Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    12. Svibanj 2017. 17:13

Kiki156

Barbs a kako cesto osjecas bebu i jesu to sad pravi pokreti bas jasni ili? Zanima me samo za usporedbu 😊 Ja sam sada 19 tjedana pa da znam kada sto mogu ocekivati iako znam da nismo svi isti. Ja bebu najvise osjetim ujutro kad jedem. 😊
    M@lena i mi smo mislili ici sutra ali ce kisa. ☹️

ja sam skuzila da osjetim bebu kad su se pokreti poceli ponavljati otprilike u isto doba dana..
    znaci ujutro uz kavu, poslije setnje sa psom ( kad sjednem poslije setnje da odmorim ) i navecer kad se ususkam na kauc pred tv 

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 17:14

Ne mogu spavat. Ovo cudo udara dolje i ne mogu se opustit:)
    I-me koja je onda razlika 3d i 4d?....daj prosvijetli me. Ja brijem stalno da je to isto..
    Barbs meni nijedan od njih nije bio na zadak bogu hvala....svekrva kaze da je njoj sin bio (moj muz jelte) i da su je cijelu razrezali da se dite ne ugusi....a koliko znam u danasnja doba to je indikacija za CR

žena-majka-carica:)

I_me
    12. Svibanj 2017. 17:19

barbs

Joj, zaboravila sam spomenuti kako me nerviraju starije osobeNpr. njegov nono (djed) je skoro počeo plakati kad je doznao da će dobiti PRAUNUKA i još je rekao: Eto, prvo mora biti muško! pa sam mu baš rekla da šta bi bilo drugačije da se radilo o curici i onda se krenuo izvlačiti: ma neeee, najbitnije je da je zdravo!Taj stari mentalitet me užasno nervira…

ma to je jos supeeeerrrrr... ja kad sam ostala trudna mama je bila na selu kod bake i  djeda i kaze imam vijesti!!! a djed i ujak i mi isto... kaze mama postat cu baka!!! a djed mi kupili john deera (traktor) novi na keš.. toliko o tome!!!!
    stari prdonje... kad su ti pare i traktori i sve na kes bitniji nego sto ces dobiti praunuka..
    tako da...totalno sam oglusila na komentare starih ljudi pa makar mi to bila i rodbina

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:19

I_Me, da, većinom se i meni javlja u isto doba dana. 
    Treca sreca, znam. Rekla mi je frizerka jer je njoj mali bio na zadak. Meni dr u bolnici nije rekla ništa, a na nalazu sam vidjela da piše ZADAK.  Malo sam uplašena... Pitat ću svog ginekologa u ponedjeljak, ali sve mi se čini da će i mene carski čekati... 

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:22

I_Me, znam... Što da ti kažem. Jedini je on takav da je od početka govorio: ma ja sam siguran da Ivan  (dragi) želi sina ali ti to ne želi reći. Svi žele sina. Prvi mora biti sin. Zato sam nekako i navijala za curicu, odnosno i dragi je navijao, ali što god da jest - meni je najbitnije da je sve u najboljem redu, pogotovo nakon onoga što se našim prijateljima desilo kad je bila trudna 5 mjeseci (morali pobaciti jer je ostala bez plodne vode) i bratu i kunjadi od našeg kuma isto sr*** kad je bila trudna 6 i pol mjeseci... 

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 17:23

Barbs ne nije J bio na zadak hvala Bogu zapravo .. Nadam se da ce se okrenuti svakako ima jos vremena :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:24

Tea, da, čula sam da je moguće da se i okrene, ali su npr mojoj frizerki već u 28.tjednu rekli da ide na carski jer je nemoguće da se okrene. Vidjet ćemo. Ima svakako još vremena. Neću paničariti prije vremena. 

I_me
    12. Svibanj 2017. 17:25

treca_sreca

Ne mogu spavat. Ovo cudo udara dolje i ne mogu se opustit:)
    I-me koja je onda razlika 3d i 4d?….daj prosvijetli me. Ja brijem stalno da je to isto..
    Barbs meni nijedan od njih nije bio na zadak bogu hvala….svekrva kaze da je njoj sin bio (moj muz jelte) i da su je cijelu razrezali da se dite ne ugusi….a koliko znam u danasnja doba to je indikacija za CR

3D je slika, a 4D ti je filmic.. ne znam kako da ti bolje objasnim..
    4D brze hvata snimke tj slike pa djeluje kao film tj kao snimak

• sretna
    12. Svibanj 2017. 17:26

Bas ste se raspisale danas 😄 a ja jedva stognem citat, a kad imam vremena, onda je zatisje 😂

Mislim da sam se malo preforsirala, na poslu je bila ludnica, dosla sam doma i isla rsdit cheese pa obrisat prasinu i pospremit, malo mi se maternica pocela grcit, sad sam popila magnezij i sjela pa idem usisat jos. 

I_me
    12. Svibanj 2017. 17:30

barbs

I_Me, znam… Što da ti kažem. Jedini je on takav da je od početka govorio: ma ja sam siguran da Ivan (dragi) želi sina ali ti to ne želi reći. Svi žele sina. Prvi mora biti sin. Zato sam nekako i navijala za curicu, odnosno i dragi je navijao, ali što god da jest - meni je najbitnije da je sve u najboljem redu, pogotovo nakon onoga što se našim prijateljima desilo kad je bila trudna 5 mjeseci (morali pobaciti jer je ostala bez plodne vode) i bratu i kunjadi od našeg kuma isto sr*** kad je bila trudna 6 i pol mjeseci…

al to su ljudi starog kova...njima mora biti prvo pa musko i zeni je mjesto u kuhinji...  ..nema koristii od sekiranja.. nemos ih promjeniti, mozes promjeniti samo sebe i izignorirati to sve.. (bar ja to radim,ne treba mi negativa )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.