Lemon, moja sućut
Želim ti što brži oporavak, fizički i psihički koliko je moguće. I svu sreću u budućnosti
žena-majka-carica:)
Lemon strasno je to sto si prosla, jako mi je zao! Zelim ti da skupis hrabrosti i snage za dalje i da sto prije opet budes opet trudna i rodis bebicu. Nadi neki svoj mir, uzmi si vrijeme koje ti je potrebno i onda lagano kreni dalje. Zelim ti svu srecu! 🙏🏻
Dena, meni se dogodilo. Isto kad sam isla na wc i obisala se nasla sam ugrusak, nije bio velik ali prema opisu bio je veci od tvog. Odjurila sam na hitnu i nista, rekli su mi da je ili ostatak od hematoma kojeg sam imala u pocetku ili da je neka kapilarica pukla sto je normalno jer se sve rasteze. Jesi imala mozda hematom? Meni on nikada nije iscurio, samo je nestao ali moze ostati ostatak koji je tako sitan da se na uzv ne vidi pa tako izdae, i to 2 mj nakon! Prati sada stanje, ako se ponovi i najsitnije radije odi na kontrolu, gin mi je rekla da ni jedno krvarenje u trudnoci nije normalno i uvijek treba provjeriti pa biti miran da je sve dobro. Ponovilo mi se nakon toga jos jednom i zvala sam da pitam trebam li opet na hitnu, rekla je da ne ali da treba pratiti. Kada bi se ponavljalo morala bi opet otic i provjerit. Hvala Bogu nije se ponovilo.
Hvala na brzim odgovorima, znam da nitko od nas nije strucnjak, al ipak malo umiruje kad cujem jos necija iskustva, osobito ako su sa dobrim ishodom.
Imala sam na pocetku 2 puta roskasti iscjedak, svaki put je bilo u jako jako malim kolicinama,bila kod dvije doktorice i obje su mi rekle da je beba zdrava, da se ne vidi nist i vjerojatno je od gljivica, koje sad vec vise tjedana nemam, bar nema simptoma.
Evo, zvala sam u međuvremenu u bolnicu i razgovarala sa dezurnom lijecnicom. Rekla je da s obzirom da je maternica osjetljiva da se moze desiti takav iscjedak, a moguce je da je zaostalo malo stare krvi od prijasnjih pregleda. Rekla je da mogu odmah doci na pregled kod njih, ali da mi ona preporucuje, ako zelim, da pricekam koji sat, pa da pratim sta je i kako je, pa ako se nadalje ponavlja da dođem da me pregledaju. Odlucila sam pricekati da vidim, pa ako se ponovi idem na pregled cim se muz vrati s posla, oko pola 11.
url=https://lilypie.com]
Evo da se javim da se odjavljujem sa teme, vama želim sreću dalje, tako je ispalo da sam iskusila porod prije vas, samo ću reci da je bilo grozno i da to nebi pozeljela nikome, jos sam u bolnici na mirovanju. Možda se sretnemo na nekoj drugoj temi, sretno svima
Budi hrabra draga, mislimo na tebe ❤
Ps. Dena koliko si sad trudna?
Ulazim u 23. tjedan
Lemon, moje saucesce.
.
Ja sam isto bila jedna od tih koje su 14sati mucili umjetnim trudovima jer sam presla termina, bebi pali otkucaji, pa tek tad skuzili da je mala okrenuta poprecno. Na kraju hitni carski. Beba jedva ziva ostala jer se namucila. Apgar 5. Ostala na neonatologiji 10 dana.
Al eto,sva srica pa se brzo oporavila. Kao da nista nije ni bilo.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Lemon moje saucesce Budi jaka ♡ Sretno ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dena tako su i meni rekli za ovaj drugi put kad se ponovilo. Dobro da si nazvala, da je jako hitno oni bi ti rekli da odmah dodes. Dok je stara krv dobro je, znaci da je to krvarenje proslo i sada je samo izasla stara krv. Sad prati dalje, nadam se da ti se nece ponoviti.
Dena tako su i meni rekli za ovaj drugi put kad se ponovilo. Dobro da si nazvala, da je jako hitno oni bi ti rekli da odmah dodes. Dok je stara krv dobro je, znaci da je to krvarenje proslo i sada je samo izasla stara krv. Sad prati dalje, nadam se da ti se nece ponoviti.
Razgovarala sam i sa muzem, najvjerojatnije cemo danas otici i na pregled, nikad u zivotu nisam bila na hitnoj zbog sebe, a ovaj put bih se radije uvjerila da je sve u redu.
Hvala svima! Sada cu samo misliti na sebe i na oporavak i da uspijemo imati bebu kada dobijemo zeleno svijetlo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Dena ako ces tako biti mirnija samo odi, kazu da mama uvijek mora slusati sebe i svoj osjecaj. Bolje je provjeriti pa biti mirna.
Lemon, uspjet cete imati bebu i sve ce biti dobro. Kad sam ja imala spontani bilo mi je uzasno, bojala sam se i nikako nisam nalazila mir. Onda sam se samo jedan dan pocela moliti i taj sam mjesec ostala trudna i evo sad cekam svoju bebu. Potrebno je vrijeme da odbolujes i prihvatis svoj gubitak, ovo sto si dozivjela je strasno i zato si daj vremena. Ja se od tada nisam prestala moliti i molit cu i za tebe i za sve nas. Budi hrabra, vidjet ces da si jaca nego sto mislis. ❤🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji