Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:55

wanttobemom

barbs

wanttobemom

Dragy

barbs Sve smo tu negdje i po godinama i po trudnoći
    Pratimo se

wanttobemom inace volim pametovati pa evo i sada kad nemam pojma o trudnoci hahahaha ne mogu protiv sebe

hahaha kraljica si baš mi je drago da mogu ovdje s vama podijeliti neke stvari s obzirom da osim supruga i prijateljice još nitko ne zna za trudnoću

Wanttobemom, znam kako ti je :D Ovdje sa svakime možeš pričati o svemu, a kad si u društvu s nekime tko ne zna situaciju moraš šutiti. Mada ja jedva čekam da i drugima kažem i da budem dosadna tipična trudnica :D Kad mi je prijateljica bila trudna pred nekoliko godina sve što smo pričale na kavi je bilo o njenoj trudnoći, a i nakon poroda o njenoj djeci… Mada se sada ništa nije promijenilo. Haha. Neka. Sada ću i ja takva biti :)

haha, barbs to mi je poznato, većina prijateljica rodila pa znam kako ti je, sad ćemo mi bit one dosadne sa svojim pričamaali i ja jedva čekam da svima kažem :)

Ja imam kolegicu koja je upravo krocila u 12t pa razgovaramo potajno, dijelimo iskustva dosadasnja

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:59

Wanttobemom, ako ništa drugo, sad ćemo i mi njima moći biti dosadne :P 
    Dragy, i ja imam prijateljicu koja je trudna. Doduše, manje od mene, ali s drugim djetetom, pa mi je baš super što barem s nekime trenutno mogu pričati o tome. Mada, puno naših zajedničkih prijatelja su već postali roditelji, pa ću i s njima o tome moći pričati iako nisu sve žene takve da samo o svojoj djeci žele pričati :D 

Nina2512
    15. Ožujak 2017. 14:03

Cure pozdrav :)
    evo da se i ja prijavim na ovaj forum..prije sam bila na forumu Potpomognuta oplodnja.. imali smo neku ludu sreću hvala bogu i uspjeli iz prvog ivf-a dobiti jednu malu mrvicu koja sad ima 7 tjedana i 3 dana.. ..bila sam već na dva pregleda, na prvom se vidjela samo gestacijska vrećica, a na drugom smo vidjeli malo srčeko da kuca..idući pregled imam tek u 12. tj..inače imam 31 godinu i ovo mi je prva trudnoca, tako da ne znam što me čeka.. hehe..ugl zasad imam mučnine koje traju već tri tjedna i to po cijeli dan, jučer i prekjučer sam povraćala ali navečer..užas :/.. najgore od svega je to što još radim, ali sva sreća još samo dva dana i onda idem na komplikacije..jedva čekam da se napokon odmorim i naspavam :) :)

Dragy
    15. Ožujak 2017. 14:03

Mi idemo i kod istoga doktora pa se mozemo konzultirati oko nekih stvari vezanih za njega također. Inace, doktor nam izgleda kao BB Boy frajer, visok, mrcina, celava glava, opasan pogled...a tako je dobar i pazljiv, ima razumijevanja 
    Prvi put kada sam isla kod njega, nije mi bilo svejedno... hahaha

Dragy
    15. Ožujak 2017. 14:04

Ana2711

evo da se i ja prijavim na ovaj forum..prije sam bila na forumu Potpomognuta oplodnja.. imali smo neku ludu sreću hvala bogu i uspjeli iz prvog ivf-a dobiti jednu malu mrvicu koja sad ima 7 tjedana i 3 dana.. ..bila sam već na dva pregleda, na prvom se vidjela samo gestacijska vrećica, a na drugom smo vidjeli malo srčeko da kuca..idući pregled imam tek u 12. tj..inače imam 31 godinu i ovo mi je prva trudnoca, tako da ne znam što me čeka.. hehe..ugl zasad imam mučnine koje traju već tri tjedna i to po cijeli dan, jučer i prekjučer sam povraćala ali navečer..užas :/.. najgore od svega je to što još radim, ali sva sreća još samo dva dana i onda idem na komplikacije..jedva čekam da se napokon odmorim i naspavam :) :)

Dobro dosla 
    Jako lijepa vijest i zelim ti lijepu trudnocu i porod

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 14:06

Ana2711

dobro došla draga Ana2711 , čestitam prije svega na toj maloj srećici i također ti želim lijepu i pravilnu kako kažu školsku trudnoću 

treca_sreca
    15. Ožujak 2017. 14:15

Ček, jesam ovde jedina s trećim?? Ma ne vjerujem!
    Druge valjda ne stignu pisati od klinaca za nogom
    Prvo sam dijete rodila u 22oj a drugo u 25oj.....a trece cu ako bog da zdravlja s 31g, tako da smo si I_me i ja najbliže po terminima i po godištu:)

Inače, nemam nijednu frendicu koja je trenutno trudna, a i nisam toliko uživljena kao u prvoj trudnoći da samo o tom želim pričat, pa mi nije bed. Ispucala sam se s prvim i drugim valjda.
    Ovo malo što se javim na forum taman ispunim potrebu za ovim temama.
    Nije da se ne veselim, dapače, samo je sve drugačije kad više-manje znaš šta će čeka...

Štikle - pospremila u ormar čim sam saznala, ima vremena kad će se nositi.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Ožujak 2017. 14:16

Ana, čestitke i dobrodošla

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 14:20

treca_sreca

Ček, jesam ovde jedina s trećim?? Ma ne vjerujem!
    Druge valjda ne stignu pisati od klinaca za nogom
    Prvo sam dijete rodila u 22oj a drugo u 25oj…..a trece cu ako bog da zdravlja s 31g, tako da smo si I_me i ja najbliže po terminima i po godištu:)

Inače, nemam nijednu frendicu koja je trenutno trudna, a i nisam toliko uživljena kao u prvoj trudnoći da samo o tom želim pričat, pa mi nije bed. Ispucala sam se s prvim i drugim valjda.
    Ovo malo što se javim na forum taman ispunim potrebu za ovim temama.
    Nije da se ne veselim, dapače, samo je sve drugačije kad više-manje znaš šta će čeka…

Štikle - pospremila u ormar čim sam saznala, ima vremena kad će se nositi.

super pa si nam tu  imamo nekog iskusnog tko nam može dijeliti savjete 

• Mystique
    15. Ožujak 2017. 14:37

mc_mouse

Mystique

…..
    Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano

Meni je sutra prvi pregled, još pretpostavljam da mi je ovulacija bila 24.02. (Zadnja M 04.02.), pa me strah hoće li šta uspjeti vidjeti

Držite fige
    btw.. Imam 25 godina, prva trudnoća :)

Treca_Sreca, samo ti kupuj po akcijama i prilikama Što je sigurno, sigurno je, barem ti se neće puno stvari nakupiti odjednom

Javi se sutra kak je prošao pregled..držim fige da se vidi 
    Meni je ovulacija bila 21.02. tak da su nam bebači tu negdje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.