Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 15:34

a ja sad idem spavat, da se izborim protiv potencijalnih virusa i boleščina što sam pokupila maloprije...bila s mladjim u pedijatrica radi oka i čekali punih sat vremena medju kašljavim klincima. Mislim žao mi tih mama s bebicama na ramenu, al žao mi i mene da ne pokupim kakvo s*anje, došlo mi da pitam da idem preko reda..
    aaaaa, idući put šaljem muža nek ide na takva mjesta.

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 15:41

Treca sreca ma kak se ne bi kuzili 😙😙
    Ajde odmaraj nadam se da neces nista pokupiti ufff 😐😐😐

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 15:43

Mislim da mi tada nista nece bit gadljivo, jer ce se radit o mojoj bebici, ali opet...gledala sam na youtubu snimke poroda i tu sam se skoro izbljuvala...ja neznam kak bi muzic uspio izdrzat..mislim da bi bilo ko na filmu, da ce se onesvijestit

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    12. Svibanj 2017. 15:49

barbs

Pozdrav, mame!Dobro došle nove mamice!
    Mene su poslali na vađenje krvi (kks), urin, urinokulturu, za bolesti i na krvnu grupu (nakon potvrđivanja trudnoće).
    Eto nas s pregleda. Dr kaže da je sve u najboljem redu i da se super razvija. Prvo je rekla 90%kad ono. Nekako je okrenula uvz (ne znam vam objasniti - tako je dragi rekao) i eto ti - PIŠONJAAAAA nam stižeeeeee
    Dragi je rekao da je nekako navijao za curicu jer svi njegovi prijatelji imaju sina, ali da je najbitnije da je sve u redu (pogotovo nakon vjenčanja). Ja nisam imala posebne želje. Najbitnije mi je oduvijek bilo da je sve u redu!
    U ponedjeljak idem endokrinologici. TSH je 2.40, što je dobro u trudnoći, ali mi je FT4 ispod norme. Vidjet ćemo što će doktorica reći.
    Isto tako, u ponedjeljak, u 18.00 idemo socijalnom ginekologu. Nadam se da će me pregledati.
    Moramo dogovoriti termin za 4D i za tečaj.
    Vrijeme je da počnemo gledati opremu i odjeću za bebu.

Znaci Diego stize?! 😜
    Cestitam na pisonji 😃

I_me
    12. Svibanj 2017. 15:52

Ja nisam nest gadljiva al zato muz je! Ako se popiskim,pokakam ili povracam bas me briga.. to je sve moje 😂
    Al za muza ne znam... 😄😄😄
    Odmah je rekao da ce biti samnom na porodu i sve al da dolje nema sanse da gleda.. kaze drzat ce me za ruku i tjesiti me i disati samnom al da ce zazmirit u trenutku kad beba izlazi van da ne bi nesto slucajno vidio. 😄😄

12. Svibanj 2017. 15:56

I_me hahahah...bar je rekao da ce bit prisutan, pokazao zelju da bude uz tebe 😊

• Dena1009
    12. Svibanj 2017. 16:04

Ja bih se samo nadovezala na ovu temu o porođaju (kakanje,povračanje i sl. "neugodne" situacije). Obzirom da sam slicne struke, mogu sa sigurnoscu reci, da je sestrama, doktorima i babicama, to sasvim normalna pojava i da se vec nakon nekoliko minuta ni ne sjecaju vase kakice. Znam da nas ima svakakvih (na žalost), al svaki med.djelatnik koji drži do svoje struke, nece se ni obazirati na to i proci ce kroz takve stvari bez ismijavanja i spominjanja istog, u suprotnom je, samo i jedino, on taj koji se treba sramiti. 

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    12. Svibanj 2017. 16:04

Ma nece vam biti gadljivo sigurno ... Ja sam ga svog izljubila obrisu ti oni prije ali opet tako ima poseban i divan miris bez obzira sta je ovaj cas izaslo iz tebe 😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Svibanj 2017. 16:10

Ma samo da dode taj trenutak pa cemo te stvari rjesavat u hodu 

• M@lena
    12. Svibanj 2017. 16:22

Tea2803

Treca sreca na to mogu samo dodati da i meni je zao ali sta sada sjest i plakat ? Ne idemo dalje ima puno bitnijih stvari u zivotu … Pustimo tu temu svatko od nas ima svoj stav,svoje nesto pogledajte samo gore ovaj divan popis koliko nam bebica stize 😍 E to je sreca 😍
    I da se nadovezem da osjetila sam i u tom kratkom peridou i naprosto je lijep osjecaj ali eto necemo plakati 😁😁
    E fali edit hahaha
    Mi idemo rucati i onda idemo malo u setnju na Flora Art gledati cvijecee 😍😍😍

Da, to bi se moglo razvuci u beskonacno 😊, 
    Slobodno me zaustavite, nekad nisam ni svjesna da mozda i previse piskaram za ovaj tip foruma. 
    Treca sreca, hvala na lijepom komentaru. 😙
    Tea, FlorArt! I mi smo mislili sutra otici al se bojim guzve. Ajd javi kak je bilo i je li prevelika guzva da vidim hocu ici ili ne 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.