Curke moram ovo podjeliti s vama. Imam nekakav cudan iscjedak, bez mirisa ali boje variraju od bijele do žutkaste. Događa li se to i vama?
Imam i ja iscjedak,još od plusa na testu..to ti je normalno ak je bez mirisa i dolje niš ne peče i svrbi
Nema mirisa, ne svrbi ni peče samo ga ima pa me to malo mučilo. Ne mogu bez dnevnog uloška nikako. Isto imam nekakav kašalj. Kak mi ujutro bude mučno i povraća mi se skupi mi se sluz koju moram iskasljati. Može li kako kašalj utjecati na bebu.
ta sluz šta pričaš - zbog hormona sadržaj pljuvačke je promijenjen. A meni dodatno zbog nepijenja lijekova za astmu/alergiju, extra sluz se stvara.....koma, toliko se zakašljem "ko konj" šta se kaže (po par minuta, nekad i po 15ak u komadu) da izbacim to iz sebe da kontam da je to štetno. Nerijetko me nakon tolikog kašljanja zna počet bolit utroba, evo sinoć sam išla leć ostavila i dicu i sve nek se sami spreme za krevet jer me panika uvatila da će se šta lošeg dogodit koliko me trbuh zabolio.
A ginekolog me uvjerava da to šta kašljem ne utječe niš na bebu....vjerojatno ako trudnica umjereno kašlje - je to istina. Ali ovo koliko ja kašljem zblja je too much i baš danas idem doktorici opće prakse molit je da dade nešto protiv alergija šta bi bilo najmanje štetno u T, jer ovo je koma..
žena-majka-carica:)
Hej hej
Dobro jutro :)
Vrijeme je za klopu hahah
Nego da vas pitam , Kaj mislite o kombiniranom testu? Jste išle/hocete ic? Strah me toga
Ja sam ga jucer odbila, sad je pravilo da sve trudnoce to pitaju a u principu se radi samo ako su mjere nuhalnog nabora iznad granica
[/url
treca_sreca meni je jutros tako kašljanje bilo gadno da me isto zabolilo sve. Imala sam osjećaj da će sve izletit iz mene koliko se naprežem grozan osjećaj. Nadam se da je sve ok.
Curke moram ovo podjeliti s vama. Imam nekakav cudan iscjedak, bez mirisa ali boje variraju od bijele do žutkaste. Događa li se to i vama?
Ja sam 7+3 i imam isti takav iscjedak. Ginekologica me pregledala i kaže da je to u redu.
Hvala ti. Ja sam 5+3 i nisam jos bila na prvom pregledu. Doktor kaže da je rano a kak mi je prva trudnoća završila spontanim u tak ranom stadiju sad me svega strah
Ja jos uvijek nemam neki iscjedak. Jako malo, manje nego inace. Donji ves mi je na kraju dana maltene cist. Ali vidim da se pojacava iz dana u dan. Do prije tjedan dana nije bilo ni kapi, a sada malo nesto sitno
Imam i ja iscjedak,još od plusa na testu..to ti je normalno ak je bez mirisa i dolje niš ne peče i svrbi
Mystique jel prošao pregled ili ga tek očekuješ javi nam rezultate
Miskun da Mystique ima sutra, a ja imam danas oko 14h, budem vam pisala svakako
Nego, jel tko pristupio dm-u svijetu prednosti da dobije onaj paket za trudnice, vidjela sam da se dobije od biobaze (Moj prvi dnevnik), a već sam mislila naručiti od Street of Happiness na fejsu - moja beba.
Čim doktor kaže da je sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji