Gege mogu biti sa i bez stopala a kombinezon je ono zadnje sta je u komadu .. Samo pitaaj
Imas i body-benkicu znaci gornji stil neide preko glave a opet je bolji od same benkice jer se dolje kopca kao body 😊😊
Ma da strasno je bas strasno ..
Ali uglavnom gege su hlacice? A body benkica-to se kopca s jedne strane na drugu i jos dolje kao bodi? Mislim, koliko god puta sam sudjelovala u preavlacenju necakinja i drugih bebica, jos uvijek me to zbunjuje jer bi pri tim presvlacenjima uvijek sve bilo pripremljeno, pa se nije nista imenovalo..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mah, da, neću se opterećivati time još... a i što god bude, bit će... samo da je s nama dobro Svakako se slažem s time da je nešto najgore što trudnici, a i bebici mogu napraviti jest mučiti ih tot sati u rađaoni i tek kad vide da NE IDE prirodno onda na CR. To se desilo našim prijateljima. Tek kad su malome otkucaji srca počeli padati su je hitno vodili na CR a njoj rekli već 5 tjedana prije da će teško prirodno roditi jer je previše utegnuta (tako nekako
). Mučili je oko 12 sati u rađaoni, a trudove imala oko 20 sati.
Druga prijateljica u rađaoni bila 28 sati i tek onda na CR. Strašno.
Ajmeeee, što mi se riga od tih komentara. Pričala mi je jednom prijateljica kako je njenoj prijateljici jedna bila rekla: je l' da da je drugačije kad dobiješ sina? a ona njoj: pa kako to misliš? i ta joj odgovori: pa dečkić je ipak mamin sin. to je drugačija ljubav. i ova njoj: a šta je meni curica? mamino govno? (prvo je dobila curicu, pa onda dečkića)
Uglavnom, ljudi ne znaju kad treba zašutiti.
Pozdrav, evo i mene napokon..Misec dana vas vec citam i evo uspila sam do kraja nekako doci :) super ste, imam osjecaj ko da vas sve vec poznam.. Trudna sam 16tjedana i jos ne znamo sto nosim( jos nismo sigurni zelimo li znati ). Imamo sina od 19 miseci i dobila sam termin na isti dan i za novu bebicu
evo da se nadovezem na ovo zadnje o carskom ja sam bila jedna od tih "sretnica" koju su nakon saaati mucenja ipak na hitan carski odveli..nadam se da cu ga sad izbjeci jer mi je oporavak stvarno dugo trajao..trebalo mi je dobrih misec dana da se mogu normalno ispraviti, a s malom bebicom je to stvarno koma.. Nadam se da je razmak od 2 god ok i da cu ovaj put prirodno..
laku noc svimaaa
Evo da se javim da se odjavljujem sa teme, vama želim sreću dalje, tako je ispalo da sam iskusila porod prije vas, samo ću reci da je bilo grozno i da to nebi pozeljela nikome, jos sam u bolnici na mirovanju. Možda se sretnemo na nekoj drugoj temi, sretno svima
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jutro cure. Ne mogu nigdje pronac, pa ako neka ima slicno iskustvo molim savjet.
Danas sam se probudila i otisla na wc i kad sam se obrisala na papiru je bilo iscjetka, koji je bio kao normalan iscjedak ( pojacan i tamniji mi je u trudnoci al bez mirisa), a na njemu mala krvava mrljica ( ko da je neko pinkalom na njemu napravio šaru), neznam kako da to opisem drugacije, znaci nije izasla sama krv niti je iscjedak bio krvav, smeđ, roza vec samo mala mrljica na normalnom iscjedku. Natrag sam legla, bebica se probudila i lupka, nemam bolova ni nista. Odlucila sam pricekat sljedeci odlazak na wc pa ako se ponovi zvati u bolnicu. Jel ima neko da mu se sta slicno desilo?
url=https://lilypie.com]
Jutro! Ja bih rekla da je to neka kapilarica pukla a kolicina krvi je toliko mala da se nije razlila vec prije izlaska zgrusala. vidjet ces prilikom odlaska iduci put na wc hoce se ponoviti, svakako prati!!
Lemon strasno mi je zao! Ne postoje rijeci koje te sada mogu utjesiti, u to sam sigurna. Ali isto tako vjerujem da ces opet se pridruziti ovakvoj grupi i da ce sve biti u redu, te da ces drzati u rukama svoju malu bebicu. Sada se to mozda cini dalekim ili teskim ili nemogucim, ali doci ce taj dan...i onda ce ti bit lakse kad pogledas u proslost. Uz tebe smo i dalje, i zelim ti da se brzo oporavis! 💕😘
Kokoloo dobrodosla!
Lemon strasno je to sto si prosla, jako mi je zao! Zelim ti da skupis hrabrosti i snage za dalje i da sto prije opet budes opet trudna i rodis bebicu. Nadi neki svoj mir, uzmi si vrijeme koje ti je potrebno i onda lagano kreni dalje. Zelim ti svu srecu! 🙏🏻
Dena, meni se dogodilo. Isto kad sam isla na wc i obisala se nasla sam ugrusak, nije bio velik ali prema opisu bio je veci od tvog. Odjurila sam na hitnu i nista, rekli su mi da je ili ostatak od hematoma kojeg sam imala u pocetku ili da je neka kapilarica pukla sto je normalno jer se sve rasteze. Jesi imala mozda hematom? Meni on nikada nije iscurio, samo je nestao ali moze ostati ostatak koji je tako sitan da se na uzv ne vidi pa tako izdae, i to 2 mj nakon! Prati sada stanje, ako se ponovi i najsitnije radije odi na kontrolu, gin mi je rekla da ni jedno krvarenje u trudnoci nije normalno i uvijek treba provjeriti pa biti miran da je sve dobro. Ponovilo mi se nakon toga jos jednom i zvala sam da pitam trebam li opet na hitnu, rekla je da ne ali da treba pratiti. Kada bi se ponavljalo morala bi opet otic i provjerit. Hvala Bogu nije se ponovilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji