Da prozirna je i rastezljiva.ali to mi se pojavi skroz malo i onda vise nista.Barem ja ne primjecujem.Jos koristim utrogestan pa je tesko primjetiti s tim da on konstantno curi.

I_me mene cesto boli bas jajnik gdje mi je bila ovulacija tj.zuto tijelo. Ne znam je li to normalno, morat cu pitat doktoricu, u utorak mi je pregled u 9h. Nevjerojatno kako svaki put nakon pregleda budem ok nekih 2-3 tjedna i onda tjedan prije pregleda briga hoce li sve bit ok na ultazvuku. Svaki put. 😡
Bas sam se usrala jucer. Nije mi bilo svejedno... al bol kako dosla tako i osla..
Al upravo to sto kazes tj dana prije pregleda briga.. ja u srijedu imam pregled pa cu pitat sta bi to moglo biti..

Dobro jutro svima.Ja sam jucer i danas primjetila neku rastezljivu sluz.Nije to nesto obilno,skroz mala kolicina pa sad me zanima jer to normalno ili nesto nije u redu? Posto mi je ovo prva trudnoca i jos k tome ivf, neznam sto mogu ocekivati.
Normalno je.
Da je sluz/iscjedak obojan, ima krvi, zaudara i pecka onda je problem.

A gdje vi kupujete odjecu?Ja svoje traperice nemogu vise skopcati.Posto ja jos uvijek radim, ne dolazi mi se svaki dan u trenirki na posao.Tajice ne volim jer imam jako mrsave noge i nikad ih nisam nosila jer ruzno izgledam u njima.Ja nemam vise sto obuci, hitno moram u soping, pa mi se ne kupuje nesto skupo kad neznam koliko ce trbuh brzo rasti.

Imas hlaca koje su kao traperice, ali bez cifa i s elastinom su...gore imaju siroku pasicu, ja sam ih znala uzimat u takku (Sisak)...kao tajce, ali nisu tajce, deblji je materijal i super su mi takve hlace, a ak te smeta za trbuh, samo pasicu spustis ispod trbuha..imam takve plave i crne, bas kao traperice, a ima ih i u drugim materijalima

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro curke! 😘
Dolores utrogestani imaju na sebi ovojnicu koja kada se otopi bude kao sluz i onako je malo zuckasta. A inace ako je bas sluz kod tebe bez boje i mirisa onda je to sve ok, kao sto su cure i rekle.
Ja nosim trudnicke hlace i tajice i to hlace imam samo jedne pa cu morat kupit bar jos jedne. Uzela sam ih i hm i super su.
Sretno svima koji danas idu na preglede! 😊

Nisam primjetila nikakav miris, s obzirom da sam prosli tjedan radila urinokulturu i bila je ok, nebi smjelo nista biti.Sve dok nema tragova krvi, valjda nije strasno.Gledala sam mama nova i ona mi je dosta skupa, a ja cu vjerojatno svaki mjesec trebati drugi broj.Za sada nosim jedne traperice koje imaju nizak struk pa kad sjednem otkopcam gumb da me ne steze.

Ja jos nosim svoje traperice i cini mi se da cunih jos dugo moc nositi. Sa prvim sam kupila trudnicka trapke tek u 7 mi trudnoce, do tad sam svoje nosila. Tak da i za ovu t imam te jedne trudnicke od zadnjeg puta, ali necu hlace ni kupovat kad dolazi ljeto nego haljinice

Jutro mamiceee!!!
I_me, obavezno pitaj sve što te zanima! Tko pita, ne skita!
Treca sreca, vjerujem da svi "jači" brendovi imaju, samo mi u ovoj krasnoj Puli nemamo ni Zaru ni H&M ni puno toooogaaa
Dolores, sve imamo tu sluz Dok ne mjenja boje, sve je u redu!
Jedva čekam današnji pregled!

Što se odjeće tiče, srećom volim tajice, pa nosim i trudničke i one koje su mi bile šire prije trudnoće. Imam jedne trudničke traperice koje sam kupila u Mani. Srećom pa dolazi ljeto, pa ćemo si moći kupiti haljine. Ja imam doma haljine, ali vjerujem da će mi biti uske

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji