Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:25

Ja pojela lignje 😂😂
    Sad mi je u planu ici na wc. Peglati. I staviti posteljinu za malca. I obaviti zadnji ovogodišnji sex Ahahahaha 
    Mene ne prestaje grčiti nikako. Osim kad postoje Razmaci. Čak sam se i za muza uhvatila da ne roknem hahaha. Jedem lignje i usta mi ostanu skupljena od boli. Nisam mogla ni žvakati 😂 Imam osjećaj kao da mi je nest iscurilo na uložak. Cekam da dođemo doma da škicnem 😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:28

Hedgehog pa trebaju me klistirat, ako stignu 😂😂😂

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 12:28

Giovi

Bbrletic znaci i ti si iz Ri….
    Malo nas je ali nas ima…

Da da......jesi krenula sa pregledima u polikliniku?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:30

U plan dodajem i kupanje naravno. Sva sreca nemam sta brijati 😂 To sam obavila prekjučer 😂 Al ajd mogla bi noge popraviti da maknem dlake bockalice hahaha

Barkleys
    10. Studeni 2017. 12:30

Hope- u utorak vršak jagodice prsta. To mi je već mjesecima. Ispada mi sluzni čep mislim, već sam par puta kroz 2 dana vidjela ono komad sluzi na wc papiru kad sam se brisala... Ali nema boja, onak je bijeli sluzavo. Da idem gore jer kao moram svaka 2 dana ctg a subotom TA ne radi. Pa s obzirom na pregled u utorak možda me neće htjet opet gledati. A i sumnjam da sam se otvorila. Bila sam ponosna na trudiće na ctg ali onda mi je sestra objasnila da ono to nisu pravi trudovi nego pripremni :( Iskreno, ja bi to što prije htjela da krene. Divim se vama koje tak lijepo i smireno odugovlačite... Ja mislim da ako se otvorim pola cm da ću svako malo ići na hitnu i ispitivati jel mogu ja roditi xD

Hope
    10. Studeni 2017. 12:34

Mc Mouse mogu zamislit kak jedeš i onda stanka dok ne prođe bol 😂😂 svaka ti čast
    Hedgehog ja sam išla 2 dana za redom i obadva puta su me gledali vaginalno,dan prije ništa otvorena,slj dan za prst tako da to se valjda može promjenit brzo,zato pretpostavljam da će te gledat! A ko zna možda te i ostave i onda ja dođem u nedjelju pa možda ostave i mene pa ćemo stvarno i podijelit čokoladicu 😂😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:34

Hedgehog to je sigurno sluzni 😂
    Ma nemoj na hitnu prebrzo. Samo ce te peckati na krevetu 😂😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:37

Ovo za sluzni se odnosi na Hope. A Hedgehog mislim da nije. Trebalo bi biti prošarano žilicama. A ne mliječno. 
    I sto se tiče bočica. Mislim samo da su staklene možda lakše za održavanje. I ne "primaju" boju. A ove plastične su ionako bpa free pa kako god okreneš obje su zdravstveno ispravne. 

barbs
    10. Studeni 2017. 12:39

maca1510

Ja nigdi ne iden dok muz ne dode s brod sutra,pa makar direktno s aerodroma isla u rodiliste 😂

Kaži bebi  da se strpiiiiiiii!!!!!!!!!!! 
    Mamuka, AAAHAAAA, ja sam mislila da te plaši tvoje kakanje  A za Ivanovo... ooo daaa... baš grozno... Mada Diego eto kaki, ali kad se sjetim koliko je kakao prije nego smo počeli koristiti D3... aaajmeeee... ovo sada je ništa i toliko se znaaaa mučiti da ne znam što raditi, ali ja popijem kamilicu ili mu napravim za njega, pa mu to smiri trbuščić i pokaki se... za sada je k'o švicarski sat ahahhahaa oko 6 ujutro i oko 17h UVIJEK kaki i to onako POŠTEEEENOOOOO... jedno 3-5 prdca rokne 

barbs
    10. Studeni 2017. 12:43

Hope, mamina teta je oba puta osjetila trudove iz trbuha... Leđa ju nisu ni malo boljela... Ne kužim...Jesi ti u boooooolniiiciii??? jer onaj roskasti iscjedak je i meni bio i radilo se o puknuću vodenjaka...
    NE KUŽIM VIŠE NIŠTA...
    Tko je u bolovima?? 
    TKO RAĐA?!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
    LITTLE BOSS me dokrajčio i više vas ne stignem pratitiiiiiiii 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI