ne znam kako je upala ova zadnja (polu)rečenica nisam se još razbudila
žena-majka-carica:)
Ja sam kupovala i od kineza, iz uk, njemacka takodjer ali sve od trgovaca. Nisam nikad od obicnih ljudi. Nekada bih placala postarinu, nekad ne. Ali u svakom slucaju povoljnije nego inace kod nas.
Jucer sam si narucila cipkanu dugu haljinu, dugih rukava, bijele boje. Planiram raditi mjesecne fotke trudnoce, s naglaskom na velicinu trbuha i bas se radujem. Jedva cekam da dodje pa da okinem prvu fotku
Hej hej
Dobro jutro :)
Vrijeme je za klopu hahah
Nego da vas pitam , Kaj mislite o kombiniranom testu? Jste išle/hocete ic? Strah me toga
Kiara
Ja sam kupovala i od kineza, iz uk, njemacka takodjer ali sve od trgovaca. Nisam nikad od obicnih ljudi. Nekada bih placala postarinu, nekad ne. Ali u svakom slucaju povoljnije nego inace kod nas.
Jucer sam si narucila cipkanu dugu haljinu, dugih rukava, bijele boje. Planiram raditi mjesecne fotke trudnoce, s naglaskom na velicinu trbuhai bas se radujem. Jedva cekam da dodje pa da okinem prvu fotku
Predobra ideja
Jucer sam si narucila cipkanu dugu haljinu, dugih rukava, bijele boje. Planiram raditi mjesecne fotke trudnoce, s naglaskom na velicinu trbuhai bas se radujem. Jedva cekam da dodje pa da okinem prvu fotku
Predobra ideja
To je vise amerikanini tradicija ali zasto ne?! Zelim i ja imati uspomenu na trudnocu, faze njezinog razvoja, na svoje fizicke promjene. Ipak je to nesto posebno
Hej hej
Nego da vas pitam , Kaj mislite o kombiniranom testu? Jste išle/hocete ic? Strah me toga
Ja nisam sigurna. Nekako razmisljam da ne radim taj test. Necu nista uciniti sve i da taj test pokaze neka odstupanja.
Curke moram ovo podjeliti s vama. Imam nekakav cudan iscjedak, bez mirisa ali boje variraju od bijele do žutkaste. Događa li se to i vama?
Planiram raditi mjesecne fotke trudnoce, s naglaskom na velicinu trbuhai bas se radujem. Jedva cekam da dodje pa da okinem prvu fotku
Ja počela s tim čim sam saznala za plusić:)
A naravno i u prvoj i drugoj sam to radila, od početka do kraja
Doduše nisam se uvijek fotkala u istoj odjeći i na istoj pozadini, kako to neke žene rade, ali svaki tjedan sam se fotkala obvezno! Sad nisam tako redovita, od 4. do 12tjedna možda kojih 3-4 puta sam fotkala baš ciljano profil (iz frontalno se još ne kuži toliko)
I šokiralo me kad sam išla usporedit trbuh iz prošle T, tadašnji 15tj i sadašnji 11.tjedan - ista veličina trbuha. Kao vodeni balon koji je prethodno već bio prenapuhan - pa se brže/lakše širi
Hej hej
Ja nisam sigurna. Nekako razmisljam da ne radim taj test. Necu nista uciniti sve i da taj test pokaze neka odstupanja.
ukrala si mi riječi.....čim me na prvom pregledu (s 6tj) pitao ginekolog da promislim do idućeg pregleda želim li to radit, rekla sam da nema smisla...ne bih imala srca napravit ništa. Pa će bit kako Bog da...
iscijedak - o daaaa......nema mirisa (inače je vrlo lako posrijedi infekcija ak ima!!) ali boje mlijeka otrpilike, ljepljiv lagano
Još kad se uskašljem od ove svoje alergije, nema šanse da sam bez uloška (koristim one najprirodnije moguće, lola lady natural - što se i iza poroda nose, jer s njima maksimalno diše dole, nema plastike...)
Sortiraj odgovore
Najstariji