Nema nam Mamuke nikako... Nadam se da su svi ok...
Ja mojoj sisam nokte nozicama uglavnom dok spava.... Cekam da ucvrsti san pa onda..... Bebuska i meni uvik ostane negdi neki vrsak pa se izgrebe 🤦
A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vuklaA koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla
Zato smo i mi prešli na dvojku, ali kad jede iz dvojke joj curi sve sa strane ☹️☹️☹️, a bacila sam ambalaže, pa sad nemrem vidjetiii te vražje kapljice o kojima Amore pričaaaa. 😧😧😧😧😧
Pa pogledaj na njihovoj stranici.ja imam one boce u plavoj kutiji a imam i jednu ljubicastu malu za vodu ali je duda drugacija pa sam jos uvijek na 1
Misliš nature i classic? Nature ti je šira onak duda, a classic uska.
Bebushka ma piše broj, ali sad me te kapljice muče, ali dobro šta je tu je. Mislim, to što joj malo curi iz dvojke (koja je za od 1.mjeseca) nije smak svijeta, nije uvijek, a i realno, mora se naučiti na veći sisač. Ono s jedinicom bi zaspala par puta jer se umori od potezanja XD
Jooj ja neznam sta cu sa mojim malim on ko iz vode raste. Sve hlace broj 68 su mu kratke,bas sutra idem u shoping samo hlacica jer izgleda ko mali cigo,moram mu navuc carapice preko hlaca da mu ne budu bose noge.
Luce preslatka jee 😍😍😍😍
Yel - meni je patronazna rekla da ako slucajno prilikom rezanja noktica ulovim kozu stavim malo ocstanicepta(ili kako se vec zove😂) i da prodje odma .
url=https://daisypath.com]
Skuzih oznake na dudama!
Sve su br 2 ili M (mlijeko?, oznake su otisnute u samoj gumi)
Na anti colic dudama se umara! Ne kuzim…
(Cure, htjela sam vas pitati nesto…kakav vam je libido? Ja sam banana po tom pitanju…nemam uopce poriv…a d.bi sam dirao, drpao 👻, hehe, a meni tlaka i na zivce mi ide s tim lol)
He, he... Ja sam cisto kontra, ja sam u samoj trudnoci imala pojacan libido pogotovo zadnja 2 mj, a tako mi i ostalo, dalje netrebam pricati.Moj se ne buni, izgleda da su moji hormoni presli i na njega 😂😂
Da ne ureknem ali nekako imam osjecaj da se nasa ljubav rasplamsala jos vise od kad imamo bebu.Jedva cekamo kad navecer zaspe 😃
Dolores,
Moram priznat da je mene trudnoca i dijete hm nekako…promjenilo, bas bura emocija
I trebalo mi je evo dva mjeseca da dodjem sebi, da se ‘povratim’ (jos to nije to ali biti ce)
I fizicki i psihicki me sasulo (imam ja godina, sve to nosi svoje…da ne govorim da se osjecam ko baba, bole kosti, misici, da ne duljim)
Sanjchi, aaah super za dude 👍🏻
Dobro je na stanu, super :)), gustam u malcu, kuhanju, pomalo i sebe odrzavam ahaha (depilirala sam se wiiiii) i tako. Popravlja se odnos d. i mene, sjeda sve na svoje!
A. solidno hendlam, sve manje sam u grcu, a i on jaci vec, cuvam ga, pazim, imamo ritam i polako uvodimo neke rutinice, ono tipa kupanje, spavanac, igranje…imamo neki blagi ‘rezim’
Nista ne forsam bas da se mora, mali je jos.
Al tipa znam ga gnjavit da ne zaspi prerano, igramo se …
Uhvatio je noc, imamo 1-2 hranjenja, svi zadovoljni ;)
(Svaki dan kazem:’danas cu odspavat s njim po danu’…ma kakvi, kad spava, izmislim si posao lol)
E da, cesto mi seka dodje, odemo do mojih, frendice dodju i brzo pukne dan!
Kako vi provodite vrijeme?
💕
Imam i ja godina ali se ne osijecam tako.Ma bit ce sve ok, sad ste solo i bit ce vam super i uzivat cete iz dana u dan.Moja sad vec tjedan dana prespava cijelu noc, probudi se tamo negdje oko 3 samo joj dam dudu i spava mi do 5, 6 onda je nahranim i spava par do 8 a nekad i malo duze.S tim da zaspi navecer oko pol 10- 10.
Bog cure!
Kod nas je bilo malo guzvovito pa ne stignen pisat. Procitan svako dan-dva al ne stignen tipkat.
U sub se misko krstio a jucer smo isli u Zg jer smo danas imali pregled kod ORLa i alergo test. I vec smo se vratili kuci jer je muzu na poslu veselo pa ne moze bas izostat dugo...
Iako smo rucak za krstenje imali u restoranu krstenje je bilo u 9 a rucak tek u 12 tak da smo opet za ove koni su bili na obredu morali pripremiti nesto kod kuce a i dio slikavanja smo odardili kuci. Dok sam ja to sve pocistila i obavila sve pripreme.... vrime odleti. Pogotovo kad imas dvoje malaca od kojih svatko trazi vrime za sebe.
Al hvala Bogu proslo je. Jedna briga manje.
Kako su nam 2 doktora tu rekla 2 razlicita misljenja isli smo u Zg po trece i usput smo odradili alergo test. I ovaj doktor je za operaciju i naravno da je alergo negativan. Bas kako smo i mislili da ce bit al opet nismo mi strucnjaci pa nismo tili donit odluku bez jos jednog misljenja.
S obzirom da u St su sad poceli upisivat operacije za 9-10 misec to smo otpisali odman. Zg nam je tramak jer ipak nismo kuci i stan je dosta mali pa nam je malo guzva a svi smo nekako navikli na komod pa mislin da cemo to rjesit privatno u St. Nije neka teska operacija i ovu doktoricu svi hvale tako da smo sad najblize toga da to tako rjesimo.
Danas je doktor reka da misli da kad izvadimo taj treci krajnik da ce se svi problemi rijesit. I nadam se da cemo napokon pocet spavat, i mi i micica.
Put me stvarno iscrpio jer je micica jucer povracala kad smo posli i sinoc u noci a danas je misko bio malo nemiran. Triba mi jedan dan da samo zurin u zid i spavam, a neman ni pola dana za to jer je kuca u poprilicnom neredu jos od subote i nisam jos sve stvari raspakirala.....
Zivin za dan kad cu spavat 8 sati 😂🙈🙈
Mamuka bome veselo ti je bilo ovih dana...cestitam na krstenju malom Ivanu!!! Bitno da ste rjesili to sad za malu, pa kad obavi operaciju bit ce vam svima lakse
Mamuka cestitam na krstenju!! Sibni koju slikicu,sigurni je misko bio prekrasan 😍 a misica bolje da to rijesi,jednom zauvik. Ja sam ko dite imala staaaaaaalnooo upale uha, cak sam pocela gubit sluh, i od kad sam operirala treci krajnik nikad vise upalu uha nisam imala hvala Bogu. Tako da virujen da ce se i misici sredit. A ako operaciju pravi dr Roje onda mislim da nemas nikakve brige,za nju su svi rekli samo rijeci hvale!
url=https://daisypath.com]
Bok cure,ja sam nova ovdje na ovom sajtu jesenske bebe,inače sam na onom ljetne,uglavnom trudna sam malo vise od pet tjedana 5+3 ,pa me zanima ima li još netko da je tako ili ste sve vec rodile ,pa eto ako netko ima voljela bih da mi se pridruži,inače mi termin treba pasti na jesen,a ovaj utorak imam pregled,cim sam saznala da sam trudna odmah sam išla privatno da me pogleda,pa sad me naručio opet u utorak ,uglavnom kako se vi osjećate,imate li kakve simptome ,strahove itd.😘😘
Bok cure,ja sam nova ovdje na ovom sajtu jesenske bebe,inače sam na onom ljetne,uglavnom trudna sam malo vise od pet tjedana 5+3 ,pa me zanima ima li još netko da je tako ili ste sve vec rodile ,pa eto ako netko ima voljela bih da mi se pridruži,inače mi termin treba pasti na jesen,a ovaj utorak imam pregled,cim sam saznala da sam trudna odmah sam išla privatno da me pogleda,pa sad me naručio opet u utorak ,uglavnom kako se vi osjećate,imate li kakve simptome ,strahove itd.😘😘
Draga, imaš i Jesenske bebe 2018 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji