Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    13. Ožujak 2017. 12:34

Dragy

Violeta1 da te utjesim, meni je ova godina krenula katastrofalno, svaka dva dana neki novi problem. Pucala po savovima, trazila rjesenje, tugovala, brinula i onda saznala da sam trudna. Sada mi je jedino vazno da moja bebica bude ziva i zdrava, sve ostalo ce se vec nekako rijesiti

Ajme...nadam se da ti je to donelo srecu i mir i da ce biti sve u redu. Mislim da mi moramo bit jake i odlucne i ne odustajati. Ponekad je to tesko ali sada imamo za sto se boriti.

mc_mouse
    13. Ožujak 2017. 12:35

E da, pijem od Natural Wealth-a PRENATAL tablete, folne imaju 800 µg, pa valjda je to ok?

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:40

Ma nisam inace netko tko panicari, samo se sada puno toga zaredalo u isto vrijeme i trudnoca mi je dosla kao narucena. Neplanski, a strasno sam ju zeljela i mastala o tome da cu jednoga dana biti trudna  Imam 27g i bas sam zeljela do 30. bar prvo dijete. A sada, ako Bog da, stignem i jos jedno hahaha

violeta1
    13. Ožujak 2017. 12:47

Tako i ja sam planirala, imam 28god. Ja bih htjela samo jedno dijete, ali moj muz bi najmanje troje hehe. Onda poslije poroda odmah u akciju. Moja svekrva i onda njena kcer su rodile jedno za drugim. Razlika 11mj.
    Ja pijem samo folnu, tako je doktor rekao. 

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 12:56

Ja radim isto uredski posao/financije ali dosta stresan tako da ako doktor bude dopustio bi odmah na bolovanje najveci problem mi je što sam dobila novi posao i tu sam tek 2 tjedna a dobila sam ugovor na 6 mjeseci. Nadam se da neće biti problema sa bolovanjem zbog toga. Radila sam do 1.3.također na ugovore na određeno u kontinuitetu 2,5 godine

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 13:07

Nije mi nikako jasno zašto smo smetnja poslodavcima ako smo na bolovanju zbog komplikacija kad im ne predstavljamo baš nikakav trošak, sve plaća HZZO, jedino što naše ime piše na listi zaposlenika  to je baš žalosno, vjerojatno i mene čeka ista sudbina kad mi bude istekao ugovor.

Dragy
    13. Ožujak 2017. 13:16

Da sam na tvome mjestu, radila bih do kada mogu pa sto bude. Nemas izbora svakako, na zalost. Ni meni nije jasno zasto tako tretiraju trudnocu i komplikacije...

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 13:20

Dragy

Da sam na tvome mjestu, radila bih do kada mogu pa sto bude. Nemas izbora svakako, na zalost. Ni meni nije jasno zasto tako tretiraju trudnocu i komplikacije…

problem je što radim za jednu veliku firmu sa jako puno velikih brojeva koje moraju bit točne u decimalu jer je buđet u pitanju, koncentracija mora biti na visokoj razini i ne znam koliko ću izdržati uz sve  Ja se nadam da mi neće dati otkaz ako odem na bolovanje, a da mi ne produže ugovor nakon što istekne je neizbježno

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 13:43

Baš bed to zbog zaposlenja, sli sada je najbitnije da rodite živo i zdravo dijete, period bez love se preživi i zaboravi, novi posao se lako nađe jednog dana, ali ovo nam je za cili život briga ili veselje

wannabe, ne možeš dobit otkaz dok si na komplikacijama....a produžit ti vjerojatno neće, mislim šansa je minimalna budimo realni.

ovo za rađanje djece "u slijedu" - meni se ne čini kao genijalna ideja. Prvo majčino tijelo se mora rekuperat i pripremit za novu trudnoću, nije baš da beba raste "sama od sebe", nego od majčinih zaliha se uzima.....znači u cilju očuvanja majčinog zdravlja a i za dobrobit slijedeće bebe - po meni je važno napravit odgovarajuću razliku. Jedino ako je netko mlad i zdrav kao dren, i ima olakotne okolnosti (sredjena egzistencijalna pitanja + pomoć u vidu baki i sl)  onda okej

Meni je razlika izmedju djece 3 godine, i to mi je osobno bilo knap.....prvorođenac je bio jako zahtjevna beba i jedva sam stigla "doć sebi" do drugoga, naspavala se nisam nekih 5 godina u komadu.
    Da je to bilo "zbombat" u period od jedne godine, ne znam kako bih izdržala...

žena-majka-carica:)

violeta1
    13. Ožujak 2017. 14:38

Mozda i ne daju otkaz, sve to ovisi o samom poslodavcu. Moj ne daje nikome ugovor za stalno vec prebacuje i novu firmu, a mene ne moze jer sam na komplikacijama, pa slijedi otkaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.