Pa baš. I ja da nisam uspjela upasti preko reda, otisla bih prvi pregled obaviti privatno. Boli me briga, privatniku je samo bitno da naplati, a to hoces se vratiti ili ne...bas ih briga. Odluka je na tebi.
Meni je bilo veliko olaksanje vidjeti tu malu tockicu unutra. Pola simptoma mi je prestalo
Ima li koja od vas problema s alergijom?
Mene sinusi ubiše zadnjih10 dana i čini mi se da je to od cvjetanja nekog...jer me uhvate i neki napadaji kihanja, curi nos, oči....koma. Ali koliko znam u trudnoći se ništa protiv alergija ne smije pit?
žena-majka-carica:)
Koliko znam, ni jedan lijek za alergiju ne smijes uzimati...jedino znam sigurno za sterimar sprej za nos da mozes.
to je valjda kao aquamaris, ista shema....morska voda
imam doma aquamaris classic i strong pa ih kombiniram ali to samo vlaži/odčepljuje nos, trebam smislit nešto čime bi smanjila alergijsku reakciju jer 99% sam sigurna da ovi problemi zadnjih 2tj su na alergijskoj osnovi. Za ne falit imamo park ispred kuće i jako smo nisko pa ne mogu pobjeć, jedino da se zatvorit u kuću i ne zračit uopće....a ja stalno zračim jer mi uvik fali kisika
žena-majka-carica:)
Treca_sreca
Mojim 3 kolegicama su prosuljivali na cuvanju i na porodiljnom ali nema veze
Ovo kaj velis za HZZO to mislim da dobivas isto kao i nezaposlena al budem nazvala i provjerila
Kiara
to je valjda kao aquamaris, ista shema….morska voda
Da, slicno je. Znam provjerno da unutra ima i hijaluronske kiseline koja stiti sluznicu nosa i mangana koji pomaze kod alergije.
Sto se tice manjka kisika, iste "napadaje" imam i ja. Mm me blijedo gleda kad sve rastvorim a ja kao zimogrozna 😂😂😂
Pozz cure, evo da vam se i ja pridružim
Zadnja M počela 02.02.,O je bila 20.02., prošlu srijedu radila 2 testa- pozitivna.
U petak idem kod ginekologa na prvi pregled. Imam PCOS i od prošlog ljeta radimo na bebi tako da sam jako sretna, ali me i tak strah petka.
Mučnina nemam, malo se podrignem tu i tam Cice full tvrde,nisam znala da tak tvrde mogu biti,hehe. Tijekom dana me par puta zaboli dolje, ali mi je ginićka preko telefona rekla da dok nisu neizdrživi bolovi da je sve ok.
Veselim se druženju na ovo temi.
Pozz cure, evo da vam se i ja pridružim
Zadnja M počela 02.02.,O je bila 20.02., prošlu srijedu radila 2 testa- pozitivna.
U petak idem kod ginekologa na prvi pregled. Imam PCOS i od prošlog ljeta radimo na bebi tako da sam jako sretna, ali me i tak strah petka.
Mučnina nemam, malo se podrignem tu i tamCice full tvrde,nisam znala da tak tvrde mogu biti,hehe. Tijekom dana me par puta zaboli dolje, ali mi je ginićka preko telefona rekla da dok nisu neizdrživi bolovi da je sve ok.
Veselim se druženju na ovo temi.
Dobrodošla
Sortiraj odgovore
Najstariji