Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    21. Veljača 2018. 20:46

Giovi ajme meni je za neke stvari tribalotbar misec dana da dodju, a neke su mi brzo dosle... S Patpat-a jos duze sam cekala 

• Mamuka
    22. Veljača 2018. 13:47

Bila danas u OVSu i uzela misku neke ko fol tenice cevene, duboke. Nisu ruzne al nisu nista posebno. Al zato za curice preeedivne zlatne i roze balerinkice i jedne bilo srebrene tenice... bas se srce rastopi kad vidis ond male sjajne zlatne balerinkice 😍😍
    I onda sam bacila pogled na robicu da vidim oce minsta upast u oko i naravno za muske nista. A za cure premedenih stvari. Mala kozna jaknics u rozoj baby boji 😍😍😍😍😍 preslatko nesto.
    Jadni muski su bas zakinuti na podrucju robe. Bas je sve tako nekako jednako i dosadno.
    Srica iman Maris pa se tu izdobrovoljim. Al baby robica je definitivno najsladja. 😊
    U outletu i Nikeu ima lipih malih tenica od br 16 pa na dalje. S obzirom da mi crvene nisu bile bas nesto kupili smo crne nike i super su. Fora izgledaju na njemu i extra lako se obuju sta mi je bitno.
    Luce kakva ti je roba sa pat pat? Bilo mi je fora stvari al nisam narucivala jer stvarno je dobio hrpu robice pa nije bas da nam triba al tribat ce za lito jer svi donose dugi rukav za sad il za jesen.

• Mamuka
    22. Veljača 2018. 13:53

Sanjchi super ti je boja i lipo ti stoji, nekako prirodno. Ti si neke svijetlije puti i bas ti pristaje. 😉
    Meni plava ocajno stoji. Ko pivcu sorc 🤢🤢
    Jednom sam greskom frizerke poplavila i trsume sam imsla od svojih odraza u ogledalu. Bas mi ne stoji ni najmanje. Fuj fuj 🤮
    Moja boj je bakreno blondie. To malo ljudi nosi al meni nekako pase. Moja mama ima prirodno crvenkastu kosu pa valjda zato.

luce <3
    22. Veljača 2018. 19:30

Mamuka ono sto sam narucila s Patpat-a mi je super robica... Bas neki lipi pamuk...nisam puno stvari uzela par komada al mi je super...ko pivcu sorc 😂😂

• Mamuka
    22. Veljača 2018. 22:16

Luce koliko traje dostava?
    Mogla bi par komada za lito narucit kad su tako dobri. Iako nije bas nesto jeftino al za malo sredit se nije skupo. Mozda bude stogod i za decke fora. Ovde je sve kod nas isto, majca ili kosulja i rabatinke i to je to. 
    A kakve su im velicine naspram HMa ili zare?

luce <3
    22. Veljača 2018. 23:06

Malo vise od misec dana sam cekala da dodje paket. . U njih su neki cudni brojevi...tu su negdi s h&m-om cini mi se...ona je meni njihov od 3-6 mj nosila s brojem 62...sad joj je malo nosi 68...ako koristis aplikaciju na mob imas im brojeve u cm

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:19

Sanjchi Luca ti je bas medenkic 😊🤗
    Yel bome dosta ti kasni. Ako ti kroz dan dva ne dodje ipak ti malo to provjeri jer tako dugo bas i ne bi tribalo kasnit.
    Drago mi je da van je lipo u stanu i da uzivate. Zasluzila si mir nakon svega. 😊
    Mi smo u sub imali photo session. Sve san bila pripremila a micica nikako nije bila raspolozena za suradnju. Tek na kraju se malo odobrovoljila pa ce bit koja slicica i s njom. Al kad ta nesto zapne.... lipa je mazga kakva je ona. 🙈🙈
    Ta 2 sata su me umorila vise nego cili dan da sam po kuci cistila i radila. Bas to nije za mene. Ne volim bas to poziranje a brate mili nemam ni smisla za to. Stanem bzvz pa na slikama izgledam bar 10kg deblje 🤣🙈
    Dok mi fotograf ne kaze stavi ruku tu, nogu tu, glavu tu ja nista ne znam.🤪🤪
    Luce, Maca jeste zive?

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:36

Evo slika sa krstenja😊
    Micicu sam malo zamaskirala jer ona se vise ne minja u licu tako da je ne stavljam na net. Misko je svako 3 tjedna druga faca pa jos uvik moze.
    Na drugoj smo tetu zamaskirali 🤣🤣

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:39

Ovo nam je jedan od outfita za photo session😎

luce <3
    27. Veljača 2018. 22:12

Mamuka super da ste ipak na kraju uspili odradit fotosesn...
    Yel drago mi je da vam je dobro u stanu... A sto se savova i toga tice, treba tijelu da zacjeli, samo pomalo i doc ce i to na svoje misto...
    Momci su vam 😍😍😍😍 pravi bomboni, lipi, veliki decki 💖💖💖
    Inace kako podnosite ove temperature? Jel napadalo sniga kod vas? Ode je jucer padalo nesto al danas se sve to otopilo i bilo je sunce, al je stvarno bilo hladno pa opet nismo bili u setnji... Od subote smo u kuci, izludila sam... Jos ju je skok uvatio tako da smo sinoc slabo spavali, pa sam malo krepana... Kad me razmazila sa spavanjem noci u komadu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.