Joj,i mene nesanica muči zadnjih par dana..već se oko 4-5 ujutro budim i prevrćem se do dizanja za posao
Inače sam velika spavalica, probat ću danas popodne jer sam prek dana ko zombi
Wanttobemom da pronatal su mi preporucili jos dok smo pokušavali pa sam i nastavila.
Kiara
Joj,i mene nesanica muči zadnjih par dana..već se oko 4-5 ujutro budim i prevrćem se do dizanja za posao
Inače sam velika spavalica, probat ću danas popodne jer sam prek dana ko zombi
ista situacija i kod mene baš ista i isto sam velika spavalica inače, mogla bih spavati po cijeli dan a sada nema šanse, baš sam i ja to rekla svom mužu , danas popodne ću sigurno spavati haha
Ja sam inace spavalica velika. I prije trudnoce sam spavala popodne redoviti nekoliko puta tjedno
A sada tek imam potrebu za popodnevnim snom. Rucam i odmah spavanac
Trenutno mi jedino odgovara spavanje na polu bok/polu trbuh. Sve ostalo ne ide nikako, odmah mi je muka. Inace spavam u polozaju "fetusa", skupljena nogama prema prsima, a sada nema sanse. Pocnem se skupljati i odmah muka. Izgleda ne mogu dvoje odjednom tako spavati 😂 Moje malo se vec zna izboriti za sebe
Ja sam inace spavalica velika. I prije trudnoce sam spavala popodne redoviti nekoliko puta tjedno
A sada tek imam potrebu za popodnevnim snom. Rucam i odmah spavanac
Trenutno mi jedino odgovara spavanje na polu bok/polu trbuh. Sve ostalo ne ide nikako, odmah mi je muka. Inace spavam u polozaju "fetusa", skupljena nogama prema prsima, a sada nema sanse. Pocnem se skupljati i odmah muka. Izgleda ne mogu dvoje odjednom tako spavati 😂 Moje malo se vec zna izboriti za sebe
kad bi barem ja mogla tako spavati preko dana bilo bi super
Dobro došle nove cure :)
Ja sam ušla u 12.tjedan :)
Jučer me uhvatila prva opaka mučnina. Ne znam da li je to stvarno mučnina ili trbušna viroza. Povraćala sam skoro pa cijeli dan (mada mi je ujutro bilo sve normalno). Što god da sam u usta stavila (kreker ili vodu) izbacila bih.. Sada me strah. Kad sam se probudila nisam imala nikakvih mučnina, osim što sam bila jako jako hladna. Nešto sitno sam pojela i eto, dva sata kasnije imam osjećaj kao da će me opet te mučnine krenuti. :/ Kako ih spriječiti?
Dobro, umjesto da odmaram ja eto pomalo obavljam kućanske poslove :D
Ja inače nemam problema sa spavanjem. Zaspem oko 10 i probudim se oko 8. :D Jedino sam sinoć "pretjerala" jer mi je bilo slabo. Općenito nemam tu potrebu spavati popodne... mada eto, užasno mi se sada spava
Jučer sam išla na pregled za kromosomopatiju. Radili su mi ultrazvuk za nuhalni nabor (NAPOKON sam i ja dobila slikice s uvza :D) i na vađenje krvi. Za 5 dana gotovi nalazi.
To malo čudo je udaralo rukama i nogama (što naravno još ne osjećam), ali je baš bilo lijepo vidjeti
Inače, kako ste mi vi? :)
Zato ja nista zivo ne radim po kuci
hahah ma ja nit šta radim jer sam umorna nit spavam nadam se da će ta nesanica proći uskoro pa da ću se naspavat ko čovjek, i na poslu sam totalno ne korisna, ne mogu se koncentrirati, samo mislim kad ću doma
Cure, zvala ja upravo sestru da se naručim kod doktora i naručila me tek za mjesec dana. Jel i vi mislite da je to ludo
Naravno da je ludo. To je i meni ucinila u prvoj trudnoci sestra koja je bila na zamjeni bas taj tjedan kad sam zvala, jer obicno trudnice naruce u roku 2 tjedna. Odi privatno. Ja sam tako ucinila. Barem sam mirno docekala 9. tj i pregled 😊. I ako nisi vec, kupi si folnu u ljekarni.
Sve nove trudnice wellcome 😉
Misliš da mogu folnu na svoju ruku uzeti? Hm..jel ona obavezna u svakoj trudnoći?
Prvo sto me tada pitala privatna ginekologinja je bilo jesam li pocela piti folnu i ako nisam da si uzmem Elevit obavezno. To su bile njene rijeci, a poslije mi je moja doktorica rekla da sam dobro ucinila i propisala Folacin. Ako ces ici na kombinirani test, jedno od pitanja ce biti jesi pila folnu u prva tri mj trudnoce jer folna kiselina smanjuje vjerojatnost ostecenja neuralne cijevi (ako sam se dobro izrazila). Pretjerati ne mozes ako se drzis preporucene doze (glupo je i pomisliti da neces). Ako nisi sigurna, nazovi svoju doktoricu i pitaj. Moja doktorica to smatra necim sto je jako vazno. Evo, to je moje iskustvo i misljenje. Pusa i sretno! 😊
Koju si folnu kiselinu uzela? neku određenu marku nešto ili je svejedno, da tražim u ljekarnoj što mi oni nude.
Ja sam pitala u ljekarni pa su mi dali Folacin od Solgara 400 mikrograma. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji