Ja danas s pregleda , 12tt. Mislim da cu cijeli dan imat osmjeh na licu, bas je divno viditi kako mice rukice i nogice. Beba super raste i ima 6.5cm.Nuhalni nabor 0.8mm tako da sam odbila sva daljnja testiranja s obzirom na moje godine i da je sve uredu.
[/url
Barbs napokon slikica :) odlicno! :) ja sam danas 13 + 1 tt, jos nisam nista kupila za bebaca al sam u velikom iskusenju 😂, svi mi kazu da je jos rano, da ima vremena, al cijelo vrijeme imam osjecaj da moram pocet sa kupnjom 😂( da necu nista stici).
Mene vec 2 dana muci nenormalna zgaravica i stalno sam gladna i sta god da pojedem bude mi ok sat vremena i onda opet zgaravica 😓. Pa si popijem casu donata pa bude malo ok. I pocelo mi se vrtit i bljeskat pred ocima. Odem prosetat sa psom na sat vremena i jedva se vratim kuci i moram odmah leci. Svugdje pise kad se udje u drugo tromjesecje da tegobe prestaju a meni se cini da tek pocinju.
Barbs koliki ti je bio nuhalni?
Pandora 6.5cm? Bebac i pol! :) meni je u 12tt bio 5cm!
I pandora koliko god imas?
I pandora koliko god imas?
23 😊
[/url
cure jesu vam to prve trudnoće ili već imate djece meni je 28 godina i ovo mi je druga trudnoća, prva je završila spontanim u ranom stadiju, nedugo nakon što smo saznali za trudnoću, kaže doktor "nije se uhvatilo"
cure jesu vam to prve trudnoće ili već imate djecemeni je 28 godina i ovo mi je druga trudnoća, prva je završila spontanim u ranom stadiju, nedugo nakon što smo saznali za trudnoću, kaže doktor "nije se uhvatilo"
31 god, 1 trudnoca
27 godina, prva trudnoća...
@ wanttobemom koji komentar od doktora,strašno...da li te je poslao na kakve pretrage nakon spontanog?
@pandora super, bebač se već razmahal
Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad...ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano
27 godina, prva trudnoća…
@ wanttobemomkoji komentar od doktora,strašno…da li te je poslao na kakve pretrage nakon spontanog?
@pandora super, bebač se već razmahal
Mene u petak čeka prvi pregled,tko će zdržati do tad…ne znam ni da li će kaj uspjet vidjeti tak rano
Imala sam nakon spontanog samo redovan pregled, nikakve dodatne pretrage, jer nisam imala kiretažu nego je sve samo otišlo do 8 tjedna nije bilo vidljivih otkucaja, pila sam duphastone zbog smećkastog iscjedka i bez obzira na duphaston prokrvarila sam i to je bilo to. Doktor je rekao samo događa se, rano je to još bilo. Nadam se da ovaj puta bude sve u redu. Zato sam i luda što me sestra tako kasno naručila za prvi pregled.
Nemojte da Vas ovo sad uplaši moramo samo na pozitivu sve okrenuti i imat ćemo školske trudnoće
Sortiraj odgovore
Najstariji