teško je pohvatat, a pomoglo bi da stavite različite avatar/slike, tickere u potpis i tako....lakše je razlikovat postove pri čitanju.
Ja došla upravo iz doktorice, sablaznila se kad je vidila koliko sluzi imam (a nije vidila ni po' mise, jer sam se prethodno iskašljala jedno pol ure da se raščistim da mogu disat) pa mi je rekla da to neće ići bez kortiko
Propisala mi je ovo da špricam u nos
http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/tafen-nasal-sprej-za-nos-uputa-o-lijeku
sad mogu samo molit boga da ne napravi kakvu štetu, tješim se jedino što je 1.tromjesečje za mnom..ali nije mi svejedno
žena-majka-carica:)
da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?
žena-majka-carica:)
Hvala ti. Ja sam 5+3 i nisam jos bila na prvom pregledu. Doktor kaže da je rano a kak mi je prva trudnoća završila spontanim u tak ranom stadiju sad me svega strah
Ja sam s 5+3 bila na prvom pregledu pa se vidjela samo gestacijska i žumanjčana pa sam otišla s 6+3 i vidjela se i bebica i srčeko je kucalo. Kad bi ti trebao biti termin? Meni je 1.11.
da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?
Kako mogu staviti ticker
Hvala ti. Ja sam 5+3 i nisam jos bila na prvom pregledu. Doktor kaže da je rano a kak mi je prva trudnoća završila spontanim u tak ranom stadiju sad me svega strah
Ja sam s 5+3 bila na prvom pregledu pa se vidjela samo gestacijska i žumanjčana pa sam otišla s 6+3 i vidjela se i bebica i srčeko je kucalo. Kad bi ti trebao biti termin? Meni je 1.11.
Po nekom mom izračunu oko 13.11.bi mi trebao biti termin
Sortiraj odgovore
Najstariji