Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 11:32

Suuper :) samo neka tako ostane i neka bude školska do kraja. Ti si onda isto blizu našeg datuma :) družiti ćemo se ovdje :)

Dragy
    13. Ožujak 2017. 11:35

Malo nas je al' nas ima 
    Da nam svima bude skolski i po PSu 
    Sve smo u par dana izgleda, bas lijepo. Ja jedva cekam sljedeci pregled, dani nikako da prolaze hahaha

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 11:36

mc_mouse

Pridružujem se i ja s vama u datum, zadnja menstruacija 04.02. :)
    Dobila sam Duphastone (3x1) radi smećkastog iscjedka i naručena sam na pregled u četvrtak. Sad ne mogu dočekati, samo da je sve u redu…

Ma sigurno je sve u redu ne brigaj  , a ima nas bome

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 11:38

Cure jel radite ili ste doma? Ako radite do kad planirate raditi? Ja bi najradije odmah na bolovanje
    Vec sad se ne mogu koncentrirati na posao samo mislim da bude sve ok, iščitavam forume i kojekakve savjete ne mogu si pomoc

Dragy
    13. Ožujak 2017. 11:44

Ja radim, uredski posao. Planiram do kada budem mogla. 
    S iscitavanjem foruma sam prestala jer su me zabrinule sve te situacije i koliko su spontani cesti. Sad samo ovu grupu pratim gdje su samo lijepe stvari i ne brinem se bespotrebno. Takodjer sam ostavila i svoje iskustvo sa testovima i simptomima jer su meni ti komentari pomogli. 

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 11:46

Dragy

Ja radim, uredski posao. Planiram do kada budem mogla.
    S iscitavanjem foruma sam prestala jer su me zabrinule sve te situacije i koliko su spontani cesti. Sad samo ovu grupu pratim gdje su samo lijepe stvari i ne brinem se bespotrebno. Takodjer sam ostavila i svoje iskustvo sa testovima i simptomima jer su meni ti komentari pomogli.

Mislim da si u pravu kao i moj muž, samo se zabrinem kad pročitam nešto loše a ne smijem dopustiti da bilo što sada pa ni stres ni živciranje utječe na bebača 

Dragy
    13. Ožujak 2017. 11:50

Ja sam se bas lose osjecala nakon tih citanja, neki strah se pojavio i znam da bi to moglo lose utjecati na razvoj bebe. Zato mi to nije potrebno, najvaznije informacije imam, a ostalo otom potom 
    Osim toga, otkako sam prestala to citati super se osjecam. Sada, je li do vitamina, do prehrane i samo do stanja u glavi...ne znam. Znam samo da sam odlicno  hahahaha

mc_mouse
    13. Ožujak 2017. 12:06

Ja isto uredski, točnije na SOR-u sam do 18.07. ....
    Što se tiče zloglasnog smećkastog iscjetka, imala sam točkicu rozog u utorak, i točkicu blijedosmeđeg (kao bijela kava) u srijedu, četvrtak i petak.... Nazvala ginekologa i prepisao taj Duphastone i od tada hvala Bogu više ništa.... Mislim da mi je ovulacija bila puno kasnije (25.02.), pa bi čak taj iscjedak možda bio i implatancijski... Sve žive teme sam isčitala    Sada sam se situirala na ovoj
    Držim nam fige

treca_sreca
    13. Ožujak 2017. 12:06

Cure, manite se ružnih tekstova!! To vam sad ne treba, samo članci s praktičnim savjetima da se pripremite ukoliko je prva T
    Pobogu kakve koristi da čitate o tom kako je netko imao spontani??
    Naravno da ćete se pazit i bit oprezne ali ne valja čitat takve stvari i bit paranoičan
    Ja se općenito trudim okružit samo pozitivom, ne želim slušat ni čitat nikakve teške i crne vijesti....

mouse i wannabemamma, dobrodošle...rastemo pomalo:)

Dopuna prehrani - ja sam na svoju ruku čim sam saznala za trudnoću, kupila almagea Prenatal Omega (koja osim omege, ima i folnu, i još neke vitamine: B, E, itd) a onda mi je ginekolog na prvom pregledu prepisao folacin. Rekao je da je samo folna najbitnije u toj početnoj fazi.
    Sad kad sam almageu potrošila, kupila sam Novalac Prenatal (nemaju omege ali imaju folnu, željezo, vitamine, a šta mi je bitno zbog štitnjače: imaju i cink&selen...) jer mi paše šta je u kapsulama a inače imam problema s gutanjem.
    To pijem reda radi, iako nastojim zdravo jesti i inače (a pogotovo sad)

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    13. Ožujak 2017. 12:08

Ma samo pozitiva od sada jeste rekle već šefovima? Kad planirate? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.