Ja pogledala svoj iscijedak. Nema žilica. Samo gusto mliječno i kao da mijenja boju prema žućkastoj. Ne znam. Ima ga dosta. Ma nije to nikakav čep 🤣

Bbrletic, u srijedu,na dan termina bi mi trebao biti prvi pregled tamo. Sad cekam da mi posalju raspored doktora da vidim hocu li ici u uto ili srijedu... jel tamo isto gledaju i vaginalno i ctg? Jel bi trebala uzeti torbu za svaki slucaj? ja jos uvijek vozim normalno i sve i mislila sam se sama odvesti ali me strah sta cu sa autom ako me odluce zadrzati... nemam pojma kako to sve ide...
Cure,kada ispadne taj sluzni cep ne treba se ici u bolnicu?

Giovi nama su na tečaju rekli da za sluzni ne treba jer tko zna kad to može krenuti. Nema pravila. Mogu trudovi odma. Mogu nakon 3-4 dana. Rekli su da reagiramo na vodenjak. Nedo Bog da ne osjetimo bebu. I na manje od 10 min trudova. Ovo o razmaku trudova ovisi o blizini bolnice.

Barbs nisam i bolnici ,došla sam i uzeli su uzorak toga i slali da vide dal se radi o plodnoj vodi,no nije se radilo o tome pa su rekli da je Okej!! Ja sam sad sigurna da je ovo služni čep jer je još iscurilo i bas je sluzavo i prošarano za žilicama,E sad pitanje dal ja trebam ic u petrovu ak imam trudove na 10 min i ispada mi služni čep ili da još čekam!! Kaj vi mislite? Kontrola mi je tek u nedjelju

Hahahahaha barbs mislim da se ni mi same vise nemozemo pratit😂😂😂
Mcmouse- bome cini se meni da si i ti spremna! Nek si ti pojela lignje,nedaj se do zadnjeg casa,gahaahahahha. Meni gin reko cim osjetis teudove idi odma u bolnicu,mislim se ja kako da ne, pa da me doli vrte satima u boxu i na drip sklope,no no,dok ne pukne vodenjak ili ne umirem od bolova ne idem nigdi😂 bolnica mi je 10 min autom, mislim se ma da se i porodim u auto sta ima veze brzo smo u bolnicu😂😂 a kako muz vozi u tim situacijama doc cu i za 4 min a ne 10😂 u totalnom sam zenu😂😂

url=https://daisypath.com]
Aha...hvala...ja sam mislila da i cep spada u znakove za lagani pokret prema bolnici..

Maca slažemo se 😂😂😂😂 ovaj moj odma otišao tenkirati jer je na rezervi. Ajme smijeha. A do bolnice ima 100metara zračne linije 😂

Hope - znam da nisi baš blizu bolnice, pa je tlaka vraćanje, ali ako su ti trudovi na razmaku od 10 minuta pravilno....ja bi išla! Probaj leći ili nešto, možda se smire. Ali možda bolje da ne slušaš mene ja nema šanse da bi došla do faze razmaka od 10 minuta.
Čep - jebemu miša, ali su komadi sluzi. Baš komad izađe i onda mi ostane na papiru i kad mičem rukom onak se trese komad ko želatina.
Klistir - ja se baš veselim tome, znam zvuči malo glupo, ali cijelu trudnoću muku mučim sa zatvorom i baš bi voljela da me pročiste lijepo.
Barbs - nitko nije u rađaoni, ali će dok kraja vikenda dosta cura biti
E i da, Hope, znači u 1 dan ti je bila tolika razlika? Ma kak sam mjesecima na tom vršku jagodice uopće više niti ne želim vag.pregled. Dajte mi ctg i trudiće. A i malo me brine, ali vjerojatno će me ovaj tjedan slati na uzv. Da mi daju finalnu procjenu težine i sve. zadnji, kod privatnika sa 36. tjedana i par dana je bilo 2,900 kg. Pa valjda je do sad prešla 3 kg, a sutra sam u 39.tjednu.
Ovo ode je postalo komicno skroz.... Ova stiska noge dok muz ne dodje, ova dok lignje ne pojede... Ja bi odma rodila..... Hahaha sou program
Hedgehog za klistir te razumin i ja se donekle tome veselim jer i ja imam problem s probavom 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji