Hedgehog na koji broj ti zoveš petrovu a da se netko javi na tel? Npr možda da ih nazovem i pitam dal trebam dolazit
Ja sam do sad zvala samo trudničku... A ona ti dns ne radi...
Ako do sad nisi našla broj, mislim da tebi treba predrađaona, našla sam neki broj: 01 4604 728, mislim da je to to, ali ako se ne javljaju zovi informacije....
Ma nista. Nisam ti ni pomogla 😂 Ako si nestrpljiva možda možeš platiti za to vađenje bete u labaratoriju ;)

Ivana kod onog drugog testa mi se cini da vidim drugi crticu i moguce da se radi o ranoj trudnoci..
tako je i meni bilo Mozda ne ovukacija nesto kasnije bila

Na aplikaciji za trudove su mi u razmaku od 10 minuta i traju po minutu. Minutu i 10. Očito nisu lazni 😂😂

Yel draga moja nezz od kud bih ti pocela! Vraca mi se staro stanje nazalost, grozim se same pomisli na to kako mi je bilo a sad je ponovno pocelo, uzas! Isla sam kod psihicke ona kaze da sve sto koristis u trudnoci dijete je osjetilo tak da moja terapija koju sam imala u trudnoci bi kao mogla i sada dok dojim no ona nece na svoju ruku pa me poslala na taj odjel za farmakologiju no meni zbilja nikako ne pase da putujem s Unom do Zg-a, to mi je dva sata voznje a ona u voznji place! Nezz ni sama sta da radim moram nazvati i pitati da li moze ikako preko mail-a ili da im faksiram, posaljem sestru ona je iz Zg.. ne zelim opet trpiti sva ta sranja pogotovo sad kad se brinem o bebici svojoj, jer ako se ja ne osjecam dobro ne mogu ni njoj biti dobra mama!
Sugave vrtoglavice i mucnine, pritisci u glavi jos samo trnjenje ruku se nije vratilo! 😩😩

Mc_mouse super je krevetic 👍👍
Maca moj je isto jos u kutiji bas smo ga danas mislili sastavit, ali evo jos nismo 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji