Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji

Dolores, vjerujem da osjetiš razliku... Sigurna sam da ćeš naći nešto za sebe

Kod mene je problem sto sam ja jako mrsava i sve velicine su mi s, xs.E sad kako sam vec dobila 4 kg, to je meni velika razlika, a ne zelim da me sve steze i tiska jer se ne osjecam dobro.A nesto cu naci da mi bude po volji
Ja sam xs, trudnicke trake sam kupila u h&m 36 broj i.bile su mi malo siroke u nogama. Al.ja sam dobila svega 8 kg u prvoj t

Pozdrav svima i sretno na pregledima!
Ja se danas baš uspavala, nikako se dići iz kreveta, ova kiša čini čuda hehe
U C&A i u manni ima povoljne trudničke robe, manna je pogotovo jeftinija. Ja sam si kupila tajice i 2 majice kod njih. Nemaju puno trudničke robe al su cijene povoljne, preporučujem!
Pitanjce: gdje se mažete s kremom protiv strija? Gdje su kritična mjesta na kojima izbijaju?

Suncokretica, vjerojatno si usporena radi vremena. Kod nas je eto u Puli sunce već 3 dana za redom i jako jako jako je toplo U Mani moram ići vidjeti one tunike sa natpisima. Kad sam gledala su mi još uvijek bile previše skupe. C&A isto ima trudnoćku robu, ali kod nas u ovoj Puli imamo c&a, ali bez odjela za trudnice. Krasno
Ja se inače mažem po cijelom tijelu, ali npr meni su kritični djelovi sise, guzica, butine i prepone... Mada mažem naravno i trbuh.

P.S. Već u pubertetu su mi se strije pojavile na tim kritičnim djelovima (osim na trbuhu)

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.

Curke, dobro jutro. Htjela sam vas pitati nesto u vezi vodenih kozica. Naime, necakinja ih ima a ja sam bila u kontaktu s njom dan prije nego joj je izbio osip. Ja sam kozice prebolila kao dijete pa ne znam imam li razloga za brigu ili imam stecen imunitet.
ako si ih imala nemas problema!! :) imas imunitet

Ja se inace mrzim mackat s kremama tako da mi je totalna tlaka mazanje protiv strija, ali.mazem samo trbuh, bokove i cice

ja se mazem samo sa obicnom kremom za tijelo poslije svakog tusiranja..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji