Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pandora122
    15. Ožujak 2017. 11:36

Ja danas s pregleda , 12tt. Mislim da cu cijeli dan imat osmjeh na licu, bas je divno viditi kako mice rukice i nogice. Beba super raste i ima 6.5cm.Nuhalni nabor 0.8mm tako da sam odbila sva daljnja testiranja s obzirom na moje godine i da je sve uredu.

[/url

I_me
    15. Ožujak 2017. 11:43

Barbs napokon slikica :) odlicno! :) ja sam danas 13 + 1 tt, jos nisam nista kupila za bebaca al sam u velikom iskusenju 😂, svi mi kazu da je jos rano, da ima vremena, al cijelo vrijeme imam osjecaj da moram pocet sa kupnjom 😂( da necu nista stici).
    Mene vec 2 dana muci nenormalna zgaravica i stalno sam gladna i sta god da pojedem bude mi ok sat vremena i onda opet zgaravica 😓. Pa si popijem casu donata pa bude malo ok. I pocelo mi se vrtit i bljeskat pred ocima. Odem prosetat sa psom na sat vremena i jedva se vratim kuci i moram odmah leci. Svugdje pise kad se udje u drugo tromjesecje da tegobe prestaju a meni se cini da tek pocinju.

I_me
    15. Ožujak 2017. 11:46

Barbs koliki ti je bio nuhalni?
    Pandora 6.5cm? Bebac i pol! :) meni je u 12tt bio 5cm!

I_me
    15. Ožujak 2017. 11:47

I_me

I pandora koliko god imas?

pandora122
    15. Ožujak 2017. 12:22

I_me

I_me

I pandora koliko god imas?

23 😊

[/url

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 12:36

cure jesu vam to prve trudnoće ili već imate djece  meni je 28 godina i ovo mi je druga trudnoća, prva je završila spontanim u ranom stadiju, nedugo nakon što smo saznali za trudnoću, kaže doktor "nije se uhvatilo"

I_me
    15. Ožujak 2017. 12:41

wanttobemom

cure jesu vam to prve trudnoće ili već imate djece meni je 28 godina i ovo mi je druga trudnoća, prva je završila spontanim u ranom stadiju, nedugo nakon što smo saznali za trudnoću, kaže doktor "nije se uhvatilo"

31 god, 1 trudnoca

• Mystique
    15. Ožujak 2017. 13:02

27 godina, prva trudnoća... 
    @ wanttobemom koji komentar od doktora,strašno...da li te je poslao na kakve pretrage nakon spontanog?
    @pandora super, bebač se već razmahal 

Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad...ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:06

Mystique

27 godina, prva trudnoća…
    @ wanttobemomkoji komentar od doktora,strašno…da li te je poslao na kakve pretrage nakon spontanog?
    @pandora super, bebač se već razmahal

Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano

Imala sam nakon spontanog samo redovan pregled, nikakve dodatne pretrage, jer nisam imala kiretažu nego je sve samo otišlo  do 8 tjedna nije bilo vidljivih otkucaja, pila sam duphastone zbog smećkastog iscjedka i bez obzira na duphaston prokrvarila sam i to je bilo to. Doktor je rekao samo događa se, rano je to još bilo. Nadam se da ovaj puta bude sve u redu. Zato sam i luda što me sestra tako kasno naručila za prvi pregled. 

wanttobemom
    15. Ožujak 2017. 13:07

Nemojte da Vas ovo sad uplaši   moramo samo na pozitivu sve okrenuti i imat ćemo školske trudnoće   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.