Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    16. Ožujak 2017. 12:55

Pokusavam staviti ticker 
    Zanemarite....

mc_mouse
    16. Ožujak 2017. 13:06

treca_sreca

da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?

To bi možda bilo jednostavnije :) Ja sam za

Dragy
    16. Ožujak 2017. 13:12

Ja sam glupa za ovaj ticker izgleda. Nece pa nece hahaha

• Bruncili
    16. Ožujak 2017. 13:47

Huh sad da se ne vracam ne znam nadimak tko je dobio tafen. Bilo je puno boljeg izbora od njega...bavin se time pa znam. Tafen moze uzrokovati suhocu sluznice pa cak i peckati. A treba mu do 3 dana da djeluje...da ti je bar propisala nasonex. Mm iste probleme ima i od nasonexa lakse dise...

• Bruncili
    16. Ožujak 2017. 13:49

Nego da vas pitam jesu vama pocele mucnine? Mene njih uzasno strah a jos ih nema na vidiku. Taman danas 6tj+0
    Posao mi je "za volanom" pa se tog uzasno bojim🙄

Dragy
    16. Ožujak 2017. 13:52

Mene zanima kako staviti f***** ticker 
    Pomagajte vi koji to imate 

treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 13:57

Bruncili, meni je Tafen dr dala.....a šta ću kad sam ja laik pa se nisam usudila ić joj sugerirat išta. Samo sam joj rekla kakve reakcije imam i da mi dade šta ona smatra najmanje štetnim u trudnoći.
    Za mučnine ti je još rano, oko 7tj krenu....iako ne budu svima (i ne budu svima jednako gadne)
    Ja spadam u one "sretnice" koje to nikad ne zaobidje, nego u punom sjaju

Za tiker, ček nadjem od nekidan post pa ga kopipejstam, stavila sam i screenshot bila

Uglavnom idete na lilyipe, istina tamo trazi registraciju (upišeš svoj mejl i thats it) ali to je 1/2min posla
    i onda odaberete pregnancy ticker, pa slikicu/pozadinu, upišete termin i - "Save"
    jedina caka je prilikom sejva, kad vam ponudi kood - da kliknete na "tab" di piše "forums" jer ovi drugi koodovi su za websajtove i sl

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 13:59

evo link
    https://lilypie.com/Maternity_and_Pregnancy.php
    iako postoje i babygaga i ostali slični sajtovi s tickerima, ali evo to je jedan od njih..

I_me
    16. Ožujak 2017. 14:03

mc_mouse

Miskun da Mystique ima sutra, a ja imam danas oko 14h, budem vam pisala svakako
    Nego, jel tko pristupio dm-u svijetu prednosti da dobije onaj paket za trudnice, vidjela sam da se dobije od biobaze (Moj prvi dnevnik), a već sam mislila naručiti od Street of Happiness na fejsu - moja beba.
    Čim doktor kaže da je sve ok

Meni je danas stiglo:
    Knjizica sa kuponima iz konzuma,
    Knjizica o trudnoce kroz tromjesecja,
    Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace),
    Iz bebinila radosnica
    I iz kluba novalac zirafica, olakat po kojem mjerim visinu bebe.
    Nikako do grada da odem u dm po taj paket za trudnice :)

treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 14:03

nezgrapno je pretraživati stare postove na ovom forumu, pa mi je lakše bilo uradit iznova screenshot
    evo šta odabrat na kraju kad sejvate ticker:
    https://ibb.co/cBPqJv

i onda to kopipejstate u svoj potpis u postavkama accounta ovde na klokanici. i sejvate

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.