Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 12:10

Glede bolovanja - moj posao je isto uredski, ali intelektualno zathjevan+stresan i ne bih ga bila sposobna obavljati kako spada u ovakvom stanju - peru me mučnine, pola noći ne spavam, stalno (ali baš stalno) sam gladna, koncentracija slaba a mogućnost rješavanja problema na minimumu...tako da mislim da smo i firma i ja profitirali što sam već otišla na "čuvanje trudnoće"

žena-majka-carica:)

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:11

Problem je bio, meni bar, sto trazeci simptome, naletim na neke negativne situacije. Tada sam prestala, kupila test i vidjela na cemu sam. 😁
    Samo iz simptoma vidimo da je svaka od nas razlicita, pa tako je i svaki slucaj trudnoce poseban. Trebamo uzivati, biti pozitivne jer to prija i bebi, vjerujem 

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:14

Ja sam samo roditeljima i najboljoj prijateljici. Ostalima nakon prva tri mjeseca, osim ako sve ne bude i ocigledno s mucninama u narednom periodu 

mc_mouse
    13. Ožujak 2017. 12:15

Treca_sreca, hvala na dobrodošlici
    Ja nisam ništa iskomunicirala na poslu niti planiram, ionako sam na SOR-u. Držim si fige da sve bude ok i da ga odradim do kraja Pa ću onda u tandemu na državni stručni ispit
    Također sam prestala pratiti bilo kakve crno/sive teme i postove, samo pozitivno

violeta1
    13. Ožujak 2017. 12:15

Ja sam na bolovanju i eto za 2tjedna cu dobit otkaz jer sam mu "smetnja" tako, uglavnom komplicirano sve. Radila sam u tekstilu, uvijeti nikakvi, dobila upalu i zbog opracije prosle godine odmah na bolovanje. Prvo mi je bio sok kada sam razgovarala s poslodavcem za otkaz, ali sam se poslije sabrala i nista nije vaznije od moje bebe samo da se rodi zivo i zdravo, ostalo ce svega biti. Inace prva trudnoca mi je, dugo smo cekali na plusic. 

mc_mouse
    13. Ožujak 2017. 12:18

Sve će se posložiti i doći na svoje mjesto, nemoj se brinuti. Novi život koji raste u tebi je sada najbitniji i sve će doći na svoje.

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:19

Zar zakon tu ne moze nista? Ne moze ti dati otkaz jer si trudna ili zato jer ides na bolovanje! Sve ih treba pohapsit, gamad diskriminirajuca.
    Ja zivim u Bosni inace i jos ne znam kako je ovdje regulirano. Doselila sam iz Zga prije godonu dana spletom okolnosti. Nadam se da cu naici na razumijevanje i zakon koji ce me podrzati. 

violeta1
    13. Ožujak 2017. 12:21

Nazalost moze, jer istjece ugovor. A nikom on ne daje za stalno. 
    Mc_mouse, hvala ti. Upravo tako sve 😊

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:24

Tako je vec moguce. Iskoriste uvijek priliku kada istekne ugovor.
    Bog sve vidi, tako da no siki riki. Uzivaj u blazenom stanju, nesto ce se vec iskristalizirati 

Dragy
    13. Ožujak 2017. 12:27

Violeta1 da te utjesim, meni je ova godina krenula katastrofalno, svaka dva dana neki novi problem. Pucala po savovima, trazila rjesenje, tugovala, brinula i onda saznala da sam trudna. Sada mi je jedino vazno da moja bebica bude ziva i zdrava, sve ostalo ce se vec nekako rijesiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.