Hvala puno na odgovorima,javit cu kako je prošlo,a nemogu naci jesenske bebe 2018,pa sam se priključila vama😄
Hvala cure!
Neman nijednu sliku jos. Imali smo fotografa i nekim cudon niko nije slika mobitelom tako da cekam da mi onposalje koju. Imamo jos slikavanje kod kuce al to tek tribamo odradit. Mozda sljedeci vikend. Ja se od svega toga najvise veselim micicinim slikama jer taj mali vrazic je lip i na slikama je ko neka disney princeza. Ako je uvatis foticen. Ako kojim slucajen te poslusa pa se kao namisti za slikavanje i nasmije se izgleda ko mala piranja jer ima neke lude zubice, bas ko piranja🤣🤣🙈
Ma nije me neka panika zbog operacije. Idemo kod dobre doktorice i nije to neka teska operacija tako da ce to bit skroz OK. Samo se zelin rjesit tog krajnika pa da spavamo napokon ko normalni ljudi. 😂
Maca Nikola je stvarno veliki. On vec 74 nosi. Bas je mali div 😁
Mi nesto 74 nosimo al 68 je uglavnom nas broj iako neke majce 68 nam vise ne pasu jer su nekako kratke pa cim ga uzmes podigne se i stomak i ledja mu budu goli. To me tako nervira. Jednu trenerkicu smo doslovno 1 obukli i u pon mu je obucen opet a ona kusasta i stomak mu stalno gol. Bas bzvz. A tako je lipa i mekana...
Yel A je bas napredan. Kako si ti bila u pocetku njega opisivala ja sam mislila to neki mrsavko a on ko mala krafnica. Godi mu AD skroz. Bas je sladak.
I da, stan vam je skroz dobar. To je prakticki nov stan. I nema veze sto je mali, vama je dovoljan i imate sve sta vam triba. A pogotovo sloboda i privatnist. 😊
Najbolji lijek za probleme sa okicama je majcino mliko. Micica je imala nekih malih problemcica sa jednim okom, malo joj suzilo i krmeljice se stvarale i patronazna je rekla da joj kod svakog podoja kapim mliko i za koji dan je proslo sve.
Danaa smo bili na kontroli. Misko ima 66cm (uz extra traljavo mirenje) i 7560g. Doktor mu je reka da je mocan 😂 ima jake prsi i natkoljenice. Od debljine je dobio i sise 🤣🤣🤣🙈
Bas se iznenadio kako drzi glavu i kako se drzi na stomaku. S obzirom na njegovu tezinu nije mislio da je tako dobar.
On bas igracke sad super dobavlja i hvata, a vec se okrece na bok i mrvicu mu fali da se okrene na stomak.
I tako je velika pricalica. Ujutro kad se probudi ako nije bas odman gladan tako vice i skrici da ga se i vani cuje. Ako je gladan onda se prvo dobro najede pa odradi vjezbu glasnica jos jace.
Danaa smo bili na kontroli. Misko ima 66cm (uz extra traljavo mirenje) i 7560g. Doktor mu je reka da je mocan 😂 ima jake prsi i natkoljenice. Od debljine je dobio i sise 🤣🤣🤣🙈
Bas se iznenadio kako drzi glavu i kako se drzi na stomaku. S obzirom na njegovu tezinu nije mislio da je tako dobar.
On bas igracke sad super dobavlja i hvata, a vec se okrece na bok i mrvicu mu fali da se okrene na stomak.
I tako je velika pricalica. Ujutro kad se probudi ako nije bas odman gladan tako vice i skrici da ga se i vani cuje. Ako je gladan onda se prvo dobro najede pa odradi vjezbu glasnica jos jace.
moćan
sise
Bravo za miška!
Mamuka Ivan mala legendica!! Bas lipo napreduje!!!
Mene isto nervira ta robica koja nakon dva pranja postane kratka...
Mi se malo mucimo s dojenjem, toliko je hlapljiva i lina da bi ona da joj mliko samo u mlazu ide, cim pocne mliko sporije ic odma deranje... 😩
Luce jel je onda pribacis na drugu ili sta?
Ponekad mi se cini da Ivanu bude malo jedna al kad stisnem vidin da ipak u njoj ima jos. Dobro on to ocidi al nije bas skroz do kraja.
Prid spavanje mu nekad dadnem i drugu al ne triba mu bas puno, a nekad niti nece. S obzirom na kile ne zelin ga sopat pa ako mu mrvicu i fali nece bit nista jer moga bi malo smanjit prirast, stra me da se puno ne udeblja pa da bude trom poslije.
Yel A je bome bas buknio. Ko mala krafnica je😂
Prvo sam skuzila ruke. Misko je buci al A je zesci od njega 🤣
Slike cekan od petka i jos nista. Ne zelin bit dosadna al brate nervira me kad mi neko kaze srida pa onda petak i eto i ponediljak i opet nista.... grrr 🤬🤬
Cure jeste trazile neke malu tenice za decke? Mi smo bili narucili cipelice broj 15-16 al premale su mu bile. Jedva da bi nogu unutra zgurali. Misko ima nozurinu vec. Micica ima dosta veliku nogu, s nepune 3 god nosi 27 al on ce imat i vecu od nje...
Tila bi mu nesto uzet da je onako unuverzalno al nisan jos nista nasla jer mu je noga bas uska. Imamo od micice starke 19 al to mi je nekako previse da mu obujem prave starke sa pravim potplatom. I iskreno mrzin ih jer su tako teske za obut, pogotovo malim bebama....
A sta cu, dam joj...ona place dok ne dobije i drugu...nije uvik tako, al dosta puta... A najjace mi je kad je idem podojit i stavim je recimo na desnu, a ona je ni ne stavi u usta, niti joj se ne priblizi, nego place dok je ne stavim na livu... Izvodi bjesne gliste...
Ja sam joj nekakve patikice narucivala priko wisha, nesto jeftino bilo, al dok ti dodje Ivan ce prohodat 😂
I ja narucivala sa wisha,ali mi brzo doslo...ali to nije bitno...na face-u se vrti onaj hrcak sto imitira sta cuje i kosta 150kn a na ebayu ga imate za 6-7$ i zakon je...ja narucila jednog i u firmi gdje radim ga vidjeli i svi ga narucili jer je bas smjesan...pa eto da znate...😊
Sortiraj odgovore
Najstariji