Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Svibanj 2017. 09:44

Nisam primjetila nikakav miris, s obzirom da sam prosli tjedan radila urinokulturu i bila je ok, nebi smjelo nista biti.Sve dok nema tragova krvi, valjda nije strasno.Gledala sam mama nova i ona mi je dosta skupa, a ja cu vjerojatno svaki mjesec trebati drugi broj.Za sada nosim jedne traperice koje imaju nizak struk pa kad sjednem otkopcam gumb da me ne steze.

• sretna
    15. Svibanj 2017. 09:45

Ja jos nosim svoje traperice i cini mi se da cunih jos dugo moc nositi. Sa prvim sam kupila trudnicka trapke tek u 7 mi trudnoce, do tad sam svoje nosila. Tak da i za ovu t imam te jedne trudnicke od zadnjeg puta, ali necu hlace ni kupovat kad dolazi ljeto nego haljinice

barbs
    15. Svibanj 2017. 09:50

Jutro mamiceee!!! 
    I_me, obavezno pitaj sve što te zanima!  Tko pita, ne skita! 
    Treca sreca, vjerujem da svi "jači" brendovi imaju, samo mi u ovoj krasnoj Puli nemamo ni Zaru ni H&M ni puno toooogaaa 
    Dolores, sve imamo tu sluz  Dok ne mjenja boje, sve je u redu! 
    Jedva čekam današnji pregled! 

barbs
    15. Svibanj 2017. 09:52

Što se odjeće tiče, srećom volim tajice, pa nosim i trudničke i one koje su mi bile šire prije trudnoće. Imam jedne trudničke traperice koje sam kupila u Mani. Srećom pa dolazi ljeto, pa ćemo si moći kupiti haljine. Ja imam doma haljine, ali vjerujem da će mi biti uske  

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 09:57

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:00

Dolores, vjerujem da osjetiš razliku...  Sigurna sam da ćeš naći nešto za sebe 

• sretna
    15. Svibanj 2017. 10:19

Dolores123

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

Ja sam xs, trudnicke trake sam kupila u h&m 36 broj i.bile su mi malo siroke u nogama. Al.ja sam dobila svega 8 kg u prvoj t

Suncokretica
    15. Svibanj 2017. 10:24

Pozdrav svima i sretno na pregledima! 
    Ja se danas baš uspavala, nikako se dići iz kreveta, ova kiša čini čuda hehe
    U C&A i u manni ima povoljne trudničke robe, manna je pogotovo jeftinija. Ja sam si kupila tajice i 2 majice kod njih. Nemaju puno trudničke robe al su cijene povoljne, preporučujem!
    Pitanjce: gdje se mažete s kremom protiv strija? Gdje su kritična mjesta na kojima izbijaju? 

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:37

Suncokretica, vjerojatno si usporena radi vremena. Kod nas je eto u Puli sunce već 3 dana za redom i jako jako jako je toplo  U Mani moram ići vidjeti one tunike sa natpisima. Kad sam gledala su mi još uvijek bile previše skupe. C&A isto ima trudnoćku robu, ali kod nas u ovoj Puli imamo c&a, ali bez odjela za trudnice.  Krasno  
    Ja se inače mažem po cijelom tijelu, ali npr meni su kritični djelovi sise, guzica, butine i prepone... Mada mažem naravno i trbuh. 

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:37

P.S. Već u pubertetu su mi se strije pojavile na tim kritičnim djelovima (osim na trbuhu) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.