Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:23

živcira me što ne mogu editirati poruku  ili mogu a ne znam pa oprostite što ovako puno poruka pišem

Mystique ja vjerujem da će se vidjeti  i da će biti sve ok 

mc_mouse
    15. Ožujak 2017. 13:25

Mystique

…..
    Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano

Meni je sutra prvi pregled, još pretpostavljam da mi je ovulacija bila 24.02. (Zadnja M 04.02.), pa me strah hoće li šta uspjeti vidjeti

Držite fige
    btw.. Imam 25 godina, prva trudnoća :)

Treca_Sreca, samo ti kupuj po akcijama i prilikama Što je sigurno, sigurno je, barem ti se neće puno stvari nakupiti odjednom

pandora122
    15. Ožujak 2017. 13:26

wanttobemom

Nemojte da Vas ovo sad uplaši moramo samo na pozitivu sve okrenuti i imat ćemo školske trudnoće

jao, slažem se za pozitivu..
    ja nikako iščekati pregled. stalno cim bi me trbuh imalo zabolio bi pomišljala na najgore, a muž kao najveći hipohondar bi me odmah htio odvest na hitnu 
    i eto s bebačem sve uredu, kaže doktorica da su ti bolovi i ''nabijanje'' na mjehur normalni , jedino me poslala ponovo vaditi sećer jer mi je na laboratorijskoj analizi natašte bio 5,3 (kaže da je to valjda na gornjoj granici)

[/url

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:28

l_me, nn= 1,3mm.... Sad čitam na netu i svašta čitam naravno i već me panika hvata a kod fetalne morfologije su mi sve kvačice na normal

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:32

mc_mouse

Mystique

…..
    Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano

Meni je sutra prvi pregled, još pretpostavljam da mi je ovulacija bila 24.02. (Zadnja M 04.02.), pa me strah hoće li šta uspjeti vidjeti

Držite fige
    btw.. Imam 25 godina, prva trudnoća :)

Treca_Sreca, samo ti kupuj po akcijama i prilikama Što je sigurno, sigurno je, barem ti se neće puno stvari nakupiti odjednom

Držimo figee  javi nam kako je prošao   

Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:32

Ja imam 27 god i ovo mi je prva trudnoća 
    Curke samo pozitiva, nista drugo. Sve sto nam se trenutno događa slučaj za sebe i neusporedivo s bilo kojom drugom ili tuđom trudnoćom. Opustite se i uzivajte, to je najvaznije.

pandora122
    15. Ožujak 2017. 13:34

barbs

l_me, nn= 1,3mm…. Sad čitam na netu i svašta čitam naravno i već me panika hvata a kod fetalne morfologije su mi sve kvačice na normal

1,3 je super, do 3 je sve prihvatljivo, ne paničari :))
    prijateljica mi je imala 2.6 nuhalni pa danas ima zdravog i veselog mališana

[/url

Dragy
    15. Ožujak 2017. 13:34

I super je kako ja govorim kao zena koja ima 5 trudnoca iza sebe. Cool

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:35

Dragy

I super je kako ja govorim kao zena koja ima 5 trudnoca iza sebe. Cool

ali slažem se s tobom u potpunosti 

barbs
    15. Ožujak 2017. 13:37

Pandora, paničarim bez veze :D
    Mislim da bih trebala prestati čitati forume o takvim temama ahahahahahahaahha
    Onda se krenem brinuti i sva sam na nekim iglama... 
    Dragy, meni je 26 godina i isto prva trudnoća :D Blizu smo si 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.