Glede bolovanja - moj posao je isto uredski, ali intelektualno zathjevan+stresan i ne bih ga bila sposobna obavljati kako spada u ovakvom stanju - peru me mučnine, pola noći ne spavam, stalno (ali baš stalno) sam gladna, koncentracija slaba a mogućnost rješavanja problema na minimumu...tako da mislim da smo i firma i ja profitirali što sam već otišla na "čuvanje trudnoće"
žena-majka-carica:)
Problem je bio, meni bar, sto trazeci simptome, naletim na neke negativne situacije. Tada sam prestala, kupila test i vidjela na cemu sam. 😁
Samo iz simptoma vidimo da je svaka od nas razlicita, pa tako je i svaki slucaj trudnoce poseban. Trebamo uzivati, biti pozitivne jer to prija i bebi, vjerujem
Ja sam samo roditeljima i najboljoj prijateljici. Ostalima nakon prva tri mjeseca, osim ako sve ne bude i ocigledno s mucninama u narednom periodu
Treca_sreca, hvala na dobrodošlici
Ja nisam ništa iskomunicirala na poslu niti planiram, ionako sam na SOR-u. Držim si fige da sve bude ok i da ga odradim do kraja Pa ću onda u tandemu na državni stručni ispit
Također sam prestala pratiti bilo kakve crno/sive teme i postove, samo pozitivno
Ja sam na bolovanju i eto za 2tjedna cu dobit otkaz jer sam mu "smetnja" tako, uglavnom komplicirano sve. Radila sam u tekstilu, uvijeti nikakvi, dobila upalu i zbog opracije prosle godine odmah na bolovanje. Prvo mi je bio sok kada sam razgovarala s poslodavcem za otkaz, ali sam se poslije sabrala i nista nije vaznije od moje bebe samo da se rodi zivo i zdravo, ostalo ce svega biti. Inace prva trudnoca mi je, dugo smo cekali na plusic.
Sve će se posložiti i doći na svoje mjesto, nemoj se brinuti. Novi život koji raste u tebi je sada najbitniji i sve će doći na svoje.
Zar zakon tu ne moze nista? Ne moze ti dati otkaz jer si trudna ili zato jer ides na bolovanje! Sve ih treba pohapsit, gamad diskriminirajuca.
Ja zivim u Bosni inace i jos ne znam kako je ovdje regulirano. Doselila sam iz Zga prije godonu dana spletom okolnosti. Nadam se da cu naici na razumijevanje i zakon koji ce me podrzati.
Nazalost moze, jer istjece ugovor. A nikom on ne daje za stalno.
Mc_mouse, hvala ti. Upravo tako sve 😊
Tako je vec moguce. Iskoriste uvijek priliku kada istekne ugovor.
Bog sve vidi, tako da no siki riki. Uzivaj u blazenom stanju, nesto ce se vec iskristalizirati
Violeta1 da te utjesim, meni je ova godina krenula katastrofalno, svaka dva dana neki novi problem. Pucala po savovima, trazila rjesenje, tugovala, brinula i onda saznala da sam trudna. Sada mi je jedino vazno da moja bebica bude ziva i zdrava, sve ostalo ce se vec nekako rijesiti
Sortiraj odgovore
Najstariji