Moj muz mene stalno ispituje jel ista osjecam u trbuhu, osjecam li se drugacije. Pa mi dira trbuh da vidi je li se sto promijenilo (a ja skakljiva po trbuhu hahaha), kada spomenem neki simptom on odmah "jel te to boli jako"Uplasen je koliko i ja. Jedva ceka trbuh i pokrete bebe, mislim da me nece pustati na miru tada
Joj blago tebi 😊 da bar moj hoce tako! 😂
moj mene stalno po sisama hvata jer je sretan sto su napokon narasle 😂😂
Hahahahahah ni moj se ne buni kada su sise u pitanju, ali buduci da jos nisu eksplodirale...svaki dan pita u kojem ce to tjednu biti
Uglavnom, svaki dan nam je smijesan i lud
Ma da mi je vidit onoga tko se buni na (.)(.) drago nama, a drago i partnerima
Ja napokon izvukla stare grudnjake iz naftalina, već sam mislila da ih nikad više neću moć popunit
žena-majka-carica:)
Ana dobrodosla!
Imam 30 god i ovo mi je treca trudnoca.
Imam dvogodisnjaka
Druga trudnoca je zavrsila spontanim u 12.tj
Sad smo 12+5 😊
Nemamo neke posebne tegobe zasad, Bogu hvala
U prvoj trudnoci me mucila nesanica zadnja 3 mjeseca. Sin mi nije neka spavalica, tako da se nisam naspavala vec malo vise od 2 god al to su sve cari majcinstva 😀
Aaaaa sve nas je vise, a vidim da nas ima sa mengom od 2.2 😀😀😀
Ja sam pocetkom godine bila na redovitom ginekoloskom, kad sam mu rekla da "radimo" na bebici odmah sam dobila folacin. Na pregledu gdje smo vidjeli tockicu, rekao je jos jedna kutija i onda na bilo koji prenatal. Pricali smo o jednom novom na rrzistu koji ima i omegu, pa mi je rekao da jento dobar izbor.
A sto se tice sopinga, mi se vec zbrajamo koliko cega kad sta... iako mm kao da ne shvaca da sam trudna. Prvo kao hoce slicicu, pa kao di mi je trbuh, a onda pak s drugu stranu salje poruke jesam jela, da pazim kako vozim 😂😂😂 mi smo zasad samo roditeljima rekli a dodje mi vristat na sav glas i sa svima podijelit srecu 😁
Evo mene, ja se naspavala pravo
Pala mi na pamet jucerasnja scena. Naime, otkako sam trudna, imam pojacane plinove i oslobađanje istih. Jucer me uhvatilo nesto cijeli dan, ne prestaju. Pravdam se ja muzu:
"Joj ma to je sve od trudnoce"
Kaze meni moj muz "Ljubavi, onda si ti trudna otkad ja tebe poznajem"
Zene moje, kako rijesavate problem s odjecom?
Ja danas u potrazi vise od dva sata za hlacama i nista. Naime hlace koje imam mogu zakopcat ali mi onda taj botun pritisce cijeli trbuh pa me boli. Popodne probavam hlace,uzmem broj manji ne mogu zakopcat, uzmem broj veci - zakopcam al su mi velike u bokovima i pusu mi. U H&M mi je trudnicka roba uzas i do iti jedne hlace imaju onu "navlaku" preko trbuha. Izgleda da cu biti u kuci i u trenerkama do ljeta 😂😂
[/url
Druga trudnoca,25 god 😊 prva beba stigla s 23 :)
Sto se tice stikli ja sam ih nosila dokle god mi noge nisu oticale,na kraju sam tjedan dana pred porod morala ili ic kupit nesto najsire na svijetu ili ic bosa na preglede 😂 meni je najlakse u trudnickim tajicama i to bas iz H&M-a,a bila sam imala i te trudnicke traperice i meni je to bilo bas udobno,nekako mi je fino "drzalo" trbuh 😀 preko ljeta sam uglavnom u haljinama..a nisam kupovala niata trudnicko osim tajica,samo obicne majice i tunike vecih brojeva..meni je ta trudnicka roba malo skupa 😕
Slazem se da ne treba bacati novce na trudnicku odjecu. Bar ne danas, kada je i normalna casual odjeca siroka, bar po trendovima. Ja imam tonu ljetnih sirokih, pamucnih, print majica i bluza koje cu 100% moć nositi do kraja 7.mj trudnoce. Jedino cu si hlace kupiti i tajice/hlace i to planiram na ebayu ili aliexpessu. Kupovala sam nekad odjevne predmete preko njih i nisam inala problema. Moze se sigurno naci ful jeftino. Takodjer imam i dosta haljinica u koje cu dosta dugo moć stat, a na kraju ću ionako biti doma, na kaucu, jest, spavati...trebat ce mi samo pidzama
Evo mene u noćnoj smjeni danas malo i ranije nego inače
Odjeća i mene stavlja na sto muka -stomak mi smeta ima sigurno jedno 3+ tjedna već....kupila sam si tajice trudničke u H&M ali veličinu XS polagano prerastam a za ne falit nije bilo ni jedne S ni M nego još samo L....ić ću uskoro opet vidit jesu dobivali šta. Jeans trudnički, i slično mi ne paše - inače ne volim krute hlače i uvijek kupujem hlače s puno elastina a kamoli sad...
Nego kad ste načeli temu ebaya, na kojem kupujete?
Ja sam prije davnih 10 godina krenula tamo kupovat, kompletnu robicu za oba sina do njihovih 2-3god sam tamo uzimala, i bilo je savršeno povoljno - s poštarinom bi me npr next majice ili hlače izašle 50ak kuna (npr osvojim item za 1gbp i onda na to pt 3-max4gbp)
I tako odem sad nekidan opet gledat te baby stvari, kad ono poštarine - mrak....ohladilo me totalno.
Znači ne od sellera kineskih (u njih dobijem maskicu za mob za 10kn skupa s poštarinom fakat ne kužim kako im se to isplati a unutar HR je pt 15kn) nego od običnih ljudi iz UK...a na ebay.com od ovih iz USA je oduvik bila skupa pt pa tu ni ne gledam. Kako se vi snalazite?
I evo sad neko
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji