Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 15:57

baš mi je žao. Ma vjerujem da i mene to čeka. Ali sad moramo pozitivno. Ako ništa drugo barem ćemo do otvaranja porodiljnog imati istu naknadu za komplikacije  pa barem nešto dobro u svemu.

• KiaraSara
    13. Ožujak 2017. 16:09

Eto ja sam danas objavila da sam trudna i da moram na bolovanje i dobila odgovor sa m nece produljivati ugovor nakon 31.03. :( Bas uzas

Kiara

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 17:08

Ja još nisam čula da je ikom produljilo ugovor tokom čuvanja trudnoće....nažalost.

Kiara, ti onda moraš što prije otvorit "komplikacije" dok još si u radnom odnosu jer ne znam kolika je naknada na komplikacijama ako nisi zaposlena.....to što si radila  neposredno prije možda poboljšava situaciju (a možda i nije, to su te neke cake koje treba po netu istražit ili pitat na HZZO) . Ja sam prve dvije trudnoće čuvala kao student, dakle bez radnog odnosa i isam imala apsolunto nikakvu naknadu do poroda....koma.

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 17:20

Cure, zvala ja upravo sestru da se naručim kod doktora i naručila me tek za mjesec dana. Jel i vi mislite da je to ludo  

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 17:56

to ti je socijalni jel?
    da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan....ajd
    ali za 4tj ćeš bit 9tj
    ja nema šanse da bih se strpila
    išla bih privatno..

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 17:57

ček, rekla si joj da si trudna?

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 18:02

treca_sreca

to ti je socijalni jel?
    da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan….ajd
    ali za 4tj ćeš bit 9tj
    išla bih privatno..

Socijalni da . Rekla sam da sam trudna još me i pitala kad mi je bila menga , pq ispalit ću do tada što od brige što od znatiželje

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 18:44

u mog socijalnog se isto poprilično dugo čeka na pregled, ali za trudnice ipak uvijek nađe mjesta
    doduše onda dođeš pa je puna čekaona i čekaš nekad i sat (a znalo se zalomit i više!)
    ali bolje mi je i to nego čekat x tjedana

Doduše ja sad vodim T privatno, ali iz nekih drugih razloga..

Dragy
    13. Ožujak 2017. 18:46

wanttobemama

treca_sreca

to ti je socijalni jel?
    da ti je reklo da je prerano da se išta konkretno vidi, pa da te recimo naručila za tjedan….ajd
    ali za 4tj ćeš bit 9tj
    išla bih privatno..

Socijalni da . Rekla sam da sam trudna još me i pitala kad mi je bila menga , pq ispalit ću do tada što od brige što od znatiželje

Odi negdje privatno na taj prvi pregled i onda na sljedeci kod socijalnog kada su te i narucili. Aman taman 
    Ne moras im ni spominjati da si bila vec privatno 

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 19:04

Dragy

wanttobemama

treca_sreca

to ti je socijalni jel?
    ali za 4tj ćeš bit 9tj
    išla bih privatno..

Odi negdje privatno na taj prvi pregled i onda na sljedeci kod socijalnog kada su te i narucili. Aman taman
    Ne moras im ni spominjati da si bila vec privatno

Mislim da će tako i biti Ne mogu ja dočekati mj dana. Trajat će mi ko godina 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.