Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Svibanj 2017. 09:57

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:00

Dolores, vjerujem da osjetiš razliku...  Sigurna sam da ćeš naći nešto za sebe 

• sretna
    15. Svibanj 2017. 10:19

Dolores123

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

Ja sam xs, trudnicke trake sam kupila u h&m 36 broj i.bile su mi malo siroke u nogama. Al.ja sam dobila svega 8 kg u prvoj t

Suncokretica
    15. Svibanj 2017. 10:24

Pozdrav svima i sretno na pregledima! 
    Ja se danas baš uspavala, nikako se dići iz kreveta, ova kiša čini čuda hehe
    U C&A i u manni ima povoljne trudničke robe, manna je pogotovo jeftinija. Ja sam si kupila tajice i 2 majice kod njih. Nemaju puno trudničke robe al su cijene povoljne, preporučujem!
    Pitanjce: gdje se mažete s kremom protiv strija? Gdje su kritična mjesta na kojima izbijaju? 

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:37

Suncokretica, vjerojatno si usporena radi vremena. Kod nas je eto u Puli sunce već 3 dana za redom i jako jako jako je toplo  U Mani moram ići vidjeti one tunike sa natpisima. Kad sam gledala su mi još uvijek bile previše skupe. C&A isto ima trudnoćku robu, ali kod nas u ovoj Puli imamo c&a, ali bez odjela za trudnice.  Krasno  
    Ja se inače mažem po cijelom tijelu, ali npr meni su kritični djelovi sise, guzica, butine i prepone... Mada mažem naravno i trbuh. 

barbs
    15. Svibanj 2017. 10:37

P.S. Već u pubertetu su mi se strije pojavile na tim kritičnim djelovima (osim na trbuhu) 

Belle84
    15. Svibanj 2017. 10:43

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.

I_me
    15. Svibanj 2017. 10:47

Belle84

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.

ako si ih imala nemas problema!! :) imas imunitet

• sretna
    15. Svibanj 2017. 10:51

Ja se inace mrzim mackat s kremama tako da mi je totalna tlaka mazanje protiv strija, ali.mazem samo trbuh, bokove i cice

I_me
    15. Svibanj 2017. 10:52

ja se mazem samo sa obicnom kremom za tijelo poslije svakog tusiranja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI