Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Svibanj 2017. 11:13

Mame koje imaju djecu (sad vas je već puno ) koju velićinu je najbolje kupiti za prvo vrijeme? 

Giovi
    15. Svibanj 2017. 11:15

Jutro cure...evo kavice...
    Treca sreca ja cu pirs skinuti cim me pocne zuljati,a sad ga skidam kad idem na pregled,u svlacionici zajedno sa hlacama i ostalim i tako ga i vracam... 😉
    Sto se tice robice,ja cekam da saznam spol pa cu onda poceti traziti samo ne znam kako ce to izgledati s obzirom da ce sad ljeto a termin je u 11mj kada ce biti hladno. 

Giovi
    15. Svibanj 2017. 11:18

E da, i ja sam fun ebaya i svasta nesto sam tamo vec nasla,jeli neka od vas narucivala i koristio sta od robice sa ebaya i slicnih stranica?

I_me
    15. Svibanj 2017. 11:18

barbs

I_me, po meni da…Mada mi je rekla prijateljica da pt za h&m dodđe 5€ i u roku od 3-4 dana dođe na kućnu adresu… A našla sam predivne bodiće…http://www2.hm.com/en_eur/kids/shop-by-product/newborn-size-0-9m.html

joj i ja sam to gledala neki dan .. al ja mislim da cu se ipak jedan dan zaletit do ri jer i meni treba odjece..a za sebe ne volim bas online narucivati..ja to moram prvo probat 

15. Svibanj 2017. 11:20

Giovi, mozda se sada da kupit nesto, npr gegice ili kombinezoni ali u svakom slucaju do termina je puno, pa se stigne to i krajem 8. mj i u 9. Kad vec bude nova kolekcija robice, da nije tako tanko...ja  nista necu kupovat prije 8. mj..tek tada cu krenut..i u dva mj stignem sve kupit...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Svibanj 2017. 11:22

Giovi, inače sebi naručujem odjeću s ebaya (ne previše, ali naručujem). Za bebicu baš i nisam čula da naručuju...
    I_Me, ja budem naručila od mojih kad budu išli u Kopar (a ići će )

barbs
    15. Svibanj 2017. 11:23

Sanchy, slažem se s tobom... Zato ja još ništa ne kupujem unatoč tome što znam spol...  Ima još  vremena... Mada vrijeme jako brzo prolazi 

I_me
    15. Svibanj 2017. 11:26

ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba?? 
    toplomjeri,kadice...

barbs
    15. Svibanj 2017. 11:28

I_me

ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba??
    toplomjeri,kadice…

HAHAHAHAHA ISTINAAAA

I_me
    15. Svibanj 2017. 11:31

barbs

Giovi, inače sebi naručujem odjeću s ebaya (ne previše, ali naručujem). Za bebicu baš i nisam čula da naručuju…
    I_Me, ja budem naručila od mojih kad budu išli u Kopar (a ići će)

ma ja se jako dvoumim izmedju rijeke i kopra..al mislim da cu ipak u rijeku.
    prijatelj mi radi u kopru pa svaki dan putuje i kaze da su sad vec guzve za poludit i drkaju na granici.
    a i nekako si razmisljam,moram piskit malo malo,pa sam gadna pa ovo pa ono i druga je drzava...ovako kad idem vec u ri blizu mi je i bolnica ( za ne daj boze )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.