Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2017. 21:03

Strasno....sto ima glupih ljudi...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 21:04

Ne znam cemu taj komentar samo sam to rekla i okrenula se al su njene sestre skocile na nju i njen komentar.. Stvarno nesto jako ruzno .. Svako dijete je prekrasan dar u zivotu i taj me komentar izbacio iz takta da nisam nikako mogla doc k sebi .. Njoj na dusu .. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 21:06

E ajde kad vec postavljamo pitanja...depiliranje....kad trbuh naraste da se ni ne vidite dolje, kak onda to obavljat?? Jel prije poroda treba otic negdje na depilaciju ili nesto? Cula sam par situacija da kad trbuh poraste cure se ne depiliraju pa onda kad dodu u rodiliste tamo sestre ih obriju. Al kak na pregledima i to? 

• sretna
    12. Svibanj 2017. 21:12

sanjchi255

E ajde kad vec postavljamo pitanja…depiliranje….kad trbuh naraste da se ni ne vidite dolje, kak onda to obavljat?? Jel prije poroda treba otic negdje na depilaciju ili nesto? Cula sam par situacija da kad trbuh poraste cure se ne depiliraju pa onda kad dodu u rodiliste tamo sestre ih obriju. Al kak na pregledima i to?

Ja sam i to obavljala bez problema do samog kraja 😂 al moj trbuh nije bio bas nesto ogroman i stvarno mi nije bilo nista tesko

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 21:13

Koristis ogledalce!  ozbiljno.
    Tea njoj je na dusu....zbilja nenormalan komentar!

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 21:14

Oooo moj trbuh je kapitalac ali bez problema sam to obavila evo kako fino u tus kabinu unjela ogledalo i navali narode 😂😂😂 hahahhaah 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 21:19

Ogledalo, ogledalce moje

A sada, jedni pitanje vezano za robicu, to me vjecito zbunjuje! Bodi, benkice, gegice, toga toliko...a ja ne kuzim razliku izmedu toga..zapravo, mislim da kuzim, al zbunjena sam jos uvijek...aj ovak
    1. BENKICE majce koje se kopcaju onako sa strane
    2. BODI zna se sta je...dugih rukava, kratkih..
    3. GEGE hlacice koje imaju carape, kao stramplice
    Jesam dobro napisala?
    Al kak se onda zove bodi koji ima kao stramplice carapice za noge?

Kiki156
    12. Svibanj 2017. 21:20

Tea bas neprimjeren komentar, ali nekad ljudi kazu sto zapravo ne misle, tek tolko da nesto provale. Ali svejedno strasno. 
    Za depilaciju, ja se sada sama depiliram ali inace idem na egipatsku pa planiram otici prije poroda. Sada me nekako strah da me stiscu dolje. 

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 21:26

Gege mogu biti sa i bez stopala a kombinezon je ono zadnje sta je u komadu .. Samo pitaaj 
    Imas i body-benkicu znaci gornji stil neide preko glave a opet je bolji od same benkice jer se dolje kopca kao body 😊😊
    Ma da strasno je bas strasno ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

luce <3
    12. Svibanj 2017. 21:27

Tea2803

Ne znam cemu taj komentar samo sam to rekla i okrenula se al su njene sestre skocile na nju i njen komentar.. Stvarno nesto jako ruzno .. Svako dijete je prekrasan dar u zivotu i taj me komentar izbacio iz takta da nisam nikako mogla doc k sebi .. Njoj na dusu ..

Ja mislim da bi joj ja na takav komentar oci izvadila, alergicna sam na te gluposti!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.