baš mi je žao. Ma vjerujem da i mene to čeka. Ali sad moramo pozitivno. Ako ništa drugo barem ćemo do otvaranja porodiljnog imati istu naknadu za komplikacije
pa barem nešto dobro u svemu.
Eto ja sam danas objavila da sam trudna i da moram na bolovanje i dobila odgovor sa m nece produljivati ugovor nakon 31.03. :( Bas uzas
Kiara
Ja još nisam čula da je ikom produljilo ugovor tokom čuvanja trudnoće....nažalost.
Kiara, ti onda moraš što prije otvorit "komplikacije" dok još si u radnom odnosu jer ne znam kolika je naknada na komplikacijama ako nisi zaposlena.....to što si radila neposredno prije možda poboljšava situaciju (a možda i nije, to su te neke cake koje treba po netu istražit ili pitat na HZZO) . Ja sam prve dvije trudnoće čuvala kao student, dakle bez radnog odnosa i isam imala apsolunto nikakvu naknadu do poroda....koma.
žena-majka-carica:)
Cure, zvala ja upravo sestru da se naručim kod doktora i naručila me tek za mjesec dana. Jel i vi mislite da je to ludo
to ti je socijalni jel?
da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan....ajd
ali za 4tj ćeš bit 9tj
ja nema šanse da bih se strpila
išla bih privatno..
to ti je socijalni jel?
da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan….ajd
ali za 4tj ćeš bit 9tj
išla bih privatno..
Socijalni da . Rekla sam da sam trudna još me i pitala kad mi je bila menga , pq ispalit ću do tada što od brige što od znatiželje
u mog socijalnog se isto poprilično dugo čeka na pregled, ali za trudnice ipak uvijek nađe mjesta
doduše onda dođeš pa je puna čekaona i čekaš nekad i sat (a znalo se zalomit i više!)
ali bolje mi je i to nego čekat x tjedana
Doduše ja sad vodim T privatno, ali iz nekih drugih razloga..
to ti je socijalni jel?
da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan….ajd
ali za 4tj ćeš bit 9tj
išla bih privatno..
Socijalni da . Rekla sam da sam trudna još me i pitala kad mi je bila menga , pq ispalit ću do tada što od brige što od znatiželje
Odi negdje privatno na taj prvi pregled i onda na sljedeci kod socijalnog kada su te i narucili. Aman taman
Ne moras im ni spominjati da si bila vec privatno
to ti je socijalni jel?
ali za 4tj ćeš bit 9tj
išla bih privatno..
Odi negdje privatno na taj prvi pregled i onda na sljedeci kod socijalnog kada su te i narucili. Aman taman
Ne moras im ni spominjati da si bila vec privatno
Mislim da će tako i biti Ne mogu ja dočekati mj dana. Trajat će mi ko godina
Sortiraj odgovore
Najstariji