Pandora, vidim da smo mi tu negdje s dužinom trudnoće :D meni danas 12tj+1d :D
barbs Sve smo tu negdje i po godinama i po trudnoći
Pratimo se
wanttobemom inace volim pametovati pa evo i sada kad nemam pojma o trudnoci hahahaha ne mogu protiv sebe
27.9 termin ,a vidjet cemo kada će mališa odlucit iznenaditi mamu
[/url
Pratimo se
wanttobemom inace volim pametovati pa evo i sada kad nemam pojma o trudnoci hahahaha ne mogu protiv sebe
hahaha kraljica si baš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću
27.9 termin ,a vidjet cemo kada će mališa odlucit iznenaditi mamu
I meni na prvom uvzu bio 27.9. termin a na drugom 29.9. :D bit će iznenađenje kad se odluči iznenaditi svih :D
Cure, što je sa nošenjem štikli? Do kada se smije? Smije li se uopce?
Nosim ih svakodnevno na posao, visina između 5 i 7 cm pa ne znam koliko je to pametno dalje. Ne hodam puno u njima, presjedim dan na poslu i za 4 min sam kuci. U biti nekako mislim da dok god mi ne budu utjecale na zdravlje, da je ok. Sto vi mislite?
Pratimo se
hahaha kraljica sibaš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću
Wanttobemom, znam kako ti je :D Ovdje sa svakime možeš pričati o svemu, a kad si u društvu s nekime tko ne zna situaciju moraš šutiti. Mada ja jedva čekam da i drugima kažem i da budem dosadna tipična trudnica :D Kad mi je prijateljica bila trudna pred nekoliko godina sve što smo pričale na kavi je bilo o njenoj trudnoći, a i nakon poroda o njenoj djeci... Mada se sada ništa nije promijenilo. Haha. Neka. Sada ću i ja takva biti :)
Cure, što je sa nošenjem štikli? Do kada se smije? Smije li se uopce?
Nosim ih svakodnevno na posao, visina između 5 i 7 cm pa ne znam koliko je to pametno dalje. Ne hodam puno u njima, presjedim dan na poslu i za 4 min sam kuci. U biti nekako mislim da dok god mi ne budu utjecale na zdravlje, da je ok. Sto vi mislite?
Nosi ih dok ne osjetiš da ti više u njima nije ugodno :)
Pratimo se
hahaha kraljica sibaš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću
Tako sam i ja suprugu i prijateljici rekla, da bih onda nazvala mamu da ju pitam je li to to i sto ona kaze iz svog iskustva jer je rodila 4 djece.
Kazem ja njoj da ode u sobu pa da razgovaramo i kazem joj da sam trudna. Zena pocne toliko vristati, smijati se i plakati od srece da su i ostali ukucani doznali
Pratimo se
Wanttobemom, znam kako ti je :D Ovdje sa svakime možeš pričati o svemu, a kad si u društvu s nekime tko ne zna situaciju moraš šutiti. Mada ja jedva čekam da i drugima kažem i da budem dosadna tipična trudnica :D Kad mi je prijateljica bila trudna pred nekoliko godina sve što smo pričale na kavi je bilo o njenoj trudnoći, a i nakon poroda o njenoj djeci… Mada se sada ništa nije promijenilo. Haha. Neka. Sada ću i ja takva biti :)
haha, barbs to mi je poznato, većina prijateljica rodila pa znam kako ti je, sad ćemo mi bit one dosadne sa svojim pričama ali i ja jedva čekam da svima kažem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji