Kleaiva u mene se nista ne smiruje. Čak imam osjećaj da dolazi sve češće. Jos ne mjerim. Pokušavam to baciti u drugu dimenziju mozga 😂 Čak se uhvatim da i brze prodišem to.

Mc_mouse to mi zvuci ko trudovi. Meni su trudovi ko kad iman stvari a i kod tebe je to to. Trud počinje laganije pa pojačava bol i opet popusta. Znaci ko val je.
S obzirom na blizinu bolnice ne tribas žurit al budi spremna da bi to moglo jaaaako brzo ići. Kad trudovi pojačaju lako vodenjak pukne a možda si se počela i otvarat.
Sritno!!!! Javi nam se šta se dogadja 😊😊
Maca jel piješ kavu il si u čekaonici ? 😉

Mamuka puno ti hvala. Ja kao prvorotkinja uopće ne mogu predočiti kako to boli 😂 Ali da. Tako je u mene kako si ti napisala, ne znam samo jel stignem na lignje jos otic 😂😂😂😂😂. Pa da- blizu mi je bolnica, pa nebi zurila. Zezam se ja s mužem da dok ne vidim glavu ne idem u lift 😂😂😂😂.

Meni su trudovi na drip bili oba puta i odman je mali razmak između njih tako da pojma neman koliko im triba s 20 min do 5 min koliko se kao preporuča doc u bolnicu.
Ti želiš epi? Moraš mislit i na otvaranje ako si računala rodit uz epi. Ne znaci da već sad nisi otvorena 5 cm koliko triba za epi.
Al lignje na brzinu svakako pojedi 😂
Samo to znaci potencijalno kakanje na porodu. Zato ja jučer nisam ništa marendala 😂😂

Mamuka nema kod mene u bolnici mogucnosti epiduralne zbog manjka anesteziologa ☹️

A to je ko i kod nas onda. 😅
Onda ti imas lipo vrimena za lignje i za kolač 😂😂

Evo me, bila u shoping i kavu ali bome grcilo je za pop...pa sam isla kuci nakon pola sata,kako sam legla tako se smirilo, lezala sam tako pola sata i evo sad napokon se ustala bez bolova,weeee,
😀😀😀😀

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji