Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Ožujak 2017. 13:39

Pandora, vidim da smo mi tu negdje s dužinom trudnoće :D meni danas 12tj+1d :D 

Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:41

barbs Sve smo tu negdje i po godinama i po trudnoći 
    Pratimo se 

wanttobemom inace volim pametovati pa evo i sada kad nemam pojma o trudnoci hahahaha ne mogu protiv sebe 

pandora122
    15. Ožujak 2017. 13:44

barbs

27.9 termin ,a vidjet cemo kada će mališa odlucit iznenaditi mamu 

[/url

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:46

Dragy

Pratimo se

wanttobemom inace volim pametovati pa evo i sada kad nemam pojma o trudnoci hahahaha ne mogu protiv sebe

hahaha kraljica si  baš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću  

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:48

pandora122

barbs

27.9 termin ,a vidjet cemo kada će mališa odlucit iznenaditi mamu

I meni na prvom uvzu bio 27.9. termin a na drugom 29.9. :D bit će iznenađenje kad se odluči iznenaditi svih :D 

Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:50

Cure, što je sa nošenjem štikli? Do kada se smije? Smije li se uopce? 
    Nosim ih svakodnevno na posao, visina između 5 i 7 cm pa ne znam koliko je to pametno dalje. Ne hodam puno u njima, presjedim dan na poslu i za 4 min sam kuci. U biti nekako mislim da dok god mi ne budu utjecale na zdravlje, da je ok. Sto vi mislite?

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:50

wanttobemom

Dragy

Pratimo se

hahaha kraljica si baš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću

Wanttobemom, znam kako ti je :D Ovdje sa svakime možeš pričati o svemu, a kad si u društvu s nekime tko ne zna situaciju moraš šutiti. Mada ja jedva čekam da i drugima kažem i da budem dosadna tipična trudnica :D Kad mi je prijateljica bila trudna pred nekoliko godina sve što smo pričale na kavi je bilo o njenoj trudnoći, a i nakon poroda o njenoj djeci... Mada se sada ništa nije promijenilo. Haha. Neka. Sada ću i ja takva biti :) 

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:51

Dragy

Cure, što je sa nošenjem štikli? Do kada se smije? Smije li se uopce?
    Nosim ih svakodnevno na posao, visina između 5 i 7 cm pa ne znam koliko je to pametno dalje. Ne hodam puno u njima, presjedim dan na poslu i za 4 min sam kuci. U biti nekako mislim da dok god mi ne budu utjecale na zdravlje, da je ok. Sto vi mislite?

Nosi ih dok ne osjetiš da ti više u njima nije ugodno :) 

Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:53

wanttobemom

Dragy

Pratimo se

hahaha kraljica si baš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću

Tako sam i ja suprugu i prijateljici rekla, da bih onda nazvala mamu da ju pitam je li to to i sto ona kaze iz svog iskustva jer je rodila 4 djece. 
    Kazem ja njoj da ode u sobu pa da razgovaramo i kazem joj da sam trudna. Zena pocne toliko vristati, smijati se i plakati od srece da su i ostali ukucani doznali 

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:54

barbs

wanttobemom

Dragy

Pratimo se

Wanttobemom, znam kako ti je :D Ovdje sa svakime možeš pričati o svemu, a kad si u društvu s nekime tko ne zna situaciju moraš šutiti. Mada ja jedva čekam da i drugima kažem i da budem dosadna tipična trudnica :D Kad mi je prijateljica bila trudna pred nekoliko godina sve što smo pričale na kavi je bilo o njenoj trudnoći, a i nakon poroda o njenoj djeci… Mada se sada ništa nije promijenilo. Haha. Neka. Sada ću i ja takva biti :)

haha, barbs to mi je poznato, većina prijateljica rodila pa znam kako ti je, sad ćemo mi bit one dosadne sa svojim pričama ali i ja jedva čekam da svima kažem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.