Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Svibanj 2017. 09:27

Lemon, jako mi je žao radi tvog gubitka. Želim ti brz oporavak i fizički i psihički(pogotovo taj drugi).  Doći će i vaše vrijeme za bebicu. Sada misli na sebe 
    Dena, najbolje je otići doktoru. Ipak ćeš ti sama biti mirnija.
    Dobro došla, Kokolo 
    Dobro vam jutro, mamice! 
    Kiki, bebica se općenito javlja u isto vrijeme svaki dan. 

• Lorelai
    13. Svibanj 2017. 09:38

Lemon jako mi je zao zbog vaseg gubitka.Zelim brz oporavak i nadu u bolje sutra...

I_me
    13. Svibanj 2017. 09:39

Ajme lemon
    Jako mi je zao, zelim ti brz oporavak

• Dolores123
    13. Svibanj 2017. 10:51

Lemon, jako mi je žao.Nemogu si uopce zamisliti kroz sto si sve prosla, ali znam je je prestrasno.drzi se.

Belle84
    13. Svibanj 2017. 13:05

Lemon, zao mi je. Drzi se i vjeruj da je sve s razlogom, znam da ti je u ovom trenutku tesko to tako gledati, ali ja nekako vjerujem da je sve u zivotu onako kako mora biti. Sad odmaraj a vasa vas bebica ceka i kad bude spremna ona ce doci. 😘
    Jel netko zna sta bi mogao biti uzrok boli u jajniku? Ili bar mislim da je to u pitanju...boli me tamo di mi je ovulacija bila, ponekad i na dodir, pa ne znam je li zuto tijelo u pitanju ili sta? Iako kolko sam citala ono nestaje negdje u 12.tjednu... sta ne? u utorak imam pregled pa cu pitati doktoricu ali me zanima je li tko to imao mozda.

• Dena1009
    13. Svibanj 2017. 13:41

Evo mene, obavila sam pregled i konacno se mogu umiriti. Radi se samo o prokrvavljenosti maternice, koja je, kako mi je objasnila doktorica, u trudnoci kod mladih zena pojacana. Beba i je zdrava.  I da...saznali smo da cekamo deckica ☺ I sad se eto smijem,  kako ce moja sestra objasniti svom malcu od godinu i pol zasto seka ima pisu 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    13. Svibanj 2017. 13:58

Lemon, najiskrenije i iz dubine srca mi je zao! Izgubiti bebu je tesko, a jos proci sve sto si sama prosla znajuci ishod, to je pretesko. Zelim ti da se sto prije oporavis i krenete dalje. Puno srece ubuduce!

barbs
    13. Svibanj 2017. 14:03

Dena, drago mi je što je sve u redu  Barem si sada mirnija. 

• M@lena
    13. Svibanj 2017. 14:09

Tea, hvala na info o Florartu, al mislim da ce to proci bez mene. Sincic mi je pokupio neku virozu. Temperatura nekih 38. Vodili ga u dezurnu ped ambulantu, nema upale samo smrkljavi nosic, zreli kasalj i temperatura. Nadam se da ce proci dok se sama ne zarazim. 😓
    Barbs, draga, nema smisla sada razbijati glavu time sto bi bilo kad bi bilo... Opusti se, beba se ponekad zna okrenuti u zadnjem tjednu, prema tome samo opusteno. Ako bi i bilo indikacija za carski, Boze moj, ne bi bila ni prva ni zadnja. Ma nek me rezu cijelu samo da izvade dijete zivo i zdravo! 😉 bude to sve ok! 🖒
    Dena, drago mi je da je sve ok i cestitam na djecaku! 
    Ohhhh djecaci su opako poveli u omjeru s curicama 😀

I_me
    13. Svibanj 2017. 14:26

Cure ima tko onu liniju od pipice do pupka? Linia negra?! Meni se pojavila linija od pupka prema sisama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.