Malena bas mi je zao zbog malenoga..nadam se da ce brzo proci...
A soping se uvijek stignr obavit. Mada imam robicr i od sestre i od sogorice pa tako da nije hica

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
malena nadam se da ce brzo proci i da cete odmorit..
pa ti doktori nisu normalni...
ja moram sve kupit,nemam od koga zicat...

Malena nadam se da ce mali brzo ozdravit !!! A to s doktorima boze sacuvaj, stvarno nisu normalni!!!

Malena, na zalost nista cudno za nase doktore! :/
Sad ce njemu brzo biti bolje kad ste dobili terapiju 😙

M@lena brz oporavak misu malenom ♡ Mogu misliti kako ste iscrpljeni uhh 😯
Odjeca-od velicine 56 smo uzimali malo mu je bila veca u pocetku ali mu je za manje od mjesec vec bilo taman..
Rucnici trebaju odmah a skafander stignete vec kupiti nikad neznate kojom brzinom ce rasti pa koji broj ce im trebati :))
Dekice si sigurno barem 3 imajte pogotovo jer su jesensko zimske bebice
Ja sam J u ljeto rodila ali sam ih 3 imala najmanje kak je dolazila zima dosli smo na 10-ak njih ..
Tako i rucnike barem 3 da nemorate stalno voditi brigu da li ste stigli oprati i osusiti :))
Sto se tice recimo praska koristili smo tekuci Persil sensitive i dan danas bez omeksivaca a na pocetku sa duplim ispiranjem jer smo imali AD
Mi smo pupak spricali samo Octeniseptom kako su nam preporucili prasak nismo koristili kupili jesmo isto tako i bacili na kraju .. Octeniseptom sam se i ja dolje spricala da mi rez brze zaraste ..

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam za rez i vrazji uoaljeni sav koristila bivacyn sprej! Spas samo takav! Ovaj put si ga odmah kupujem da me doceka doma

malena, ipak je znači (i) upala grla....ajde dobro da ste napokon otkrili, jadan se mučio a bezveze. Sad će bit bolje srećom! Najgore je iza vas

žena-majka-carica:)
Sta se toce pocetnog broja za bebice, ovisi koliko ce se velika beba rodit. Npr vecina odmah uzima 56 i tako sam i ja, ali sam imala i par stvarcica 50 i dobro da jesam jer je u 56 doslovno plivao makar je roden s 50 cm.
u mene obratno.
Srećom nisam niš kupila u vel.50 (newborn) jer bih mogla to nećakinjama za lutke ostavit..
Moj Toma je rođen s 55cm i 4ipol kg odmah uskočio u 56icu i to popunio ju. Niti 2tj nismo nosili taj broj
i onda je s mjesec dana imao 6kg i 61cm (to je inače prosječna beba od puna 3mj) i tad nam je već 3mj/62ica bila knap.
S mjesecipol-dva starosti već je lijepo nosio 3-6mj i to mu niš nije šlampalo!
A s druge strane nikad ne znamo koja nas (ne)sreća može zadesit da rodimo (puno) prije termina pa beba ne stigne uhvatit nit 56icu....ja sad kupujem veličine kao da ću rodit na termin (pa da će beba bit velika, kao i braća), a nikad ne znaš u biti.

žena-majka-carica:)
Pitala sam doktoricu za kozice pa me pitala kad sam ih prebolila. I kazem ja s negdje 4-5 godine. I onda mi je postavila jedno pametno pitanje. "Ako ste od tada (znaci nekih 25 godina) bili u kontaktu s ljudima koji su imali kozice i NIKAD ih niste ponovno dobili, zasto mislite da cete ih sad odjednom dobiti? Imate antitijela u sebi. To se zove dozivotni imunitet."

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji