Sav ni ja ne vidim, ali nije mi isti osjecaj dolje.
A i nakon, pogotovo drugog, poroda - znala sam imat tu i tamo probleme sa mjehurom ono tipa da ak prejako kihnes da "pobjegne"...ko staroj bakici:)
žena-majka-carica:)
Vakum????
Ha?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi ma to je kad radas vaginalno pa nedaj Boze beba zapne u kanalu onda se koristi vakum da je izvuku van. Al zanemari to, vidis da ja uvijek imam neke cudne teme. 😂
Vidjet cemo kakvo ce stanje biti dolje i bas to ovisi o puno toga; kolika je beba, kako smo gradene itd.
E i jos jedno genijalno pitanje: masiranje medice - jel radila koja to i kad se pocinje? Navodno moze sprijecit pucanje.
Danas sam inspirirana, zaustavite me ako je previse! 🤣😂
Dolores, pa eto npr dok se seksas recimo. Da ne budem predetaljna I tako...rekla sam vec za kihanje. Navodno kegelove vjezbe tu pomazu ali ja nisam ih radila...a i pitanje je koliko one mogu spasit stvar.
Plus evo sad je meni ginekolog rekao da mi je prespustena maternica i sve dolje...i da je to od preth trudnoca. Pa eto...
Kiki bas si inspirirana danas, da mene su rezali pa nisam pucala...mozda bolje imat sav uredan nego raspuknut se svakako....
Meni je osjecaj dolje apsolutno isti kao i prije poroda
Koliki ti je bebac bio?
Meni je osjecaj dolje apsolutno isti kao i prije poroda
Koliki ti je bebac bio?
50 cm, 3300 g
Moguce da je meni to sve tako radi velicine bebe.
Imam frendicu kojoj je isto tako, bebac bio preko 4kg, i iste "probleme" ima. S tim da je ona krupnija inace a ja eto prije poroda sam bila xs i xxs, da ne pricam da sam neke komade kupovala na djecjem odjelu, godinu prije prvog poroda kupila sam si Nike hlace br 116 (za 6godina je to!) i nosila ih ko trikvarte....eto toliko sam uska u bokovima!
Sreca je sto se kosti u trudnoci pod utjecajem hormona prerasporede i zdjelica "rasiri" inace ja ne znam stvarno kako bi jadne mrsavice s djecackom gradjom "bez bokova" radjale..
Sortiraj odgovore
Najstariji