Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    05. Ožujak 2018. 16:14

Yel ako ces rizine pahuljice pravit u gusto kao kasicu onda mu daj sa zlicom, a mozes ko sta je mamuka rekla stavis par zlicica i das na bocicu... Zavisi koju gustocu dajes...
    Mamuka i moja nesto slabije spava zadnjih par veceri, budi se usrid noci sto nije ima misec i po dana... Ona meni od kad je imala misec i po dana spava noc u komadu, rijetko kad bi se budila navecer... Mozda je skok u pitanju... 

maca1510
    05. Ožujak 2018. 20:51

Yel ja ti koristim tu bocu,nema ti nikakve svrhe ti brojevi samo da je od 3 mj ,ove do 3 mj su drukcije kmaju okrugle rupice a ova od 3 ima kao mali prvakoutnik od rupe. Ja sam N isto davala rizine na tu bocu,2 mjerice sa 180 ml mljeka ali nistaaa,i dalje je budenje na svako 3-4h pa mu onda i ne dajem vise te rizine jer nema mi smisla. 

url=https://daisypath.com]

maca1510
    05. Ožujak 2018. 20:54

Ja sam stavljala mjerice one koje koristim i za AD. (Da nebi mislila da sam 2 zlice koristila)

• Mamuka
    05. Ožujak 2018. 22:46

Yel za tako gusto mu uzmi 6+ sisac jer oni nemaju rupice nego neki veci otvor ( trokut, iksic il sta vec ovisno o proizvodjacu).
    Maca s obzirom koliko ti N spava po danu mislin da se nemas sta tuzit na spremanje za nocno spavanje. Puno on spava da bi isa u 9 lec. Vec je veci i mora negdi i tu energiju malo ispucat.😉
    Djizs mojih dvoje ne spava ko on jedan. 🤣
    I ja bi jedno takvo. Samo ne znam kako se narucuje 😂😂🤣

luce <3
    05. Ožujak 2018. 23:13

Mamuka

I ja bi jedno takvo. Samo ne znam kako se narucuje 😂😂🤣

Hahahahahaahaha legendo

maca1510
    06. Ožujak 2018. 09:35

Ahahahahahah mamuka 😂😂😂😂 ovo ti je home made, unikat 😂😂😂😂 je je stvarno se nemogu zalit, spava super da se sad ne ureknem. Al sam isla vidjet cisto bi li moga cijelu noc ulovit, ali nista. Doduse sinoc je zaspa u 11, u 4h probudia pojea i nakon toga jutros u 8 ipo pojea i eno ga spava 😇😇
    Yel za kasice nemam pojma zato se i mislim narucit onu knjigu bebe vole papati, sad je na 20% popusta jer za kasice bas nista nezz osim da 1 namirnica ide 3 dana

luce <3
    06. Ožujak 2018. 10:18

Yel da kad mu pocnes uvodit mrkvu  i te stvari, kasice, onda ponudis mlijeko iza toga, jer im te kasice nece odmah zamijeniti cijeli mljecni obrok vec postepeno... 

• Mamuka
    06. Ožujak 2018. 10:18

Yel znaci to je to. Mislim da i mi ostali smo gladni 4 sata nakon jela tako da je to sasvim normalan razmak izmedju obroka.
    A mrkvicu ces skuvat i smiksat il zgnjecit vilicom i na plasticnu kasikicu (imas ih u Bipi i DMu za 10ak kn par komada) pomalo dajes. Dajes mu koliko god zeli jest, ne triba ga ogranicavat.
    Mislin da nikako ne triba uz to odmah dat i bocicu jer to bi mu triba bit jedan zaseban obrok. Ako mu budes davala i bocicu vjerojatno ce se naviknut na to i nece jest kasicu koliko moze nego ce cekat i bocicu ukoliko ne bude bas odusevljen kasicama.
    Znaci dajes koliko hoce i onda kad poslije bude trazio jest daj bocicu.
    Evo ja nijednu knjigu nisam kupila jer uz internet mislim da nema potribe. Na internetu se sve moze naci. Ako nema na hrvatskom ima na engleskom.
    Ima nekoliko stranica sa receptim za kasice tako da ne vidim smisao knjige. Zaboravila sam kako se stranice zovu pa kad malo procackama posaljem vam linkove.
    Maca bome je unikat. Pa on mora tako rasti kad samo jede i spava. Dok se tata vrati izgledat ce ko beba od godinu dana 🤣
    Ja spavam nekih 7-8 sati sa 3-4 budenja i moje lice sve vise nalikuje na jedan veliki podocnjak. 🤣🤣

• Mamuka
    06. Ožujak 2018. 10:26

Luce ja nisam odmah uz kasicu davala bocu tj sisu nego bi je pustil da ponovno ogladne. Tu ne bi gledala razmak jer na pocetku ne bi bas puno jela kasice, brzo bi joj biko dosta al polako se i to popravljalo.
    I da vas utjesim meni Ivan doji svako 2-2,5 sata ko da se jucer rodio. Cak i kad bocicu dobije nako toliko vrimena opet trazi.... ti veci razmaci se dogadjaju samo u noci.

maca1510
    06. Ožujak 2018. 15:24

Cini se da svi imamo neke gladuse kuci 😂 a dugo se mislim za tu knjigu bas iz tog razloga jer ima po internetu sve a i znam sebe ,prelistat cu 2 puta i to je to ,ko i sve😂 mislim da cu ostat na opciji internet, ako nades mamuka koju stranicu javi 😀 Luce kako nera,jel prosa proljev?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.