Mame koje imaju djecu (sad vas je već puno ) koju velićinu je najbolje kupiti za prvo vrijeme?
Jutro cure...evo kavice...
Treca sreca ja cu pirs skinuti cim me pocne zuljati,a sad ga skidam kad idem na pregled,u svlacionici zajedno sa hlacama i ostalim i tako ga i vracam... 😉
Sto se tice robice,ja cekam da saznam spol pa cu onda poceti traziti samo ne znam kako ce to izgledati s obzirom da ce sad ljeto a termin je u 11mj kada ce biti hladno.
E da, i ja sam fun ebaya i svasta nesto sam tamo vec nasla,jeli neka od vas narucivala i koristio sta od robice sa ebaya i slicnih stranica?
I_me, po meni da…Mada mi je rekla prijateljica da pt za h&m dodđe 5€ i u roku od 3-4 dana dođe na kućnu adresu… A našla sam predivne bodiće…http://www2.hm.com/en_eur/kids/shop-by-product/newborn-size-0-9m.html
joj i ja sam to gledala neki dan .. al ja mislim da cu se ipak jedan dan zaletit do ri jer i meni treba odjece..a za sebe ne volim bas online narucivati..ja to moram prvo probat
Giovi, mozda se sada da kupit nesto, npr gegice ili kombinezoni ali u svakom slucaju do termina je puno, pa se stigne to i krajem 8. mj i u 9. Kad vec bude nova kolekcija robice, da nije tako tanko...ja nista necu kupovat prije 8. mj..tek tada cu krenut..i u dva mj stignem sve kupit...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Giovi, inače sebi naručujem odjeću s ebaya (ne previše, ali naručujem). Za bebicu baš i nisam čula da naručuju...
I_Me, ja budem naručila od mojih kad budu išli u Kopar (a ići će )
Sanchy, slažem se s tobom... Zato ja još ništa ne kupujem unatoč tome što znam spol... Ima još vremena... Mada vrijeme jako brzo prolazi
ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba??
toplomjeri,kadice...
ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba??
toplomjeri,kadice…
HAHAHAHAHA ISTINAAAA
Giovi, inače sebi naručujem odjeću s ebaya (ne previše, ali naručujem). Za bebicu baš i nisam čula da naručuju…
I_Me, ja budem naručila od mojih kad budu išli u Kopar (a ići će)
ma ja se jako dvoumim izmedju rijeke i kopra..al mislim da cu ipak u rijeku.
prijatelj mi radi u kopru pa svaki dan putuje i kaze da su sad vec guzve za poludit i drkaju na granici.
a i nekako si razmisljam,moram piskit malo malo,pa sam gadna pa ovo pa ono i druga je drzava...ovako kad idem vec u ri blizu mi je i bolnica ( za ne daj boze )
Sortiraj odgovore
Najstariji