Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Svibanj 2017. 20:34

A moguce, tko zna. Svaka je zena drugacija.

Ja isto mogu kupovat na djecjem, stanem u 14-icu i 164 cm  😄

Imam 170 i startala sam s 55 kg

12. Svibanj 2017. 20:43

Meni je doktor na zadnjem uzv reko da imam siroke bokove...mislim da je to dobro, zar ne? Ahaaaaa.....vakum...a mrni poznanica rekla da su njoj na porodu "skakali" po trbuhu da bi malac izasao van

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

12. Svibanj 2017. 20:47

Ne bokove...zdjelicu...hahahah...al i bokovi su siroki

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 20:49

Siroku bokovi su zakon za trudnocu i porod!
    A nalijeganje na trbuh je jos jedna vrsta intervencije koju nikom ne bih pozeljela...kao ni vakuum. Ne znam sta je gore...daj boze da nikom od nas ne zatreba!

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 20:49

Veceer
    M@lena evo bili smo,bilo je prekrasno J se bas izdivljao u parku i bacali smo kamencice u vodu jeli fritule popili kavicu kupili cvjecaaa i suncokreta 😍 Ljudi ima dosta ali nije da se bas nemoze hodati.. Jedina zamjerka je sta ima jako puno topole i prvih pola sata nisam mogla dolazit do zraka nikako,jos je i vjetar puhao pa mi se na kraju nos zacepio i izgrebala sam si pola lica jer me svrbilo..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 20:51

Tea jel u pon 4d kod Matoca? Javi dojmove, bas me zanima...ono, kolko traje, sta ti kazu itd...ja se memogu docekat jos tih 3,5 tjedna...

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 20:55

Uuu skaknje po trbuhu .. Grrr .. Nekoliko puta su mi se dvoje njih nasadili jer je zapeo .. Misla sam da nemrem disat...

U nedelju smo bili na Sv.Pricesti i tako su me poznanici pitali sta OVAJ puta nosim ja reko jos jednog princa a zena meni kaze MOJE SAUCESCE
    Cure moje ja sam skoro ko hijena na nju skocila.. Samo sam je pogledala i rekla sramite se svojih rijeci..

Kegelove vjezbe sam krenula raditi jer nazalost ja sam od onih kojoj pobjegne kad kihne ili se jako smije 😣😣😣 

I trenutno imam bas puno kontrakcija lezim i grci me sve pa i u ledima osjecaj kako bolucka uhh kako da si pomognem nikako jel da ? 😮😐

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 20:56

Sanjchi javim obavezno ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 20:58

Zastoo moje saucesce???????

• sretna
    12. Svibanj 2017. 20:59

Tea2803

Uuu skaknje po trbuhu .. Grrr .. Nekoliko puta su mi se dvoje njih nasadili jer je zapeo .. Misla sam da nemrem disat…

U nedelju smo bili na Sv.Pricesti i tako su me poznanici pitali sta OVAJ puta nosim ja reko jos jednog princa a zena meni kaze MOJE SAUCESCE
    Cure moje ja sam skoro ko hijena na nju skocila.. Samo sam je pogledala i rekla sramite se svojih rijeci..

Kegelove vjezbe sam krenula raditi jer nazalost ja sam od onih kojoj pobjegne kad kihne ili se jako smije 😣😣😣

I trenutno imam bas puno kontrakcija lezim i grci me sve pa i u ledima osjecaj kako bolucka uhh kako da si pomognem nikako jel da ? 😮😐

Ne vjerujem da netko moze tako glupi komentar izbacit i ostat ziv 😧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.