Barbs, nemoj se obazirat na takve komentare. Dize mi se kosa na glavi od toga da musko mora bit prvo
Nasi su rekli da samo neka je zivo i zdravo, ali da bi voljeli da je decko jer sve su unuke, pa malo za promjenu..ali naravno da im je svejedno, to su samo eto neke njihove misli
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
moji obrnuto, razočarani što je muško. Drugi put je sveki doslovno reagirala "ahh, opet muško?!"
A treći put (kad nam je ono sa 16tt rekao gin da je 98% pišonja) nije ni trebala komentirat, znamo obje šta misli
Bože me sačuvaj...ne valjaju mi ni jedni ni drugi. Bilo bi dobro da ljudi znaju sačuvat takve komentare za sebe!
žena-majka-carica:)
Ma to i jest najbitnije. Moj tata ima 2 unuka i unuku (sestra iz prvog braka). Njegovi roditelji imaju 2 sina, pa se mama nadala da će biti curica jer su i oni htjeli curicu dobiti, ali eto ti
Pa su rekli na moj komentar: nije mi bitno ni što će biti drugo dijete (jednoga dana
) i oni meni: ma bit će ti bitno ako imaš već sina.
Moji roditelji niti jednom nisu rekli: mi bi da bude curica/dečko. Svaki put nakon pregleda bi me pitali: JE SVE U REDU? ŠTA SU REKLI??
Ne mogu spavat. Ovo cudo udara dolje i ne mogu se opustit:)
I-me koja je onda razlika 3d i 4d?….daj prosvijetli me. Ja brijem stalno da je to isto..
Barbs meni nijedan od njih nije bio na zadak bogu hvala….svekrva kaze da je njoj sin bio (moj muz jelte) i da su je cijelu razrezali da se dite ne ugusi….a koliko znam u danasnja doba to je indikacija za CR
3D je slika, a 4D ti je filmic.. ne znam kako da ti bolje objasnim..
4D brze hvata snimke tj slike pa djeluje kao film tj kao snimak
e pa to....znači jedno i drugo je isti model (3D prikaz bebe) samo ako dobiš slikicu (statičnu) to je čisti 3D a ako promatraš kroz vrijeme, onda je ta četvrta dimenzija vrijeme....to sam i kontala tako. Meni svaki put pali "4D" ginekolog...
Barbs - prerano ti je još za gledat "u kojem je položaju", jer beba će se još x puta preokrenuti....nemaj frke!
Barbs mislila sam na ove svakodnevne pokrete. Ja jos ne osjecam tako da se javlja u isto vrijeme kao sto I_me kaze. Kad se to pocne tako osjecati? Je li jos prerano za to u ovoj mojoj fazi?
Najvise kuckanja osjetim ujutro kad se zavalim na kauc, onako nesto izmedu lezanja i sjedenja. Ponekad je znalo biti i navecer ili preko dana ali manje ili rjede nego ujutro.
Moja prijateljica je imala bebu na zadak i tako joj je bilo od pocetka trudnoce. Cijelo su joj vrijeme govorili da je decko a na kraju je rodila curicu! Ispalo je da je to sto su vidjeli bila pupcana vrpca ili nesto, a spol nisu mogli jasno vidjeti jer je beba bila okrenuta. Isla je na carski rez i to ti onda bude dogovoreno, dakle rekli su joj tocan dan i sat kada ce ici roditi. Nije osjetila ni trudove ni nista. Svi bi mi voljeli roditi vaginalno ali nekako mi se cini bolje da kad vec mora biti carski da te tako naruce nego da zavrsis na hitnom carskom nakon xy sati muce ja. I uglavnom, tata je cekao vani ocekujuci sina i izlazi sestra i kaze cestitam na kceri 😂 On je jadan mislio da je doslo do zabune!
uuuuuu, a da je bilo obrnuto čekalo bi sina sve rozo
meni isto planirani CR ne zvuči strašno, mimoiđu te trudovi i ine muke druge. "Samo" je oporavak kažu dosta teži, mada može se i vaginalni zakomplicirat i da se oporavljaš duuuugo.
Najgore je zbilja kad se žene muče muče, pa onda ih nakon tolike muke ipak pošalju na CR....sjećam se jedne žene što je sa mnom ležala na čuvanju, jadna punih 24 h je bila u rađaoni, već smo se zabrinule što je s njom i onda tek su ju poslali na CR. Strašno..
Treca sreca da carski malo duze zarasta ali to isto ovisi o tome kako su te zarezali i koliko se tvoje tijelo opcenito brzo oporavlja. "Mana" carskog je sto ne bi smjele iduce dvije godine zatrudnit jer navodno toliko maternici treba da sasvim zacijeli, iako znam zene koje su nakon godinu dana ili cak ni toliko ostale trudne i normalo rodile.
E a zanima me jos kavo stanje bude stanje dolje nakon poroda? Vrati li se na isto? Vidi li se sav? I recimo ako zavrsis na vakumu jel ti onda i nju razvuce? Hahaha glupa pitanja al evo kad vec o svemu raspravljamo.... 😂
Treca sreca da carski malo duze zarasta ali to isto ovisi o tome kako su te zarezali i koliko se tvoje tijelo opcenito brzo oporavlja. "Mana" carskog je sto ne bi smjele iduce dvije godine zatrudnit jer navodno toliko maternici treba da sasvim zacijeli, iako znam zene koje su nakon godinu dana ili cak ni toliko ostale trudne i normalo rodile.
E a zanima me jos kavo stanje bude stanje dolje nakon poroda? Vrati li se na isto? Vidi li se sav? I recimo ako zavrsis na vakumu jel ti onda i nju razvuce? Hahaha glupa pitanja al evo kad vec o svemu raspravljamo…. 😂
😄😄😄
Ne vidi se sav, bar ja svoj uopce ne vidim, sve se vrati na svoje 😄 za vakum ne znam i nadam se da ga nece upotrebljavat na meni zbog sigurnosti bebe
Hvala bogu vakuum nisam dosad iskusila i nadam se da necu, radi bebe ponajprije....a ovo drugo. Khm nista vishe nije isto kao prije...barem meni. Ne znam jel ima veze tko te siva (moguce i to!) ali meni evo ni nakon prvog a pogotovo nakon drugog dolje se to sve nikad nije "vratilo na staro".
Iako treba uzet u obzir da sam rodila dvoje ogromne i glavate djece s opsegom glave od bebe od par mjeseci....a nije isto jel ti dolje prodje malac od 4,5 kile ili neka sitnija beba od 2ipol-3kg (mojoj sestri su obje cure zajedno imale grama koliko moj Tomo sam! A rodjene na termin...)
Sortiraj odgovore
Najstariji