Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    15. Ožujak 2017. 14:38

Hvala cure :) :)

• Mystique
    15. Ožujak 2017. 14:40

Dobrodošle nove curke

Imam pitanje, ja stvarno ne kužim ove tjedne trudnoće kak se računaju... 
    ako sam imala zadnju M 02.02., a O 21.02. ( imam duže cikluse pa je kasnija ovulacija bila) koji sam ja tjedan?

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 14:43

Mystique

Dobrodošle nove curke

Imam pitanje, ja stvarno ne kužim ove tjedne trudnoće kak se računaju…
    ako sam imala zadnju M 02.02., a O 21.02. ( imam duže cikluse pa je kasnija ovulacija bila) koji sam ja tjedan?

Meni su rekli da se broji od prvog dana zadnje menge. Znači u tvom slučaju ja bi rekla 5 tjedana i 6 dana :) meni je menga bila 06.02. :) a O 20.02.ako sam dobro uhvatila :D tak da smo tu negdje sve 

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 14:44

instaliraj si na mobitelu aplikaciju Moj kalendar, onako roza knjigica sa cvjetićem, ja već par godina kroz nju pratim i bilježim svoje cikluse. imaš mogućnosti upisati i trudnoću pa ti automatski broji koliko si trudna  baš odlična stvar

I_me
    15. Ožujak 2017. 15:13

Imam i ja aplikaciju moj kalendar i tocno ti pise kad i sta. 
    Ja nemam niti jednu jedinu trudnicu oko sebe.
    Imam sestru koja je rodila prije 9g.
    Ajmo reci da sam prva iz drustva koja je trudna i stalno im "serem" (😂😂😂) kako je njima super jer ce imat koga pitat sta i kako kad budu trudne jer ja nemam nikoga za pitat osim tu vas cura na forumu. 
    I ja sam citala milijun foruma i na svaku glupost bi se usrala i maltretirala muza. ( kontam da sam mu dosadna na n-tu 😂) sad citam samo o tjednima trudnoce, npr. kad sam bila u 7 tt citala sam sta se tada dogadja, pa 8 tt itd... a muz, mislim da on jos nije u tome svemu.. u trudnoci kao i ja... mozda da sam patila prva 3 mjeseca i imala tegobe mozda bi bilo drugacije, a ovako jedva cekam da mi pocne rasti pupa pa ce mu doci iz dupeta u glavu 😂😂😂. 

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 15:17

I_me

Imam i ja aplikaciju moj kalendar i tocno ti pise kad i sta.
    Ja nemam niti jednu jedinu trudnicu oko sebe.
    Imam sestru koja je rodila prije 9g.
    Ajmo reci da sam prva iz drustva koja je trudna i stalno im "serem" (😂😂😂) kako je njima super jer ce imat koga pitat sta i kako kad budu trudne jer ja nemam nikoga za pitat osim tu vas cura na forumu.
    I ja sam citala milijun foruma i na svaku glupost bi se usrala i maltretirala muza. ( kontam da sam mu dosadna na n-tu 😂) sad citam samo o tjednima trudnoce, npr. kad sam bila u 7 tt citala sam sta se tada dogadja, pa 8 tt itd… a muz, mislim da on jos nije u tome svemu.. u trudnoci kao i ja… mozda da sam patila prva 3 mjeseca i imala tegobe mozda bi bilo drugacije, a ovako jedva cekam da mi pocne rasti pupa pa ce mu doci iz dupeta u glavu 😂😂😂.

meni je moj rekao da će mi zabranit čitat bilo što vezano za trudnoću, već sam mu na vrh glave sa mojim "a šta ako ovo, a šta ako ono ..."        

I_me
    15. Ožujak 2017. 15:19

meni je moj rekao da će mi zabranit čitat bilo što vezano za trudnoću, već sam mu na vrh glave sa mojim "a šta ako ovo, a šta ako ono …"

Ista stvar kod mene 😂😂😂😂 , rekao je da ce mi uzet laptop i mobitel 😂😂

Dragy
    15. Ožujak 2017. 15:20

Moj muz mene stalno ispituje jel ista osjecam u trbuhu, osjecam li se drugacije. Pa mi dira trbuh da vidi je li se sto promijenilo (a ja skakljiva po trbuhu hahaha), kada spomenem neki simptom on odmah "jel te to boli jako"  Uplasen je koliko i ja. Jedva ceka trbuh i pokrete bebe, mislim da me nece pustati na miru tada

I_me
    15. Ožujak 2017. 15:22

Dragy

Moj muz mene stalno ispituje jel ista osjecam u trbuhu, osjecam li se drugacije. Pa mi dira trbuh da vidi je li se sto promijenilo (a ja skakljiva po trbuhu hahaha), kada spomenem neki simptom on odmah "jel te to boli jako"Uplasen je koliko i ja. Jedva ceka trbuh i pokrete bebe, mislim da me nece pustati na miru tada

Joj blago tebi 😊 da bar moj hoce tako! 😂 
    moj mene stalno po sisama hvata jer je sretan sto su napokon narasle 😂😂

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 15:25

I_me

Dragy

Moj muz mene stalno ispituje jel ista osjecam u trbuhu, osjecam li se drugacije. Pa mi dira trbuh da vidi je li se sto promijenilo (a ja skakljiva po trbuhu hahaha), kada spomenem neki simptom on odmah "jel te to boli jako"Uplasen je koliko i ja. Jedva ceka trbuh i pokrete bebe, mislim da me nece pustati na miru tada

Joj blago tebi 😊 da bar moj hoce tako! 😂
    moj mene stalno po sisama hvata jer je sretan sto su napokon narasle 😂😂

imam jednog takvog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.