Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    12. Svibanj 2017. 16:27

Barbs, cestitam na deckicu! 😄
    Gadljivo? Ma neee. Vidjet ces, lijep je to osjecaj, a iskreno nisam stigla razmisljati ni o cemu. Samo sam bila sretna sto je to iza nas i sto drzim svog sina konacno. 😊i jedva cekala da nes pojedem jer sam bila gladna ajmeeee...iscrpi sve to 😊

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 16:37

M@lena javiim obavezno ja jako volim cvijece moramo svasta nesto i kupitiii 😃😃😃
    Idemo za nekih sat vremena pa javim kasnije
    Uzivajte busice moje ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    12. Svibanj 2017. 16:48

Hvala, mamice!!! 
    Da, I_Me, krajem 9.mjeseca ili početkom 10. nam stiže mali Diego.  Dragi je rekao: TAJ ĆE BITI BOLJI OD MARADONE U NOGOMETU  I_me, da te pitam, gdje ideš raditi 4D?
    Kika, bebica je udarala, ali ja to nisam osjetila. Nešto se sramio ujutro 
    Što se dojenja tiče, dojit ću do kad budem mogla i AKO budem mogla, ali mi je glupo kad netko kaže da je to poseban odnos između mame i bebe. Bože moj, ako dojetenje ne ide - ne ide. Zašto mučiti sebe i bebu? Ako nemaš dovoljno mlijeka,  zar to znaći da će se odnos smanjiti? Nikako. Moja prijateljica nije dojila bebe (blizance), pa su opet jako povezani. Druga prijateljica je brzo ostala bez mlijeka i jako su povezani. Slažem se da je majčino mlijeko bolje od adaptiranog (i jeftinije), ali to je stvar odabira, ali i mogućnosti (ako netko ima mlijeka ili nema!).
    Što se gađenja na porodu tiče, to prođe svakoga kad vidi to maleno stvorenje. I kod mene će dragi sa mnom i još govori: neću gledati dolje.  Kao da je to bitno! Najbitnije je da je netko pored tebe, pogotovo voljena osoba (po mogućnosti otac djeteta, mada su poznanice prisustvovale rođenju nećaka/nećakinje unatoč tome što su njihove sestre imale partnera. To je bila njihova želja. 

barbs
    12. Svibanj 2017. 16:49

EDIT: *dojenje! 

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:02

Joj, zaboravila sam spomenuti kako me nerviraju starije osobe  Npr. njegov nono (djed) je skoro počeo plakati kad je doznao da će dobiti PRAUNUKA i još je rekao: Eto, prvo mora biti muško! pa sam mu baš rekla da šta bi bilo drugačije da se radilo o curici i onda se krenuo izvlačiti: ma neeee, najbitnije je da je zdravo!  Taj stari mentalitet me užasno nervira... 

Kiki156
    12. Svibanj 2017. 17:02

Barbs a kako cesto osjecas bebu i jesu to sad pravi pokreti bas jasni ili? Zanima me samo za usporedbu 😊 Ja sam sada 19 tjedana pa da znam kada sto mogu ocekivati iako znam da nismo svi isti. Ja bebu najvise osjetim ujutro kad jedem. 😊 
    M@lena i mi smo mislili ici sutra ali ce kisa. ☹️

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:03

Tea, Malena, Treca sreca i ostale mame koje imaju min.jedno dijete, da li vam je beba ikada bila okrenuta na zadak? 

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:04

Kiki156

Barbs a kako cesto osjecas bebu i jesu to sad pravi pokreti bas jasni ili? Zanima me samo za usporedbu 😊 Ja sam sada 19 tjedana pa da znam kada sto mogu ocekivati iako znam da nismo svi isti. Ja bebu najvise osjetim ujutro kad jedem. 😊
    M@lena i mi smo mislili ici sutra ali ce kisa. ☹️

Ja osjećam da je to bebin udarac e sada... javlja se ujutro, popodne, navečer... po cijele dane   Ponekad se zna javiti puno puta u sat vremena, pa onda zatišje na par sati i takoc  Misliš na pokrete koje sam vidjela na uvzu ili? 

I_me
    12. Svibanj 2017. 17:09

barbs

Hvala, mamice!!!
    Da, I_Me, krajem 9.mjeseca ili početkom 10. nam stiže mali Diego.Dragi je rekao: TAJ ĆE BITI BOLJI OD MARADONE U NOGOMETUI_me, da te pitam, gdje ideš raditi 4D?

idem kod privatne dok.Line Štefanic u Poreču. 

USLUGE KOJE VAM MOŽEMO PONUDITI: 
    [ul]
    [li] kompletan ginekološki pregled[/li]
    [li] PAPA test ( nalaz za 7 - 10 dana)[/li]
    [li] određivanje stupnja čistoće[/li]
    [li] uzimanje cervikalnih briseva ( Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, aerobi, anaerobi,   HPV )[/li]
    [li] ultrazvučni pregled vaginalnom sondom s color dopplerom[/li]
    [li] nadzor i vođenje trudnoće[/li]
    [li] ultrazvučni pregled abdominalnom sondom ( 2D, 3D i 4D )[/li]
    [li] Ctg nadzor[/li]
    [li] kontracepcija[/li]
    [li] postavljanje i vađenje materičnog uloška ( bakrena i hormonska spirala )[/li]
    [li] hormonska nadomjesna terapija i liječenje[/li]
    [li] ginekološka endokrinologija ( nepravilnosti i regulacija menstrualnog ciklusa )[/li]
    [li] kolposkopija[/li]
    [/ul]

svi ju jakoooo hvale i cula sam samo pozitivne komentare za nju i da se jako posveti pregledu i pacijentu.
    ja sam se narucivala u 17tt i predlozila mi je 3D i anomaly scan u 23 t na koji idem sada. rekla mi je da se 4D radi par tjedana poslije,tj da se tada najbolje vidi sve.. a ja ko ja ne mogu cekat pa idem sad 17og na 3D.
    pregled traje 1h, i dodje 400-500kn..nisam sigurna.

barbs
    12. Svibanj 2017. 17:11

I_me, čula sam za nju da je među najboljima, ali i da je u Rijeci jedan najbolji, pa sada razmatram malo kome otići. I mi se moramo naručiti na pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.