živcira me što ne mogu editirati poruku ili mogu a ne znam pa oprostite što ovako puno poruka pišem
Mystique ja vjerujem da će se vidjeti i da će biti sve ok
…..
Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano
Meni je sutra prvi pregled, još pretpostavljam da mi je ovulacija bila 24.02. (Zadnja M 04.02.), pa me strah hoće li šta uspjeti vidjeti
Držite fige
btw.. Imam 25 godina, prva trudnoća :)
Treca_Sreca, samo ti kupuj po akcijama i prilikama Što je sigurno, sigurno je, barem ti se neće puno stvari nakupiti odjednom
Nemojte da Vas ovo sad uplašimoramo samo na pozitivu sve okrenuti i imat ćemo školske trudnoće
jao, slažem se za pozitivu..
ja nikako iščekati pregled. stalno cim bi me trbuh imalo zabolio bi pomišljala na najgore, a muž kao najveći hipohondar bi me odmah htio odvest na hitnu
i eto s bebačem sve uredu, kaže doktorica da su ti bolovi i ''nabijanje'' na mjehur normalni , jedino me poslala ponovo vaditi sećer jer mi je na laboratorijskoj analizi natašte bio 5,3 (kaže da je to valjda na gornjoj granici)
[/url
l_me, nn= 1,3mm.... Sad čitam na netu i svašta čitam naravno i već me panika hvata a kod fetalne morfologije su mi sve kvačice na normal
…..
Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano
Meni je sutra prvi pregled, još pretpostavljam da mi je ovulacija bila 24.02. (Zadnja M 04.02.), pa me strah hoće li šta uspjeti vidjeti
Držite fige
btw.. Imam 25 godina, prva trudnoća :)
Treca_Sreca, samo ti kupuj po akcijama i prilikamaŠto je sigurno, sigurno je, barem ti se neće puno stvari nakupiti odjednom
Držimo figee javi nam kako je prošao
Ja imam 27 god i ovo mi je prva trudnoća
Curke samo pozitiva, nista drugo. Sve sto nam se trenutno događa slučaj za sebe i neusporedivo s bilo kojom drugom ili tuđom trudnoćom. Opustite se i uzivajte, to je najvaznije.
l_me, nn= 1,3mm…. Sad čitam na netu i svašta čitam naravno i već me panika hvata a kod fetalne morfologije su mi sve kvačice na normal
1,3 je super, do 3 je sve prihvatljivo, ne paničari :))
prijateljica mi je imala 2.6 nuhalni pa danas ima zdravog i veselog mališana
[/url
I super je kako ja govorim kao zena koja ima 5 trudnoca iza sebe. Cool
ali slažem se s tobom u potpunosti
Pandora, paničarim bez veze :D
Mislim da bih trebala prestati čitati forume o takvim temama ahahahahahahaahha
Onda se krenem brinuti i sva sam na nekim iglama...
Dragy, meni je 26 godina i isto prva trudnoća :D Blizu smo si
Sortiraj odgovore
Najstariji