Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    09. Veljača 2018. 20:41

Ja koristim avent i sirila sam mu rupe jos kad je imao mjesec ipo jer je bilo nemoguce nahranit ga,od kad sam to napravila preporodio se,brze pojede ,bez nervoze i najbitnije nema grceva. Bojala sam se da ce mu bit previse pa da ce imat grceve ali nista hvala Bogu. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    09. Veljača 2018. 22:38

Sad je i meni palo na pamet to s rupicom... Mi imamo tommee tippe bocice one s onim stapicem unutra, kao anticolic...ugl ona kad jede na bocicu duda na bocici udje skroz unutra pa ne moze vise vuc nego je moram ja rucno ispravit... Ne dajemo joj cesto bocicu pa nisam isla za tim, al sad kad ste spomenile,moglo bi bit da joj je mala rupica? 

Barkleys
    10. Veljača 2018. 16:47

Dolores123

A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla

Dolores123

A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla

Zato smo i mi prešli na dvojku, ali kad jede iz dvojke joj curi sve sa strane ☹️☹️☹️, a bacila sam ambalaže, pa sad nemrem vidjetiii te vražje kapljice o kojima Amore pričaaaa. 😧😧😧😧😧

luce <3
    10. Veljača 2018. 18:27

Da vas malo pozdravimo

luce <3
    10. Veljača 2018. 20:16

Yel a jooooj, vjerojatno je tebi gore bilo nego njemu, zato se nemoj puno stresirat oko toga, proc ce to njemu brzo...
    Sanjchi ako mi je tocna kucna vaga ima 6200g....mala prasica hehe

• Amore
    10. Veljača 2018. 20:46

Hedgehog

Dolores123

Dolores123

Zato smo i mi prešli na dvojku, ali kad jede iz dvojke joj curi sve sa strane ☹️☹️☹️, a bacila sam ambalaže, pa sad nemrem vidjetiii te vražje kapljice o kojima Amore pričaaaa. 😧😧😧😧😧

E jbg sad, i ja sve naucim na svojim greskama, nikad na tudjim😢😂

luce <3
    11. Veljača 2018. 01:29

sanjchi255

luce &lt;3

Yel a jooooj, vjerojatno je tebi gore bilo nego njemu, zato se nemoj puno stresirat oko toga, proc ce to njemu brzo…
    Sanjchi ako mi je tocna kucna vaga ima 6200g….mala prasica hehe

Pa onda je tu po kilazi s mojom L😅 a nekako mi igleda velikooo😄😄

A dosta je duga, evo robica br 62 nam je sad na knap, moram pocet s robicom 68...i ima obrascice pa odma izgleda veca nego sto je

Barkleys
    11. Veljača 2018. 12:38

Luce zaboravila sam komentirat, ajme medena je. A stayling je za pet! 👌
    Yel a joj,vidiš nisam još probala grickalicom, mada imam dječju u kompletu, ja režem škaricama, i to dok spava 🤣🤣, i to ono kad znam da će se uskoro probuditi, ili joj je vrijeme buđenja. Ti nokti su mi takva tlaka. Fascinira me kojom brzinom rastu. 😠

• Dolores123
    11. Veljača 2018. 14:09

Hedgehog

Dolores123

Dolores123

Pa pogledaj na njihovoj stranici.ja imam one boce u plavoj kutiji a imam i jednu ljubicastu malu za vodu ali je duda drugacija pa sam jos uvijek na 1

• Bebushka
    11. Veljača 2018. 16:28

hedge i yel mislim da na svim dudama ima negdi oznaka. na aventovima je broj tamo u donjem dijelu kod plastike, broj na dudi odgovara broju rupica i to je to...
    ja nokte šišam nožicama kad su budne al uvik ko da negdi ostane neki vršak il nešto pa se opet izgrebu...a rastuuu...mogu svaki drugi dan šišat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.