Nisam primjetila nikakav miris, s obzirom da sam prosli tjedan radila urinokulturu i bila je ok, nebi smjelo nista biti.Sve dok nema tragova krvi, valjda nije strasno.Gledala sam mama nova i ona mi je dosta skupa, a ja cu vjerojatno svaki mjesec trebati drugi broj.Za sada nosim jedne traperice koje imaju nizak struk pa kad sjednem otkopcam gumb da me ne steze.
Ja jos nosim svoje traperice i cini mi se da cunih jos dugo moc nositi. Sa prvim sam kupila trudnicka trapke tek u 7 mi trudnoce, do tad sam svoje nosila. Tak da i za ovu t imam te jedne trudnicke od zadnjeg puta, ali necu hlace ni kupovat kad dolazi ljeto nego haljinice
Jutro mamiceee!!!
I_me, obavezno pitaj sve što te zanima! Tko pita, ne skita!
Treca sreca, vjerujem da svi "jači" brendovi imaju, samo mi u ovoj krasnoj Puli nemamo ni Zaru ni H&M ni puno toooogaaa
Dolores, sve imamo tu sluz Dok ne mjenja boje, sve je u redu!
Jedva čekam današnji pregled!
Što se odjeće tiče, srećom volim tajice, pa nosim i trudničke i one koje su mi bile šire prije trudnoće. Imam jedne trudničke traperice koje sam kupila u Mani. Srećom pa dolazi ljeto, pa ćemo si moći kupiti haljine. Ja imam doma haljine, ali vjerujem da će mi biti uske
Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji
Dolores, vjerujem da osjetiš razliku... Sigurna sam da ćeš naći nešto za sebe
Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji
Ja sam xs, trudnicke trake sam kupila u h&m 36 broj i.bile su mi malo siroke u nogama. Al.ja sam dobila svega 8 kg u prvoj t
Pozdrav svima i sretno na pregledima!
Ja se danas baš uspavala, nikako se dići iz kreveta, ova kiša čini čuda hehe
U C&A i u manni ima povoljne trudničke robe, manna je pogotovo jeftinija. Ja sam si kupila tajice i 2 majice kod njih. Nemaju puno trudničke robe al su cijene povoljne, preporučujem!
Pitanjce: gdje se mažete s kremom protiv strija? Gdje su kritična mjesta na kojima izbijaju?
Suncokretica, vjerojatno si usporena radi vremena. Kod nas je eto u Puli sunce već 3 dana za redom i jako jako jako je toplo U Mani moram ići vidjeti one tunike sa natpisima. Kad sam gledala su mi još uvijek bile previše skupe. C&A isto ima trudnoćku robu, ali kod nas u ovoj Puli imamo c&a, ali bez odjela za trudnice. Krasno
Ja se inače mažem po cijelom tijelu, ali npr meni su kritični djelovi sise, guzica, butine i prepone... Mada mažem naravno i trbuh.
P.S. Već u pubertetu su mi se strije pojavile na tim kritičnim djelovima (osim na trbuhu)
Sortiraj odgovore
Najstariji