a ja sad idem spavat, da se izborim protiv potencijalnih virusa i boleščina što sam pokupila maloprije...bila s mladjim u pedijatrica radi oka i čekali punih sat vremena medju kašljavim klincima. Mislim žao mi tih mama s bebicama na ramenu, al žao mi i mene da ne pokupim kakvo s*anje, došlo mi da pitam da idem preko reda..
aaaaa, idući put šaljem muža nek ide na takva mjesta.
žena-majka-carica:)
Treca sreca ma kak se ne bi kuzili 😙😙
Ajde odmaraj nadam se da neces nista pokupiti ufff 😐😐😐
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mislim da mi tada nista nece bit gadljivo, jer ce se radit o mojoj bebici, ali opet...gledala sam na youtubu snimke poroda i tu sam se skoro izbljuvala...ja neznam kak bi muzic uspio izdrzat..mislim da bi bilo ko na filmu, da ce se onesvijestit
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozdrav, mame!Dobro došle nove mamice!
Mene su poslali na vađenje krvi (kks), urin, urinokulturu, za bolesti i na krvnu grupu (nakon potvrđivanja trudnoće).
Eto nas s pregleda. Dr kaže da je sve u najboljem redu i da se super razvija. Prvo je rekla 90%kad ono
. Nekako je okrenula uvz (ne znam vam objasniti - tako je dragi rekao
) i eto ti - PIŠONJAAAAA nam stižeeeeee
Dragi je rekao da je nekako navijao za curicu jer svi njegovi prijatelji imaju sina, ali da je najbitnije da je sve u redu (pogotovo nakon vjenčanja). Ja nisam imala posebne želje. Najbitnije mi je oduvijek bilo da je sve u redu!
U ponedjeljak idem endokrinologici. TSH je 2.40, što je dobro u trudnoći, ali mi je FT4 ispod norme. Vidjet ćemo što će doktorica reći.
Isto tako, u ponedjeljak, u 18.00 idemo socijalnom ginekologu. Nadam se da će me pregledati.
Moramo dogovoriti termin za 4D i za tečaj.
Vrijeme je da počnemo gledati opremu i odjeću za bebu.
Znaci Diego stize?! 😜
Cestitam na pisonji 😃
Ja nisam nest gadljiva al zato muz je! Ako se popiskim,pokakam ili povracam bas me briga.. to je sve moje 😂
Al za muza ne znam... 😄😄😄
Odmah je rekao da ce biti samnom na porodu i sve al da dolje nema sanse da gleda.. kaze drzat ce me za ruku i tjesiti me i disati samnom al da ce zazmirit u trenutku kad beba izlazi van da ne bi nesto slucajno vidio. 😄😄
I_me hahahah...bar je rekao da ce bit prisutan, pokazao zelju da bude uz tebe 😊
Ja bih se samo nadovezala na ovu temu o porođaju (kakanje,povračanje i sl. "neugodne" situacije). Obzirom da sam slicne struke, mogu sa sigurnoscu reci, da je sestrama, doktorima i babicama, to sasvim normalna pojava i da se vec nakon nekoliko minuta ni ne sjecaju vase kakice. Znam da nas ima svakakvih (na žalost), al svaki med.djelatnik koji drži do svoje struke, nece se ni obazirati na to i proci ce kroz takve stvari bez ismijavanja i spominjanja istog, u suprotnom je, samo i jedino, on taj koji se treba sramiti.
url=https://lilypie.com]
Ma nece vam biti gadljivo sigurno ... Ja sam ga svog izljubila obrisu ti oni prije ali opet tako ima poseban i divan miris bez obzira sta je ovaj cas izaslo iz tebe 😁😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma samo da dode taj trenutak pa cemo te stvari rjesavat u hodu
Treca sreca na to mogu samo dodati da i meni je zao ali sta sada sjest i plakat ? Ne idemo dalje ima puno bitnijih stvari u zivotu … Pustimo tu temu svatko od nas ima svoj stav,svoje nesto pogledajte samo gore ovaj divan popis koliko nam bebica stize 😍 E to je sreca 😍
I da se nadovezem da osjetila sam i u tom kratkom peridou i naprosto je lijep osjecaj ali eto necemo plakati 😁😁
E fali edit hahaha
Mi idemo rucati i onda idemo malo u setnju na Flora Art gledati cvijecee 😍😍😍
Da, to bi se moglo razvuci u beskonacno 😊,
Slobodno me zaustavite, nekad nisam ni svjesna da mozda i previse piskaram za ovaj tip foruma.
Treca sreca, hvala na lijepom komentaru. 😙
Tea, FlorArt! I mi smo mislili sutra otici al se bojim guzve. Ajd javi kak je bilo i je li prevelika guzva da vidim hocu ici ili ne 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji