Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    15. Svibanj 2017. 10:43

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.

I_me
    15. Svibanj 2017. 10:47

Belle84

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.

ako si ih imala nemas problema!! :) imas imunitet

• sretna
    15. Svibanj 2017. 10:51

Ja se inace mrzim mackat s kremama tako da mi je totalna tlaka mazanje protiv strija, ali.mazem samo trbuh, bokove i cice

I_me
    15. Svibanj 2017. 10:52

ja se mazem samo sa obicnom kremom za tijelo poslije svakog tusiranja..

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:55

Belle84

Ne bi trebalo biti problema, ali svakako pričaj sa ginekologicom. Makar nazovi sestru i objasni situaciju jer znam da je to malo zeznuta situacija. Ne želim te sada plašiti, ali i moja je mama prebolila vodene kozice kao mala. Sestra je imala kozice kad je bila trudna sa mnom i isprepadali su je... Najbolje ti zovi i raspitaj se. 

treca_sreca
    15. Svibanj 2017. 10:57

Dolores123

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

nema šanse da si mršavija od mene!
    Ušla u trudnoću s 51kg na 179cm, jedva živa...
    Doduše meni se u trudnoćama hvataju kili bogu hvala pa sam već nakon 2mj izašla iz pothranjenosti (hormoni rade čuda) ali svakako ima u H&M xs majice i hlače, njihovi su mi najmanji bili modeli. Dok se druge strane MANA i LIDL imaju samo small, ne i xs, pa ćeš se za njihovu robu morat još malo ugojit.
    Ja sam evo s 21tj sada u plusu 10kg, i sad su mi taman LIDLove S tajice...

Barbs - nema ni C&A u SPlitu trudnički odjel nažalost :( ...a jel imate orchestra dućan za baby/dječju odjeću?

Kritična mjesta za strije - osim trbuha i strija (pogotovo "donja" strana cica, onaj dio što nikad nije u dekloteu) najgore se pojavljuju na bokovima/bedrima tako da treba mazat bočne dijelove guze i 20ak cm naniže/sastrane!

Vodene kozice - iako imaš stečen imunitet, ja se ne bih osobno muvala previše ako ne moraš (izuzetak su mame koje imaju dijete koje nije prebolilo pa je bolje da "odrade" to prije bebe, da beba ne dobije od starijeg brata/sestre dok je premala), pogotovo bliski kontakt jer sve je to u pozadini - virus! Ako ne trebaš, ja se ne bih izlagala bespotrebno.

žena-majka-carica:)

barbs
    15. Svibanj 2017. 11:00

Treca sreca, nemamo  Mi imamo Manu, c&a, kik, lidl i ostale superskupe trgovine sa dječjom robicom... 

I_me
    15. Svibanj 2017. 11:07

barbs

Treca sreca, nemamoMi imamo Manu, c&a, kik, lidl i ostale superskupe trgovine sa dječjom robicom…

barbs nama se vise isplati otic u rijeku ili kopar a? 

• sretna
    15. Svibanj 2017. 11:10

Ja se mazem s biobazom za strije, jeftina a ima.je 500 ml. To sam koristila i u prvoj t. Nemam ni jednu striju pa se nadam da ce i sada bit tako 😄

barbs
    15. Svibanj 2017. 11:12

I_me, po meni da...  Mada mi je rekla prijateljica da pt za h&m dodđe 5€ i u roku od 3-4 dana dođe na kućnu adresu... A našla sam predivne bodiće... http://www2.hm.com/en_eur/kids/shop-by-product/newborn-size-0-9m.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.