kupovala jer je roden u proljece kadicu sam dobila sa prematalicom, ali sam na njuskalu kupila sklopivi stalak pa je kadica stajala u kupaoni na stalku. Toplomjer za vodu, rucnike sa kapuljacom, fizioloska i sprica, tyrosur prasak, octanisept, gaze i vate- to je za pupak. Ja sam odmah u pripremi imala i lupocet cepice za ne daj Boze temperaturu. I onu arianu za nos, sta ide na usisavac. Ne znam sta jos, ja sam odmah imala hrpu svega 😄
Dekice se podrazumijevaju za u kinderbet i kolica jel. Od prvog klinca imam i zimsku vrecu tako da cu i ovog moc u zimi vozat u kolicima i tak
Evo da se i ja javim. Odveli smo malenog sinoc u dezurnu pedijatrijsku ambulantu, dijagnoza: evidentna virusna upala grla! Posto smo i dan prije bili na istom mjestu, doktorica grlo nije niti spomenila (a niti pogledala) nego nas posla kuci kao nije mu nis, samo prolazna viroza. No muz je bio uvjeren da je upaljeno grlo pa smo otisli ponovo. Ugl kombinacija upale grla i izbijanje petica = 3 neprospavane noci + nemogucnost da mu se ista stavi usta da pojede. Danas mu se pojavio osip i nista, apsolutno nista ne jede. Nadam se da ce proci sto prije jer sam vec na rubu snaga.
Iako znamo spol jos uvijek nista nisam kupila. Dobit cu dosta odjece za malenu pa cu prvo vidjeti sto cemo dobiti i kupiti samo sto bude jos trebalo.
Cure sretno na pregledu danas!😙😙
Malena, ti dr nisu baš normalni Nadam se da će maleni što prije ozdraviti! šaljem mu pusicu!!!
Ja znam spol, pa isto tako nisam još krenula kupovati. Imam samo čarapice koje sam si kupila iz gušta puno prije nego smo spol otkrili. Isto tako smo okruženi prijateljima s malom djecom koji će nam proslijediti robicu za dečkića, pa ćemo vidjeto što još nedostaje. Svakako ću kupiti nešto .
Malena bas mi je zao zbog malenoga..nadam se da ce brzo proci...
A soping se uvijek stignr obavit. Mada imam robicr i od sestre i od sogorice pa tako da nije hica
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
malena nadam se da ce brzo proci i da cete odmorit..
pa ti doktori nisu normalni...
ja moram sve kupit,nemam od koga zicat...
Malena nadam se da ce mali brzo ozdravit !!! A to s doktorima boze sacuvaj, stvarno nisu normalni!!!
Malena, na zalost nista cudno za nase doktore! :/
Sad ce njemu brzo biti bolje kad ste dobili terapiju 😙
M@lena brz oporavak misu malenom ♡ Mogu misliti kako ste iscrpljeni uhh 😯
Odjeca-od velicine 56 smo uzimali malo mu je bila veca u pocetku ali mu je za manje od mjesec vec bilo taman..
Rucnici trebaju odmah a skafander stignete vec kupiti nikad neznate kojom brzinom ce rasti pa koji broj ce im trebati :))
Dekice si sigurno barem 3 imajte pogotovo jer su jesensko zimske bebice
Ja sam J u ljeto rodila ali sam ih 3 imala najmanje kak je dolazila zima dosli smo na 10-ak njih ..
Tako i rucnike barem 3 da nemorate stalno voditi brigu da li ste stigli oprati i osusiti :))
Sto se tice recimo praska koristili smo tekuci Persil sensitive i dan danas bez omeksivaca a na pocetku sa duplim ispiranjem jer smo imali AD
Mi smo pupak spricali samo Octeniseptom kako su nam preporucili prasak nismo koristili kupili jesmo isto tako i bacili na kraju .. Octeniseptom sam se i ja dolje spricala da mi rez brze zaraste ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam za rez i vrazji uoaljeni sav koristila bivacyn sprej! Spas samo takav! Ovaj put si ga odmah kupujem da me doceka doma
Sortiraj odgovore
Najstariji