Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    16. Ožujak 2017. 11:47

Mislim da Mistique*

wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 11:57

Joj da pobrkala sam oprosti  

mc_mouse
    16. Ožujak 2017. 12:25

wanttobemom

Joj da pobrkala sam oprosti

Ma ništa, tko bi nas sve pohvatao 

treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 12:31

teško je pohvatat, a pomoglo bi da stavite različite avatar/slike, tickere u potpis i tako....lakše je razlikovat postove pri čitanju.

Ja došla upravo iz doktorice, sablaznila se kad je vidila koliko sluzi imam (a nije vidila ni po' mise, jer sam se prethodno iskašljala jedno pol ure da se raščistim da mogu disat) pa mi je rekla da to neće ići bez kortiko
    Propisala mi je ovo da špricam u nos
    http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/tafen-nasal-sprej-za-nos-uputa-o-lijeku
    sad mogu samo molit boga da ne napravi kakvu štetu, tješim se jedino što je 1.tromjesečje za mnom..ali nije mi svejedno

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 12:32

Heheh svakako nam javi kako je proslo 

treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 12:33

da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?

žena-majka-carica:)

• Mystique
    16. Ožujak 2017. 12:36

Ja idem sutra navečer na pregled 

Belle84
    16. Ožujak 2017. 12:46

wanttobemom

Hvala ti. Ja sam 5+3 i nisam jos bila na prvom pregledu. Doktor kaže da je rano a kak mi je prva trudnoća završila spontanim u tak ranom stadiju sad me svega strah

Ja sam s 5+3 bila na prvom pregledu pa se vidjela samo gestacijska i žumanjčana  pa sam otišla s 6+3 i vidjela se i bebica i srčeko je kucalo. Kad bi ti trebao biti termin? Meni je 1.11.

wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 12:52

treca_sreca

da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?

Kako mogu staviti ticker 

wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 12:53

Belle84

wanttobemom

Hvala ti. Ja sam 5+3 i nisam jos bila na prvom pregledu. Doktor kaže da je rano a kak mi je prva trudnoća završila spontanim u tak ranom stadiju sad me svega strah

Ja sam s 5+3 bila na prvom pregledu pa se vidjela samo gestacijska i žumanjčana pa sam otišla s 6+3 i vidjela se i bebica i srčeko je kucalo. Kad bi ti trebao biti termin? Meni je 1.11.

Po nekom mom izračunu oko 13.11.bi mi trebao biti termin 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.