Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    27. Veljača 2018. 23:34

Evo i nas ekipa. Ajme mauka pa ti imas prave bombancice od dice, stvarno moras jos koje rodit 😍
    N je super, ne gasi se,samo vice,guguce,cak mu nekad i kazen da malo umukne,ko najvece zensko ,samo da je pricaat😂 Trebali bi preksutra kod pedijatrice al cemo jos vidit ocemo li ic zbog vrimena,bas je hladno ajme. Tila bi je pitat jel moj jedino dite koje nevoli bit na stomak. Taj nece puzat jer nemoze smislit kad ga na stomak stavim. Lipo on drzi glavu i sve ali bas nevoli na stomak... 
    Ja m jos nisam dobila,a kad sam bila 30.01 na pregledu gin mi je reka da se pazim jer da vidi ovulaciju na desnom jajniku ali od m nista. Bas cudno. Morat cu ga nazz i pitat. 
    Mamuka jel ste to uzeli neki posebni photosesion ili? Meni je to super,obozavam slike,(stavit cu vam sliku sta sam u dnevnom boravku na zidu od slika napravila ) ali ja ipak cekam da smrsavim onda cu odradit photosesion al onaj pravi,profi,to cu sama sebi poklonit za rodendan😂
    Yel,sanjchi bebaci su predivni!!!😍😍😍😍😍😍

url=https://daisypath.com]

maca1510
    27. Veljača 2018. 23:40

luce <3
    28. Veljača 2018. 12:19

Maca prekrasan je 😍😍😍

• Mamuka
    28. Veljača 2018. 12:22

Yel A je bas slatkis. Ima nesto u njemu bas simpa. 😊
    I on mi je valjda najveca transformacija od svih beba tu na klokanici. Od neke male bebice sad je pravi bumbo 😁
    Luce mi nismo bili vani ima vec 10ak dana zbog vrimena. Tu je kod nas hladno, oko 0 je al da ne puse izvela bi ga. Ovako me malo stra jer ipak puse.
    Sniga bilo malo nesto. Bzvz. Najave ko da ce smak svita a nista posebno se nije dogodilo.
    Prosle god u 1. misecu je bilo ovako nekako. Ako ne i hladnije pa evo svi prizivili. 🙈
    Ajd nam okaci koju sliku Nere. Nisi odavno.😉
    Maca Ajme koliki je N. Taj malac raste ko iz vode.
    Super su ti slike. Ti si se bas potrudila.
    Sto se tice stvari bez obzira sta ti je bila ovulacija nisi morala dobit. Ovulacija se dogadja i kad poslije poroda ne dobijes stvari. To je zeznuto pa masu zena ostane trudno a kao nisu dobile pa misle da ne mogu. Al mogu. Zato mi je i drago sta sam dobila pa bar mogu pratit ovulaciju i pazit. 🤣
    Ja sam poprilicno debela jos uvik iako vjezbam i pazim sta jeden. Al ne ide mi bas. Tijelo mi se minja al kili jedva da se micu sa mrtve tocke i to me nervira. Mislin da cu morat provjerit stitnjacu ipak. Il mene ovo dojenje deblja a ne mrsa 🤣
    Tako da cekat da ja buden licila na nesto je ipak duuuugo. Nekako volim slike kad su bebaci jos. Iako misko ne izgleda bas tako bebasto al dobro. Uslikat cemo se jednom kad se doveden u red pa cu tu okacit negdi da vidi da nisan uvik bila tako okrugla 😂🤣
    Imali smo profi snimanje. To smo uzeli u paketu sa slikavanjem krstenja. Tako smo i micici pa mora i brat dobit isto.
    Sad mi je super taj book sta imamo i micica ga voli gledat tako da ga cesto prilistamo i podsjetimo se kako je bila mrvica. Prebrzo rastu i mi jos brze zaboravljamo. 🤪

• Mamuka
    28. Veljača 2018. 12:31

Luce jesi isla u Ma u neki novi baby ducan?
    Negdi sam procitala da u tom ducanu imaju kisobran kolica neka koja bi tila vidit kakva su a ne sican se kako se ducan zove... 🙃

• Mamuka
    28. Veljača 2018. 22:57

Yel najbolja kontracepcija su dica. Kad imas 2+ i dok sve sta moras obavis nije ti to toliko na pameti il ako i je ne mozes od njih 🤣🤣
    Al pazimo strogo tako da nema navaljivanja ako ne zelimo produzeni porodiljni. A ne zelimo 😂🙈🙈
    Maca sto se tice tog lezanja na stomaku i kod nas je isto. Nit je micica volila nit misko voli. Njima je to prava muka. Par minuta i nervoza velika.
    Ali nemoj popustat jer to im je strasno bitno za ledja, tako osim sto vjezbaju rukice i glavu ucvrscuju i misice kraljeznice koji ce poslije kad pocnu sidit bit jako vazni za pravilno sjedenje.
    Stavljaj ga par puta na dan po par minuta i oko njega stavi igrackice koje voli i mozes ga stavit na krevet pa ti cucni pored kreveta i pricaj mu, pivaj.... bilo sta sta ga veseli jer tako ce zaboraviti malo da je na stomaku.
    S vrimemom ce produzavat to vrime. Ne ocekuj da ce ikad to bit vise od 5-10 min al i to je OK ako radis par puta dnevno.
    Nasih kumova sin nije volio to i nisu ga bas ni silili pa nije puno ni na podu leza i valja se a kad je poceo sidit i kad je prohoda skuzili su da mu ledja ne stoje pravilno i mora je ic na fizikalnu da ocvrsne misice kraljeznice i popravi to sta se iskrivilo. Srica to se kod male dice brzo korigira al vecina dice ne voli te vjezbe i tesko to prihvacaju tako da je muka kad ti miras svaki dan provest uru vjezbajuc a dite urla ko da ga koljes.
    Zato nek se oni ljute al ne odustat od toga nikako. Pa i 3-4 minute su vise nego nista.
    Ne znam kako vasa ped al nas je jako strog za motoriku i ako on nije bas zadovoljan salje na fizikalnu bez rasprave. U jednu ruku razumin jer ako vec ko beba imaju lose drzanje onda nema sta ocekivat dobro kad dodje pubertet il neke ozbiljnije godine.

luce <3
    01. Ožujak 2018. 17:07

Mamuka mi smo jucer izasli vanka, nismo bili niti po sata, smrzla sam se, mislim da je bilo 2stupnja...u nas je bilo vrlo malo sniga, nista strasno, al danas puse posteno... cula sam za taj neki novi ducan u makarskoj, al nisam jos bila, kad trazim nesto zaboravim na taj ducan... Ako ti triba nesto pogledat mogu se otic zaletit...
    Yel sto se keksa tice, mm ne navaljuje sad nesto bas previse, bude i on umoran, ja imam zelje al nemam snage 🤣🤣😅😅
    Kasice, neko kaze 4mj neko 6,ja mislim da cemo mi krenit sa 4mj...a za redosljed uvodjenja voca i povrca isto svak svoju politiku vodi... Po meni je najbitnije pomalo krenit, davat namirnicu po namirnicu i napravit pauzu izmedju namirnica da se vidi oce li bit neke reakcije...

luce <3
    01. Ožujak 2018. 17:10

Evo mamuka, da vidis moju berekinicu

luce <3
    01. Ožujak 2018. 17:13

maca1510
    01. Ožujak 2018. 20:00

Luce ajme sta je slatkaaaaa,prava je crna Nera 😍😍
    Joj sta mi je cudno citat o keksanju ahahah ja sam u celibatu do 4.mj i mogu vam rec da se ne bunim,moc cu se dobro dobro oporavit od poroda i nespavanja do tada 🙈 
    Aj odma mi je lakse kad cujem da jos dice ne voli na stomak. Kaze mama moja da smo mi svi obozavali stomak i samo tako spavali a ja njega od prvog dana nisam stavljala na stomak spavat pa mozda i nije naviko. Svakako ga svaki dan stavim na stomak da se vjezba. Stavim baby gim na stol i ja na stolicu pa mu pricam,zabavljam ga , to traje par minuta,ali vise pita dnevno. 
    Yel- nezz sta bi ti rekla za rodendan samo iz razloga sta jos haraju gripe i viroze,a najgori prijenosnici su djeca vrticke/jaslicke i skolske dobi. Nama je pedijatrica rekla da izbjegavamo ako mozemo zatvorene prostore pogotovo di je vise djece. 
    Moram vam pokazat ovu slikicu,danas na je stigao kompletic 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.