Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    14. Svibanj 2017. 22:17

Giovi

evo ja se sjetila slikati danas nakon zadnjeg puta u 9 tj. Meni je iskreno isti trbucic zadnja 4 tj.
    Dobro jutro cure.

obzirom na to koliko je beba s 13tj trudnoće, za prvu trudnoću sasvim je očekivane veličine. Vidiš o pircingu u trudnoći nikad nisam razmišljala....skineš bilo kad do kraja T ili? nisam upućena uopće..

I_me ti si se fino zaokružila ja nisam nikad tako okruglast imala, nego više špicast mi bude..

žena-majka-carica:)

15. Svibanj 2017. 07:23

Jutro mamice💕
    Ja se probudila prije 15 min, uskoro ce mi doc majstori, danas rusamo stepenice...kisa pada pa je dan stvoren za unutarnje radove..
    Sretno danas na pregledima i javite nam se s lijepim vjestima!!😘😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 08:22

Dobro jutro svima.Ja sam jucer i danas primjetila neku rastezljivu sluz.Nije to nesto obilno,skroz mala kolicina pa sad me zanima jer to normalno ili nesto nije u redu? Posto mi je ovo prva trudnoca i jos k tome ivf, neznam sto mogu ocekivati.

• sretna
    15. Svibanj 2017. 08:35

Dolores123

Dobro jutro svima.Ja sam jucer i danas primjetila neku rastezljivu sluz.Nije to nesto obilno,skroz mala kolicina pa sad me zanima jer to normalno ili nesto nije u redu? Posto mi je ovo prva trudnoca i jos k tome ivf, neznam sto mogu ocekivati.

Normalna je sluz u trudnoci ako je bez mirisa i bez boje.

Cure, sretno na pregledima! Cekamo izvjestaj 😊

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 08:47

Da prozirna je i rastezljiva.ali to mi se pojavi skroz malo i onda vise nista.Barem ja ne primjecujem.Jos koristim utrogestan pa je tesko primjetiti s tim da on konstantno curi.

I_me
    15. Svibanj 2017. 08:50

Belle84

I_me mene cesto boli bas jajnik gdje mi je bila ovulacija tj.zuto tijelo. Ne znam je li to normalno, morat cu pitat doktoricu, u utorak mi je pregled u 9h. Nevjerojatno kako svaki put nakon pregleda budem ok nekih 2-3 tjedna i onda tjedan prije pregleda briga hoce li sve bit ok na ultazvuku. Svaki put. 😡

Bas sam se usrala jucer. Nije mi bilo svejedno... al bol kako dosla tako i osla..
    Al upravo to sto kazes  tj dana prije pregleda briga.. ja u srijedu imam pregled pa cu pitat sta bi to moglo biti.. 

I_me
    15. Svibanj 2017. 08:52

Dolores123

Normalno je. 
    Da je sluz/iscjedak obojan, ima krvi, zaudara i pecka onda je problem.

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 09:17

A gdje vi kupujete odjecu?Ja svoje traperice nemogu vise skopcati.Posto ja jos uvijek radim, ne dolazi mi se svaki dan u trenirki na posao.Tajice ne volim jer imam jako mrsave noge i nikad ih nisam nosila jer ruzno izgledam u njima.Ja nemam vise sto obuci, hitno moram u soping, pa mi se ne kupuje nesto skupo kad neznam koliko ce trbuh brzo rasti.

15. Svibanj 2017. 09:29

Imas hlaca koje su kao traperice, ali bez cifa i s elastinom su...gore imaju siroku pasicu, ja sam ih znala uzimat u takku (Sisak)...kao tajce, ali nisu tajce, deblji je materijal i super su mi takve hlace, a ak te smeta za trbuh, samo pasicu spustis ispod trbuha..imam takve plave i crne, bas kao traperice, a ima ih i u drugim materijalima

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    15. Svibanj 2017. 09:35

Jutro curke! 😘 
    Dolores utrogestani imaju na sebi ovojnicu koja kada se otopi bude kao sluz i onako je malo zuckasta. A inace ako je bas sluz kod tebe bez boje i mirisa onda je to sve ok, kao sto su cure i rekle. 
    Ja nosim trudnicke hlace i tajice i to hlace imam samo jedne pa cu morat kupit bar jos jedne. Uzela sam ih i hm i super su. 
    Sretno svima koji danas idu na preglede! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.